Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
Street Fighter IV με Xeno μετά από καιρό!
Παίξαμε περίπου 60 matches, sorry Xeno δεν μπορούσα παραπάνω επειδή με είχες κουράσει πνευματικά και προτιμούσα να παίξω κάτι πιο ανάλαφρο, δηλαδή SFIV Live όπου είμαι πιο χαλαρός!
Σαν Cammy_gr πιστεύω έκανα την έκπληξη, είχα αυτοπεποίθηση και έπαιζα σταθερά! Όταν έγινα Ryu_gr όμως δεν ξέρω, κάτι σε έπιασε και αφήνιασες και με δυσκόλεψες πολύ παραπάνω. Μαγκιά σου, γιατί έχεις Chun-li ρε φίλε, η οποία είναι μια κλάση κάτω από την Cammy και 15 από τον Ryu. Τα Ryu Vs. Chun-li αν δεν έληξαν ισοπαλία, εσύ κέρδισες περισσότερες φορές!
Έκανε την εμφανισή του και ο Ferryman (σαν guest star) ο οποίος έδειξε τα δόντια του κάνοντας αξιοπρόσεκτα matches με τον Vega!
Buraiiiii! Τολμάς και αψηφάς τις προσκλήσεις και προκλήσεις μας;;; Έχεις κότσια τελικά!!!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Τι να λεμε, τα σπασε το σκηνικο. Ειχα να παιξω με καποιον ετσι επι ωρες εδω και μηνες.
60 matches ηταν λιγο πολυ που δεν καταλαβα ποτε περασαν και σιγουρα πιστευω θα φτανα ως τα 100 μιας και μετα απο την καλοκαιρινη αποχη, υπηρχε... πλεοναζουσα ορεξη.
H Cammy ηταν η 1η Cammy που αντιμετωπισα και παροτι επαιζες σχετικα απλα, επαιζες πολυ σωστα και με πολυ καλα cannon spikes και χρηση focus attacks. Καναμε μετα τον κυκλο μας με διαφορους χαρακτηρες για τη φαση.
Στο τελος φτασαμε στο κυριο πιατο - Ryu vs Chun (ισως και πρωτη φορα να ταν που παιξα τοσο πολυ Chun).
Καλη φαση γενικα και ο Ryu ειναι η μονιμη απειλη στο παιχνιδι, αφου υπο οποιεσδηποτε συνθηκες μπορει να σου βγαλει ζημια.
Μ' αρεσε που δοκιμασαμε καποια βασικα πραγματα στο training και πιστευω πως κατι εμαθα απ' αυτο.
H Chun παιζει απλα, εχει ωραια pokes και ειναι ευκινητη, βεβαια εχει και αλλα τοσα μειονεκτηματα. Μεσα σ' ολα τ αλλα ξενερωσα που ειδα πως το hasan shu πιανει πολυ δυσκολα.
O Ryu παραμενει πολυ solid, αλλα το 360 pad προδιδει τους παικτες δυστυχως με τα fadc και τα ρεστα και πραγματικα πιστευω πως ειναι κριμα να συμβαινουν αυτα. Μη σε πρηζω κιολας, αλλα αν βλεπεις πως δεν τραβαει προλαβαινεις ακομα να μετανοησεις.
Την επομενη φορα θελω 100αρα για να πιασει τοπο το σκηνικο.
Οταν κανεις διαλλειμα απο την πτυχιακη εγω θα προσφερθω για να αναλαβουμε τη διπλωματικη σου.
Υ.Γ.
Το σουβλακι τα σπασε, αλλος ενας καλος λογος να ξαναρθω.
Υ.Γ.2
Is anybody out there? Εμεις κι εμεις μειναμε. Παντως το online θα θελα να το περιορισω δραματικα για το "καλο" μου.
Comment
-
Oποτε θελετε ειμαι και εγω μεσα για ματσακια.Ήρθε το χκουτο πρόσφατα και ψήνομαι για ματσάκια.
Κώστα τον Νοέμβριο το ψήνω πολύ σοβαρά να κατέβω Αθήνα πάντως...(τότε θα έχω άδεια από την δουλειά)Να κανονίσουμε κανα λοκαλ σκηνικό.Ισχύει η πρόσκληση πάντως αν ανέβεις προς Θεσσαλονίκη μεριά.
Ryu gr να παίξουμε και μαζί καμιά φορά.Θέλω και εγώ να μάθω να παίζω καμυ και θα ήθελα να πάρω καμιά καλή ιδέα από εσένα που ξέρεις και κάτι παραπάνω.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Παιξτε εσεις γι' αρχη γιατι εμενα το XBOX μου κανει διακοπες στη Γερμανια ακομα.
