Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46

    Originally posted by straier View Post
    Το βασικό μου πρόβλημα είναι πως αν ξεκινάς από χωριό χωρίς κάποια ιδιάιτερη πλοκή για κάποιες ώρες βαριέμαι πολύ γρήγορα και δεν καταφέρνω να συνεχίσω.
    Απλά λέω κάποια στιγμή να πιάσω τουλάχιστον ένα παιχνίδι της σειράς για να τα δω και αυτά. Να πιάσω πολλά είναι αρκετά πιο απίθανο.
    Σκεφτόμουν να πιάσω το DQVIII που υπάρχει σε 3DS και έχει και ορχηστρικό soundtrack, ενώ του έχετε δώσει πολύ καλές κριτικές εδώ μέσα (το DQVII που υπάρχει επίσης στο 3DS έχω ακούσει πως είναι πολύ πιο "κλασικό", χρονοβόρο και grindy οπότε μάλλον δε θα το δοκιμάσω κάν).
    Βλέπω πως και το DQXI σας αρέσει αρκετά και μάλλον οι περισσότεροι(;!) το θεωρείτε ανώτερο από DQVIII οπότε, δεδομένου ότι δε βιάζομαι, πιθανώς να πάω προς τα εκεί κάποια στιγμή παρόλο που δεν έχω Switch αυτή τη στιγμή (πολύ πιο πιθανό να το παίξω σε φορητή κονσόλα).
    Ειπώθηκε πως και το DQV έχει ενδιαφέρουσα ιστορία οπότε με μπέρδεψε κι αυτό, δε ξέρω πόσο καλύτερη είναι από τα άλλα για να πάω προς τα εκεί, δεδομένου ότι είναι πιο παλιό...

    Η αλήθεια είναι πάντως πως με όποιο και να ξεκινησεις το ίδιο είναι πάνω κατω. Εγώ ξεκινησα με το 9 και όπως και ο Raf, πέρασα καλά και το βρήκα εξαιρετικά charming και εθιστικό για αρκετές ώρες. Γιατί το κύριο ενδιαφερον των DQ είναι η χαρακτηριστική "συνταγή" αν το θες της σειράς που παραμένει ίδια σε όλα τα sequel: το κλασσικό σύστημα μάχης, το χαριτωμένο art style, η ατμόσφαιρα τύπου παραμύθι, η μουσική, οι εχθροί κλπ κλπ.

    Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που ξεχωρίζουν το ένα DQ από το άλλο έρχονται σε δεύτερο πλάνο λίγο πολύ. Οπότε, αν όντως έχεις όρεξη να παίξεις κάποιο, απλά παίξε κάποιο λολ. Αυτό που σου είναι το πιο εύκολο να βρεις ή αυτό που σου κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον απο screenshot/video κλπ lol. Απλά δεν υπάρχει "λάθος" επιλογή για πρώτο DragonQuest...!

    Comment


    • #47


      Θα μπορουσα να το ειχα γραψει εγω το παραπανω .
      Δειτε οπωσδηποτε, αρκετα διασκεδαστικη "συνοψη".

      Comment

      Working...
      X