Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imo ειναι παρα πολλα οταν στο νετ κανει 22ε χοντρικα..
    Μισα λεφτα λιγο πολυ.

Comment

• Έχω αρχίσει εδώ και καιρό Sakura οπότε δεν πιστεύω ότι μπορώ να την αφήσω τώρα(30-40 hours gameplay έχω).Το μόνο που μου την δίνει είναι τα υπερβολικά λίγο damage που κάνει,ιδιαίτερα η Ultra της...Αλλά εντάξει μου αρέσει πολύ,νικάω και σε αρκετά καλό βαθμό στα online(35% περίπου)

Αλλά εντάξει μια βοήθεια από τον Xeno στην Sakura θα την ήθελα έτσι για να γίνω και καλύτερος.Πάντως ζητάω ότι ακριβώς λέει ο Ruy,απλά μια βοήθεια δίχως να θέλω να συμμετέχω σε τουρνουά και δίχως να θέλω να γίνω ένας πολύ καλός παίχτης

Όσο για το 360 pad αυτό διαθέτουμε και δεν πρόκειτε να πάρω κάτι άλλο για να παίζω αποκλειστηκά SFIV μιας και δεν είμαι τρελός fan

Comment

• Καλα μη νομιζεις πως ενα αλλο pad or sth εχει μονο 1 χρηση (sf4).
        Εγω θεωρω το 360 pad απαραδεκτο σε καθε παιχνιδι που απαιτει ακριβεια (2d stuff κυριως) και γι' αυτο προτρεπω τον καθενα να ξεφυγει απο κατι τετοιο.
        Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει κατι τετοιο, αλλα εγω δε μπορω να νιωθω πως με περιοριζει ενας εξωγενης παραγοντας απο το να φτασω εκει που επιθυμω.

Μπορω να δωσω 5-10 βασικα tips για Sakura αν μου ζητηθει, αλλα γι' αρχη θα ηταν καλυτερα να δω τι ξερεις ηδη και τι οχι.

Αν θες ισως να μπω σημερα αλλα οχι για πολυ γυρω στις 6 παρα κατι πολυ χοντρικα.

Υ.Γ.

Τωρα θυμηθηκα πως το 360 μου μαλλον ειναι στα προθυρα RROD.
        Κατι μου λεει πως συντομα θα με εγκαταλειψει ~ fuck yeah.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
          Τωρα θυμηθηκα πως το 360 μου μαλλον ειναι στα προθυρα RROD.
          Κατι μου λεει πως συντομα θα με εγκαταλειψει ~ fuck yeah.
          Εσύ δεν έχεις elite; Μα τα elite δεν υποτίθεται ότι έχουν καλύτερη μητρική και είναι και καινούρια μοντέλα; Τι να πώ...
          Insert Coin

Comment

• O Xeno έχει από τα πρώτα Elite, ναι μεν πιο καινούργια αλλά όχι jasper. Άντε, τώρα μας μένει να δούμε και το RROD στο jasper! Προσφορές κανείς;;

Street Fighter-άρα απ' ότι βλέπω όσοι το έχουν, έχουν ξετινάξει τις ώρες του gameplay! 30-40 ώρες δε θεωρείται και λίγο! Καλά εγώ δεν τολμώ να πω πόσες έχω παίξει!
            Ε, οι ώρες περνούν γρήγορα όταν περνάς καλά!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Όταν αγόραζα εγώ το 360 μου είχα ακούσει ότι elite και premium θα είναι τα ίδια (γενικά όποιο έχει hdmi θύρα), αλλά @@, το παλιό μοντέλο ήταν. Ο Xeno το πήρε και κανά μήνα το πολύ νωρίτερα. Μακάρι να μην είναι zephyr και το δικό του. Δεν ξέραμε τότε και παίρναμε στην τύχη. Τέλος πάντων, 54.7% των 360 έχουν χαλάσει. Όταν αγοράζεις 360 έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου χαλάσει από ότι να μη σου χαλασει. Respect.

Comment

• παντως για μενα-σε αντιθεση με πριν-δε μου φαινεται σοβαρος λογος για να μη παρει καποιος 360.εξαλλου η ms εχει κανει πολυ καλη δουλεια στην υποστηριξη με 3 χρονια εγγυηση.η σονυ δινει 1 χρονο ΠΑΡΑΝΟΜΑ καθως ειναι γνωστο πως οτι κυκλοφορει μεσα στην Ε.Ε εχει 2 χρονια εγγυηση.αν τους στειλεις εξωδικο ειναι θεμα χρονου να παρεις τα λεφτα σου.γιατι να μπεις ομως σε τετοια διαδικασια;φεηλ.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Ενώ το να μπείς σε διαδικασία να το στείλεις Γερμανία να στο φτιάξουν είναι λιγότερο fail; Ο ξαδερφός μου αγόρασε 360 αρχές Ιουλίου και σε 3 εβδομάδες χάλασε. Είναι πράγματα αυτά; Και τα 2 αυτά μηχανήματα είναι προβληματικά και οι εταιρείες τους, προτιμούν να σε ταλαιπωρούν αντί να τα βελτιώσουν.

