Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
DON'T LISTEN TO THE HYPE...γιατί μπορεί πραγματικά να καταστρέψει την όλη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένας τίτλος.για μένα είναι παιχνίδι του 9,5 ως τώρα.όταν το τελειώσω θα επανέλθω Δημήτριος
[/b]
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο. Πράγματι αν περιμένεις κάτι Χ και σου βγει Υ θα πεις τι είναι αυτό πως είναι έτσι κλπ. Αν το δεις ανεπηρρέαστος (πράγμα δύσκολο στην εποχή των reviews, forums κλπ), θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ.
Εγώ έχω γύρω στις 2 ώρες παιχνιδιού στο Assasin's, το ξεκίνησα πριν λίγο.
Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος, χωρίς να θέλω να κάνω τέτοια διατριβή μιας και δεν είμαι ειδικός του είδους, αν ήταν FPS, πολύ ευχαρίστως .
Πάντως ο κόσμος είναι εξαιρετικά μεγάλος, ωραίος για εξερεύνηση και "Free Roam" και γενικά όλη η ιστορία με τα Waypoints και το τρέξιμο, τα εντυπωσιακά άλματα και τις αποφυγές πιστεύω πως μαγνητίζει έναν gamer.
Απο όλα αυτά που είχα ακούσει περίμενα οτι το παιχνίδι θα είναι χάλια, αλλα είναι το ακριβώς αντίθετο. Μ'αρέσει πάρα πολύ και αν οντως είναι τριλογία, yay.~!
Τα λέμε σε λίγες μέρες που θα 'μαι στο τέλος ^^``
Το Assassin's Creed στο PC. Εντάξει, έχω πάθει shock. Πρέπει να το παίξετε, και δε θέλω να δώσω spoilers, γιατί το σενάριο αλήθεια δεν υπάρχει. Πρέπει να πω ότι στον τεχνικό τομέα τα σπάει, πολύ καλό animation και Havoc Engine, και με πολλά άτομα και τερατώδες draw distance. Μόνο ο χειρισμός θέλει λίγη συνήθεια, αλλά πραγματικά μετά από μία ώρα θα έχει γίνει κτήμα του καθενός. Δε λέω τίποτα άλλο, ένα παιχνίδι που πρέπει όλοι να παίξουν.
Το Assassin's Creed στο PC. Εντάξει, έχω πάθει shock. Πρέπει να το παίξετε, και δε θέλω να δώσω spoilers, γιατί το σενάριο αλήθεια δεν υπάρχει. Πρέπει να πω ότι στον τεχνικό τομέα τα σπάει, πολύ καλό animation και Havoc Engine, και με πολλά άτομα και τερατώδες draw distance. Μόνο ο χειρισμός θέλει λίγη συνήθεια, αλλά πραγματικά μετά από μία ώρα θα έχει γίνει κτήμα του καθενός. Δε λέω τίποτα άλλο, ένα παιχνίδι που πρέπει όλοι να παίξουν.
[/b]
Σοβαρα δε σου αρεσε το σεναριο;Προσωπικα το θεωρω απο τα δυνατα σημεια του τιτλου...
<div align="center">
"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>
νομίζω θετικά εννοούσε ότι δεν υπάρχει το σενάριο.ως εκεί που το έχω φτάσει εγώ είναι τίγκα στις ανατροπές αν και μάλλον το κόβω από τώρα πως θα πάει.και πάλι όμως είναι παιχνιδάρα.Παίχτη πάρτο στο 360 και δε θα μετανιώσεις.θα επανέλθω με περισσότερα στο ανάλογο τόπικ.
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο. Πράγματι αν περιμένεις κάτι Χ και σου βγει Υ θα πεις τι είναι αυτό πως είναι έτσι κλπ. Αν το δεις ανεπηρρέαστος (πράγμα δύσκολο στην εποχή των reviews, forums κλπ), θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ.
[/b]
Ας πω κι εγώ την γνώμη μου για το εν λόγω παίγνιο. Προσωπικά θα συμφωνήσω με τους κυρίους από πάνω, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν παρακολουθώ τόσο πολύ πρόωρα σχόλια(όχι εσκεμένα). επειδή μπήκα τελείως καινούριος στον κόσμο του AC (Μόνο μια πεντάλεπτη γνωριμία είχα με το παιχνίδι στο σπίτι του φίλου μου του FiOth αλλά και αυτή ως observer) πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή δουλειά από την ubisoft και τα <εσκεμένα>(γνώμη μου) λάθη που υπάρχουν, υπάρχουν καθαρά για να τραβήξουν τον κόσμο στο να παίξει και το 2 και συνεπάγεται μετά το 2 και το 3 με την ίδια λογική σε μικρότερη κλίμακα βέβαια.
Όσο για τη γενική είκονα που μου άφησε, είναι μία πολύ όμορφη γεύση και ας υπήρχαν τα επαναλαμβανόμενα στοιχεία που δεν ήταν και λίγα καθώς όλο το παιχνίδι γύριζε γύρω από τον ίδιο ρυθμό(μάθε, δείρε, κλέψε ). Υπήρχαν όμως και κάποια σημεία στο παιχνίδι τα οποία σε έκαναν να πεις << Τι υπέροχο που είναι;;>> όπως για παράδειγμα η πρώτη φορά που βγαίνεις στο kingdom και κάνεις το πρώτο synchronize και το πρώτο leap of faith.Για τη ιστορία του δεν χρειάζεται να πω και πολλά γιατί νομίζω πως άρεσε σε πολύ κόσμο και αυτό τα λέει όλα. Για το μόνο που αναρωτιέμαι είναι το τι κάναν τότε αυτοί οι άνθρωποι χωρίς 360, Wii, ένα DS ρε αδερφέ;;; Το τελείωσα σήμερα και το προτείνω ανεπιφυλακτα σε όποιον δεν το έχει πάρει ακόμη και ενδιαφέρεται για παιχνίδια του είδους του.
Τώρα όμως το πρόβλημα μου είναι τι να παίξω;;; Τόσα πολλά παιχνίδια, τόσος λίγος χρόνος....
Όποιος θέλει μπορεί να μου προτείνει κάτι...
<div align="center"></div>
<div align="center">I'm just too cool.....</div>
Μιας και ο χρόνος σου είναι λίγος θα σου έλεγα να ασχοληθείς με τα Bioshock και Condemned.Πρόκειται για 2 εξαιρετικές εμπειρίες (ειδικά το πρώτο)και δεν θα αποσπάσουν μεγάλο μέρος από τον χρόνο σου.Δεν θα πείραζε να καταπιαστείς και με το Halo 3 αλλά άστο γι'αργότερα.
Με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι δεν τα διαθέτεις οπότε το φορητό VideoClub αλα (Fioth) καλείται να στα δανείσει...
Comment