Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Μόλις τελείωσα το Trials And Tribulations.
    Με διαφορά το καλύτερο από τα 3 πρώτα Ace Attorney.
    Η σειρά από άποψη ποιότητας, για μένα,ως τώρα, πάει ως εξής:3,1,2.

Στο 3 μου άρεσαν όλες οι υποθέσεις ακόμα και η δεύτερη σε αντίθεση με του 2 και του 1 που υπήρχαν υποθέσεις που βαριόμουνα.
    Είχα ακούσει για την τελευταία υπόθεση του Τ&Τ ότι θα με κουράσει κλπ αλλά τελικά δεν με κούρασε καθόλου σε αντίθεση με την τελευταία του 1 που απλά έπαιζα για να δω το τέλος(μ'αρεσε,απλά με κούρασε).

Θα κάνω ένα διάλλειμμα από την σειρά και μέσα στον Σεπτέμβρη λέω να πιάσω το Apollo Justice.Μην πάθω και overdose.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξεκίνησα την 5η υπόθεση.OMG EPIC!!!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Στην 5η θα σου φύγει η μαγκιά . Εγώ με τίποτα δεν περίμενα αυτό που είδα. Γεγονότα και από τα 3 παιχνίδια επιστρέφουν και δένουν άψογα. Απόλαυσέ την όσο δεν πάει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είμαι λίγο πριν το τέλος της 4ης υπόθεσης.Ειλικρινά θεωρώ πως ως τώρα είναι κλάσεις ανώτερο από το 2 και αν συνεχίσει έτσι,μάλλον και από το 1.Λογικά μέχρι αύριο θα έχω ξεκινήσει και την 5η υπόθεση.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Συμφωνω με Evans πανω-κατω, το trials ειχε το καλυτερο σεναριο αλλα σε gameplay προτιμω το Apollo καθως βρηκα πολυ πιο ξεκουραστες τις υποθεσεις του.

ΥΓ: Altair υπομονη να τελειωσει και η 3η υποθεση, το παιχνιδι μετα ανεβαινει κατακορυφα μεχρι το τελος.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όντως,Trials είναι.Πως τόσο καιρό το διάβαζα Triads;FAIL!
    Χαίρομαι Evans Που θεωρείς την δεύτερη τη χειρότερη.Άρα δεν έχω άλλες χαζές υποθέσεις ε;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Η 2η ήταν χάλια . Ήμουν έτοιμος να παρατήσω τη σειρά εξαιτίας της. Το καλύτερο μέρος της σειράς θεωρώ ότι είναι το Apollo Justice πάντως, αν και το Trials μου άρεσε περισσότερο λόγω σεναρίου.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Trials το λενε triaaaaals .
    Κατα τ' αλλα σ αυτο το παιχνιδι καμια υποθεση δε γινεται να μην αρεσει σε καποιον, χαλαρα το καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο μερος της σειρας.
    Αντε φτασε στην 5η case να χασεις τη μπαλα, οχι πως οι υπολοιπες δεν ειναι εξαιρετικες (case 4 ftw επισης).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είμαι στην τρίτη υπόθεση του Triads And Tribulations. Η πρώτη υπόθεση ωραία.Η δεύτερη αρκετά καλή,μ'αρεσε που επιτέλους δεν είχε να κάνει με φόνο,τλχ στην αρχή.Η τρίτη φαίνεται πολύ ωραία,αλλά μου την σπάει ο gay μάγειρας.Για να δούμε πως θα συνεχίσει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καλά και να'λεγές σιγά.Παλιός τίτλος είναι.
    Πάντως με κόβω να το αργώ λίγο το τρίτο,θα δείξει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν ειπαμε τιποτα, ενα απλο teaser. Ειναι επος το 3, ισως σε κουρασουν λιγο οι υποθεσεις 2,3.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κάτσε μωρέ τρελέ.Δεν το έχω παίξει το τρίτο ακόμα.Παλιοσποϊλέρι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ανοησιες, η καλυτερη υποθεση ηταν η 2η με την τυπισσα που ειχε παρει τη θεση της αδερφης της. Και ειναι η μονη που συνδεεται με την επικη 5η case του τριτου παιχνιδιου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τερμάτισα το Justice For All και με τους 2 τερματισμούς.Ο κακός τερματισμός απίστευτα μελαγχολικός.Ο καλός τερματισμός,στη σκηνή που συναντάς τη Maya δάκρυσα.

Γενικά ο τίτλος μου φάνηκε μέτριος σε σχέση με τον πρώτο.Τουλάχιστον οι 3 πρώτες υποθέσεις γιατί η τέταρτη ήταν πραγματικά φοβερή.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οκ μ'έφτιαξες.

Leave a comment:

Working...
X