Στα διάλα. Λες και δεν υπάρχουν καλά τραγούδια στην σειρά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
New openings and endings, the street fighter team are “man enough” to admit the quality wasn’t there the first time around, and has promised they will be improved.
Το indestructible μια χαρά πωρωτικό τραγουδάκι ήταν που συνόδευε μια από τις καλύτερες εισαγωγές που έχουν βγει σε βιντεοπαιχνίδι! Αυτό δεν το λέω μόνο και μόνο επειδή είμαι fanboy, πραγματικά μου αρέσει!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Η μουσικη ειναι το 1ο που πρεπει να φτιαχτει για μενα. Μου ειναι αδιανοητα κακο το OST του SF4.
Αν δε μπορουν να γραψουν πλεον καλη μουσικη νακανουν remix κομματια απο SF2/SF3 τα οποια ειχαν τελεια OSTs, το καθενα με τον τροπο του γιατι δεν ειχαν απολυτως τιποτα κοινο στο ολο υφος τους.
Comment
-
Όντως τις μουσικάρες που ακούμε στο... lobby (?!?!?) περιμένοντας αντίπαλο να τις βάλουν κανονικά στις πίστες, οι οποίες είναι όπως είπες remixes των μουσικάρων του SFII.
Εννοείται Ground Zero ότι και το 2ο μέρος της εισαγωγής είναι φοβερό!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
To mousiko kommati tou defterou merous ths eisagwghs einai apistefto, aporw pws den sou arese."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Βραδυ δεν ξερω ποσοι ειναι μεσα γιατι δε νομιζω να ενδιαφερεται κανεις για ξενυχτι.
Δεν εχω προβλημα να το ληξουμε βραδυ το πολυ, αλλα εγω ελεγα αν κατσει να μαζευτουμε μεσημεροαπογευμα ξερω γω για να μπορει να φυγει ανετα οποιος θελει με το τελευταιο μετρο/τραμ/οτιναναι αν και αυριο εχει τραμ 24 ωρες και μετρο ως τις 2.
Πες απο τι ωρα και μετα μπορεις, γιατι αν ειμαστε 4 σιγουροι καλο ειναι να το προχωρησουμε ασαπ.
Comment
-
Δηλαδη θα φυγεις νυχτα απο Δαφνη;
Κοιτα μη φυγεις νυχτα γενικα.
Καποιος ειπε πως δε θελει να το κρατησουμε μετα τα μεσανυχτα, οποτε τα παραπονα σου στον ξενοδοχο.
Edit: Το κραταμε για Σαββατο, ειμαστε ηδη 4 οπως και να χει αν οντως μπορεσει και ο Faraday, οποτε stay tuned for more info.
Comment
Comment