Τέσπα ας μην συνεχίσω γιατί βγήκαμε πάλι εκτός θέματος.
                  Insert Coin

Comment

• Δεν έχει τίποτα το 360 του Xeno. Απλά είναι elite και δεν άντεξε το shock απο μερικές noobικες μάχες που κάναμε στο SF4, αυτό είναι όλο. Όταν μετά έπαιξα Rez like a pro συνήλθε.

Comment

• Δεν αντεξε το I maed a gam3 w1th zombies 1nit!!1, ηταν πολυ απαιτητικο.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Είναι παιχνίδι του λαού, δεν παίζει σε ελιτίστικα 360.

Comment

• @Laharl: ε όχι και καλός.... χάλια παίζω. Αλλά δεν προσέχεις καθόλου την άμυνα σου και πηδάς πολύ. Αν περίμενες λίγο και τις κινήσεις του αντιπάλου αντί για να ρίχνεσαι κατευθείαν και μόνο στην επίθεση θα έβλεπες πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Γενικά το διασκέδασα πάντως (νομίζω ποτέ δεν έχω πάιξει τόσα πολλά matches* συνεχόμενα), ειδικά σε κάτι μάχες Rose VS Rose και Sakura VS Sakura που είχαμε λίγο πολύ την ίδια τακτική. Θα ξαναέπαιζα μαζί σου άνετα πάντως σε αντίθεση με τον Xeno που πλέον με κουράζει γιατί έχω χάσει και το λιγοστό skill που είχα και μερικές φορές παρατάω το χειριστήριο στην άκρη για να τις φάω να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα

*γύρω στα 20 με 3 γύρους

Comment

• Ναι και εγώ το διασκέδασα πάρα πολύ.Το ξέρω ρε συ ότι αμελώ την άμυνα μου καλά για τα άλματα δεν το σχολιάζω,button mashing A.Έχεις δίκιο αλλά το αργό παιχνίδι δεν είναι του γούστου μου,προτιμώ να πέφτω με τα χίλια στην μάχη.Θα προσπαθήσω πάντως να περιμένω λίγο παραπάνω

Ε είσαι καλός ρε συ,πρώτα από όλα ξέρεις πότε οι Ultra και η Super πιάνουν 100% πάνω στον άλλο,ενώ εγώ ξέρω σε μερικές μόνον περιπτώσεις.Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.Μερικές φορές όπως είδες έριχνα ultra δίχως νόημα μπας και πιάσουν και νικήσω.

Εντάξει το 17(or more)-1 δείχνει την μεγάλη μας διαφορά νομίζω(Έπρεπε να σου πάρω κάποια ματσάκια ακόμα,είχα μερικές φορές 2 νίκες)

Να το ξανακάνουμε πάντως ωραία ήταν;)

Comment

• Εγώ ξαναμπαίνω πάντως πιο αργά αν είναι (κατά τις 9+)

Comment

• Laharl, παιξαμε μολις 1-2 γυρους για προφανεις λογους και δεν εχει νοημα να πω κατι απο τα λιγα που ειδα, αλλα απ την αλλη θα σταθω σε 1 πραγμα μονο.
                                Ποτε μην πετας specials τοσο στην ψυχρα. Με Sakura το χυμα shoryuken ειναι αυτοκτονια γιατι κανει 2 ωρες μεχρι να πεσει κατω και μετα ειναι δεδομενο οτι θα φας τα μουτρα σου.
                                Το ελικοπτερακι ειναι πιο ασφαλες αλλα και παλι δεν το κανεις για κανενα λογο χυμα.
                                Το hadoken της παλι ειναι παναργο και γι αυτο το κανεις μονο οταν εισαι σιγουρος πως ο αντιπαλος δε θα εχει περιθωρια να πηδηξει απο πανω.

Γι αρχη μαθε να κανεις 2 in 1 combos, δηλαδη ενα απλο οποιοδηποτε hit να το κανεις combo σε οποια special κινηση θες.

Τα αλλα θα ερθουν στην πορεια και οσο παιζεις με αλλους. Εκει αλλωστε θα δεις τι πιανει και τι οχι, απλα μερικες φορες αν θες να μαθεις κατι, θα το μαθεις με το "σκληρο" τροπο.

Comment

Working...
                                X