Νοεμβρη δεν ξερω αν θα μας βρεις εδω γιατι θα την κανουμε λογω στρατου και οι 2 οπως φαινεται.. Οσο για τον Οκτωβρη χρονο θα χω σιγουρα... Αν κατσει κατι σιγουρα δε θα πω οχι.
Comment
-
Xeno όπως λες εσύ ότι αποφεύγεις το live για το καλό σου έτσι και γώ αποφεύγω τα links για το δικό μου καλό. Η υπερβολική ακρίβεια που απαιτούν δεν είναι για τα γούστα μου, ή αν θες, για τις ικανότητές μου. Αντιθέτως προσπαθώ να αναπτυχθώ στρατηγικά μέσα στο παιχνίδι με τη χρήση των στανταρ κινήσεων και εύκολων combos. Στην άλλη άκρη βρίσκεσαι εσύ όπου επικεντρώνεσαι πολύ στο τεχνικό και "δύσκολο" κομμάτι του παιχνιδιού. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν παίζεις στρατηγικά (τρανό παράδειγμα η ultra που μου σερβιζόταν κάθε φορά που έκανα hadouken, καλή μου όρεξη λοιπόν!)
Παίζοντας λίγο live με τυχάρπαστους απέδειξες ότι μπορείς να πάρεις τη νίκη, ακόμα και εναντίον των G2-Αλφάδων, αλλά το lag εξουδετερώνει κάθε πιθανότητα επιτυχίας των δύσκολων combos σου. Εδώ, από άλλη οπτική, δεν μπορείς να κατηγορήσεις το lag, γιατί μιλάμε για Internet.
Δεν θέλω να λέω, ναι, ναι θα κανονίσουμε. Η επόμενη φορά μπορεί να αργήσει πάρα πολύ. Ας αφήσουμε τη ζωή να αποφασίσει για αυτό.
Αν το χειριστήριο madcatz είχε τη διάταξη των κουμπιών του xbox360/ps3 πιθανότατα να το έπαιρνα. Τα 6 κουμπιά στο μπροστινό μέρος του όμως με ξενίζουν και θέλω να κάτσω από την αρχή να περάσω τους αυτοματισμούς στον εγκέφαλο. Η αποτυχίες των fadc σε ultra δεν με αποθαρρύνουν τόσο ώστε να ψάξω για κάτι άλλο. Το νέρο έχει μπει στι αυλάκι πλεόν.
Τα υπόλοιπα παιδιά φυσικά και χαίρονται το παιχνίδι με το δικό τους τρόπο. Όπως εγώ γουστάρω live, όπως εσύ γουστάρεις local σκηνικά και ψαγμένα combos!
Deus αν σε δω live θα παίξουμε λιγάκι ;)!
Xeno λυπάμαι πάρα πάρα πολύ που δεν μπόρεσα να συνεχίσω μετα τα 60 ματς μαζί σου, ας ήσουν ευκολότερος αντίπαλος! Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος γενικά από φαΐ και game! Το ίδιο ισχύει και για μένα!
Επίσης! Buraiiiiiiiiiiiiiiii! Ξέχασα τι ήθελα να πω...
Siiiiiiith! Για πες για τον Seth που κάνει μπανάκι στην αρχή πριν το tournament! Είδες ο σπάταλος;!; Ενώ οι άλλοι στο χωριό του Dhalsim διψάνε!! Τρελά σκηνικά έτσι;;;The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Originally posted by Ryu_gr View PostSiiiiiiith! Για πες για τον Seth που κάνει μπανάκι στην αρχή πριν το tournament! Είδες ο σπάταλος;!; Ενώ οι άλλοι στο χωριό του Dhalsim διψάνε!! Τρελά σκηνικά έτσι;;;
ΟΚ! Παω στο τουρνουα!!!:kill:
Προσωπικα δν εχω live οποτε δν μπορω να παιξω αλλα σε κανα Local θα μπορουσα να ακολουθησω με Buraiθεωρητικα θα τις φαω πιο ευκολα απο ολους αλλα οκ...
Ryu στο pad και εγω μαζι σου ειμαι...δν μπορω με τα 6buttons....προτιμω το PS2 pad και δν μπορω να συνηθισω ευκολα οταν παιζω στον Burai
Χαρηκα για τα match Evans...και οπως λες και εσυ....REMATCH!!!!!"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Omg, game breaking glitch. Ξαφνικα ανεβαινει πολυ η Chun:
Comment
-
Sorry gia to off topic alla epivaletai
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Comment