Ο Ramparter!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
Poly kalh fash ta official sticks!
Αν ήταν έτσι θα είχε μόνο μια επιλογή: VS (ξύλο κι άντε γεια!)[/b]
Versus kai Practice
Ante kai mia trith gia na kaneis customize ton xarakthra sou opws sou aresei wste na diaferoun apo paixth se paixth. :icon_twisted:
Oson afora to telos tou Ryu, siga... Pote den eixe kalo telos o Ryu, perpataei sto hliovasilema kai kati trexei...
Ti akrivws sou didaskane ta palaiotera SF dhladh?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
To παρακατω post ειναι του Shin-RoTeNdO απο το Shoryuken.com
Δεν ειναι και ασχημα ε; Capcom cares about you, κοιταξτε να της ανταποδωσετε τη χαρη.
Παλι θα κανω stockpiling σε accessories.
Σημειωση: Viewlix ειναι το cabinet της TAITO στο οποιο ειναι "housed" το SFIV. Κοινως (αν ισχυουν τα παραπανω) το stick θα εχει τα official parts (full Sanwa δηλαδη). Omg, too good to be true (ολα αυτα μεσω Mad Catz κιολας; )
[/b]Insert Coin
Comment
-
Δεν εχει γινει λογος για bundles αλλα η λογικη λεει πως οχι, οταν σου πλασαρουν 3 διαφορετικα περιφερειακα.
Για Ελλαδα ουτε που μου περασε απ το μυαλο.
Για καμια Αγγλια παρακαλαω, οπου τα πραγματα θα ειναι απλα για να φερουμε οσα θελουμε.
Απ την αλλη ως τοτε θα εχει αυξηθει και το οριο σχετικα με το τι περναει τελωνειο κτλ... Οπως και να χει καποιο τροπο θα βρουν να τα αποκτησουν οσοι ενδιαφερονται, αλλα καλο ειναι να δωσουν επιλογες σε ολους για να πετυχουν αυτο ακριβως που θελουν.
Comment
-
Poly kalh fash ta official sticks!
Vasika ola ta Fighting tha eprepe na exoun 2 epiloges:
Versus kai Practice
Ante kai mia trith gia na kaneis customize ton xarakthra sou opws sou aresei wste na diaferoun apo paixth se paixth. :icon_twisted:
Oson afora to telos tou Ryu, siga... Pote den eixe kalo telos o Ryu, perpataei sto hliovasilema kai kati trexei...
Ti akrivws sou didaskane ta palaiotera SF dhladh?
[/b]
Όσο για τους τερματισμούς διάβασε τι λένε αυτοί οι παλιότεροι τερματισμοί και ελπίζω να καταλάβεις το βάθος αυτών που θα διαβάσεις (SFIIT, SFIII3rdS, SFA3, SFEX3). Και άσε τα "" όταν αναφέρεσαι στον Ryu. (με δόση χιούμορ η τελευταία ατάκα, μην παρεξηθώ B) )
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Νεες εικονες για τα περιβοητα accessories:
http://forums.shoryuken.com/showpost.php?p...9&postcount=337
Δεν ξερω ποσοι θα με καταλαβουν, αλλα ειναι πραγματικα απιστευτο το οτι η Capcom σε συνεργασια με τη Mad Catz πηραν 2 ατομα απο το Shoryuken για να τους βοηθησουν και να κανουν προτασεις για το ολο θεμα.
Πρωτον ξερουν τις απαιτησεις του θεματος πολυ καλυτερα απ τη Mad Catz και δευτερον ειναι σε ανοικτη συνομιλια με ολο το community και ζητανε ιδεες/σχολια/προτασεις.
Επισημαινουν πως κανενα design δεν εχει οριστικοποιηθει παρεπιπτοντως.
Ο κοσμος ζηταει 6 κουμπια αντι για 8, απουσια των turbo switches, mod-friendly κατασκευη και d-pad της προκοπης στο gamepad. Ευτυχως καταλαβαν πως το καλυτερο pad ειναι του Saturn και πανε να φτιαξουν κατι παρομοιο. Να κατι ακομα που δε θα γινοταν αν δεν ειχαν εμπλακει οι fans οι οποιοι επιμενουν για το καλυτερο.
Comment
-
Update: Ολα αυτα θα διατεθουν και επισημα στην Ευρωπη συμφωνα με τον MarkMan (yay!). Αρα εφοσον δε θα υπαρχει φοβος τελωνειου πολυ φοβαμαι πως το SF4 θα μου κοστισει οσο ενα 360. Δεν πειραζει, χαλαλι του.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα επειδη αυτα δεν ξερουμε σε τι ποσοτητες θα διατεθουν, καλα θα κανουν οσοι ενδιαφερονται να κανουν pre-order.
Comment
-
Check out some a-class vids:
http://blog.livedoor.jp/game_sakura/
Θα σχολιασω οταν τα δω ολα, απλα ξερω πως ειναι απο καποιο τοπικο ranking battle, αρα θα εχει μαζεψει τους καλυτερους Ιαπωνες λιγο πολυ...
Comment
-
Box Art
http://sdtekken.com/2008/09/23/street-figh...oxart-revealed/
US
Europe
Διαλέξτε και πάρτε! ;)I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Koίτα ρε γμτ που θα μπω και εγώ στο τρυπάκι αγοράς ενός stick. Πολλά έξοδα έπεσαν τον τελευταίο καιρό και ερχεται και η Capcom και μας δίνει όλα αυτά. Στην arcade μανία των ημερών θέλω οπωσδήποτε να ασχοληθώ με το SFIV, αλλά από ότι κατάλαβα το stick είναι μονόδρομος... Oh god, κάποιος θα μου παραγγείλει ένα και θα του τα δώσω με δόσεις μου φαίνεται.
Comment
-
Ναι θυμιζει τις πρωτες εικονες που ειχαν κυκλοφορησει για το παιχνιδι κι ειχαν ξενερωσει ολοι.
Comment
Comment