Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    "Αν ανασταίνατε ένα franchise ποιό θα ήταν" στο General Discussion.

Γράψε για το Final Fight, εγώ θα γράψω για το God Hand!

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Το God Hand παντως ηταν μαματο(ψιλοασχετο αυτο αλλα τεσπα)
    Καθόλου άσχετο!! Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και μοναδικό σε αυτή τη γενιά! Πολύ, μα πολύ τεχνικό! Με τις άπειρες κινήσεις του, με τις αποφυγές του, με τις super του, με τα όλα του! (μάπα σενάριο αλλά ας μείνει μεταξύ μας αυτό)!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Νταξει το StreetWise και εγω το επαιξα και γουσταρα
    αλλα αυτο δεν λεει κατι για την ποιοτητα του .

Εγω θελω sequel με γραφικα SF4 που να σπερνει και να θυμιζει τα παλια
    τωρα το κατα ποσο καλο μπορει να βγει ενα 3d Beat 'em up στις μερες ειναι αλλο θεμα
    Το God Hand παντως ηταν μαματο(ψιλοασχετο αυτο αλλα τεσπα)

Υ.Γ.το αναλογο thread ποιο ειναι ; αυτο στο retro

edit:Συνεντευξη του Daigo
    Daigo Umehara: The King of Fighters
    "Right now, there's nobody younger than me that I feel threatened by. I haven't met anyone that I felt possesses the sk…

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Αν βγει το πρώτο με 3D γραφικά, όπως νομίζω πως εννοεί και ο Rampo, μια χαρά θα είναι. Sequel χαλαρά μέσα! Γράφτο και στο ανάλογο thread να γουστάρουμε!
    StreetWise forevah !
    Πέρα από την πλάκα, παρά τα άπειρα τεχνικά προβλήματα και τη μούφα εξέλιξη του σεναρίου (σκάσανε μύτη ζομπάδες), είχε τις στιγμούλες του, π.χ. cage match με Hugo, Cammy κτλ., κλασσικές στιγμές ξύλου στο δρόμο, χρήση counters με αργή κίνηση, δυνατά ηχητικά εφέ (ΣΤΣΣΣ!!) και καλή μουσική. Δηλαδή μου χάρησε κάποιες στιγμές πώρωσης.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Εν τω μεταξυ ερχεται Final Fight σε xbla/psn κι αναρωτιεμαι με τον Guy στο SF4 μηπως δουμε και κανενα νεο Final Fight 3D.
    Το θες και 3d εσυ
    το Final Fight Streetwise το επαιξες ;
    παντως θα γουσταρα απειρα να εβλεπα ενα sequel σε xbla/psn

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εν τω μεταξυ ερχεται Final Fight σε xbla/psn κι αναρωτιεμαι με τον Guy στο SF4 μηπως δουμε και κανενα νεο Final Fight 3D.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Κλασσικά βιντεάκι με τα όλα του! Όλα αυτά όμως μόλις λίγους μήνες μετά το SFIV. Βγάζανε βιντεάκια πριν από το SFIV, ώστε να ανυπομονούμε και τώρα κάνουν το ίδιο, για να ξανα-ανυπομονήσουμε χωρίς να έχει περάσει καν 1 χρόνος. Νιώθω λίγο σαν μονάδα εκμετάλλευσης... Τώρα θα μου πεις, Ryu_gr, εσυ δεν παραπονιόσουν ότι δεν έβγαινε καινούργιο SF τόσα χρόνια, τι μιλάς τώρα;

Γουστάρω που στο βιντεάκι βαζει μουσική Final Fight στο Guy και γενικά στον καθένα την μουσική του. Guy χαλαρά θα μπει στη λίστα μου, ο Cody δεν μ' αρέσει που έχει ξεπέσει , τον προτιμούσα στην εποχή του Final Fight, να μου πεις τότε δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο, ήταν απλά άλλος ένας badass τύπος.

Leave a comment:

• Jedah
    replied

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Gia mia arxh deixnei oti h katw-dynath klwtsia tou Akuma einai setup gia thn Ultra tou.

Gia thn periptwsh pou o Ryu dialeksei na kanei Super, pou einai kai to mono pragma pou mporei na kanei punish ston Akuma apo katw-dynath se Raging Demon, kaneis delay to input tou Raging Demon kai pali nikaei o Akuma.

Epeita diefkrinizei ena kolpaki sto notation tou Raging Demon wste na vgenei poio grhgora.

Kai sto telos deixnei pws akoma kai sthn periptwsh pou o Ryu epileksei na akyrwsei to Focus me backdash (opou dinei invincibility frames sto SF4) to Raging Demon pali nikaei.

Gia na apanthsw sthn erwthsh tou Paixti, h Ultra tou Ryu einai poly poio argh apo thn Super tou, opote o Akuma tha nikouse kai xwris delayed Raging Demon.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Τι εννοείς Ultra με Ultra;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δίχνει την ultra του akuma για την ακρίβεια και ότι είναι άτρωτη σε focus attack μέχρι και super του ryu.Από κει και πέρα δεν κατάλαβα κάτι άλλο.Καλό θα ήταν να βλέπαμε ultra με ultra να δούμε τι γίνεται.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Δεν καταλαβαίνω την απορία σου. Σου δείχνει κάποια properties και τεχνικές του Akuma.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Tι νόημα έχει αυτό το video???Μήπως αυτό που γίνεται στο τέλος???

Leave a comment:

• Jedah
    replied

Leave a comment:

• Jedah
    replied

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αλλα σε αλλο topic ετσι, ηδη ξεφυγαμε εδω....

Leave a comment:

Working...
X