Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 45 στα Μedia Markt!!
    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Yup, λογω κεκτημενης ταχυτητας ξεχασα το ΜΜ.

Comment

• Ποιους χαρακτήρες μπορείς να επιλέξεις στο παιχνίδι; Έχει κανέναν νέο WA-character?

Comment

• Edit: Το αρχικο line up ειναι: Mario, Luigi, Peach, Baby Mario, Baby Peach, Toad, Yoshi, Wario, Waluigi, Donkey Kong, Bowser, Koopa Troopa,

Ακομη δεν εχω βρει καποιον νεο Wa-tard. Εχω ξεκλειδωσει Rosalina και Daisy μεχρι στιγμης.

Α, επαιξα το νεο Bowser's Castle. Επικη πιστα απλα. Και η νεα Rainbow Road μαγευτικη, βλεπεις και τη Γη απο κατω.
          Do a barrel roll!

Comment

• To peira kai ego.To mono einai poli gelio.Pragmatika polu efkolo sta prota epipeda.paizo me Wii Wheel.Ginontai pio efkola ta mini turbo me analog?An einai na allakso.Gamato to online.An den eixe kai upervoliko item based stoixeio...
            Tespa gia grapste oloi ta Wii Codes sas sto eidiko 8ema to opoio prepei na ksananasti8ei e boy kai bart?
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• http://gonintendo.com/?p=40081 <_<

The exact same issue that happened to Japanese gamers that bought Brawl is now happening with Mario Kart Wii. Some people that purchased the game are complaining that their Wii cannot read the disc, and the game is freezing/crashing. Nintendo has once again stated that the problem is due to Mario Kart Wii being a double-layer disc. Nintendo will clean your Wii for you, which should do away with the problem. I would be very interested to find out if the people experiencing the Mario Kart Wii problem also purchased Brawl.

Τρομερά reading skills έχουν στο gonintendo...
              Διάβασα το blog που υποτίθεται οτι είναι η πηγή για το άρθρο του gonintendo (το omisedayori, link απ&#39; το γερμανικό άρθρο), ούτε η Nintendo ανακοίνωσε τίποτα, ούτε το Mario Kart είναι double-layer φυσικά. Και η πρωταπριλιά έχει περάσει. Ηλίθιοι.
              Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• Μόλις ξεκλειδώσαμε καινούργιο χαρακτήρα στο Mario Kart Wii.

Ο παραπάνω χαρακτήρας βγαίνει με 150 συμμέτοχες online ταυτόχρονα κάνοντας streaming το καμικάζι αγάπη μου από το TVersity στο Wii από το Opera Channel&#33;&#33;&#33;

Comment

• Το δοκίμασα κι εγώ, κάποια πράγματα μου άρεσαν κάποια αλλά όχι, παρά πολύ σύντομα και με κάθε επιφύλαξη λόγο της περιορισμένης επαφής μου με τον τίτλο οι πρώτες μου εντυπώσεις.

Το παιχνίδι είναι καλύτερο από το Double Dash, αρκετές πίστες έχουν πολύ ευφάνταστο και έξυπνο level design, ενώ βρίσκω πετυχημένη τόσο την εισαγωγή του turbo boost μέσω του απλού sliding, όσο κι αυτή των trick. Αυτό που μου έκανε μερικώς αρνητική εντύπωση, θέλω πάντως να παίξω λίγο παραπάνω για να είμαι σίγουρος, είναι το γεγονός πως η όποια τέλος πάντων ισορροπία μεταξύ skill και τύχης/power up υπήρχε στα προηγούμενα παιχνίδια, έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό περίπατο, δηλαδή πραγματικά είναι το παιχνίδι που κι ο πιο noob pilgrim έχει τη δυνατότητα να κάνει συνεχόμενες νίκες απέναντι σε αντικειμενικά καλύτερους αντιπάλους.

Γενικά στο τομέα ισορροπίας skill ? τύχης η σειρά ακολουθεί συνεχώς πορεία προς τα δεξιά (κι όπως όλοι ξέρουμε ΠΑΝΤΑ η δεξιά κάνει κακό), δηλαδή εάν βάλει κανείς να παίξει το Mario Kart 64 μετά από λίγη ενασχόληση με το Mario Kart Wii θα δει χαώδης διαφορά.

Τέλος αν και γνωρίζω πως χρειάζεται κάποια ανώτερη δύναμη για να το εξηγήσει, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως η Nintendo κατάφερε χρησιμοποιώντας μια μηχανή γραφικών πενταετίας (Double Dash) με bloom στο Mario Kart Wii, να κάνει το 4απλο multiplayer να τρέχει στα 30fps με frame drops, τη στιγμή που πέντε χρόνια πριν το Double Dash έτρεχε στα 60&#33;

Σίγουρα δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς ελάχιστα κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο mode απ? όλους μας, αλλά πραγματικά μου έκανε πολύ κακή εντύπωση, πάντως εάν το online είναι όσο καλό λέει ο Ραμπίδης χαλάλι.
                  Σε γενικές γραμμές νομίζω είναι αυτό που περιμέναμε, ενώ οι περισσότερες νέες προσθήκες θεωρώ πως είναι αρκετά πετυχημένες.

GameCube Pad > Retro Pad >>Wiimote
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• η σειρά ακολουθεί συνεχώς πορεία προς τα δεξιά (κι όπως όλοι ξέρουμε ΠΑΝΤΑ η δεξιά κάνει κακό)[/b]
                    Ποσο μπαμ επιτελους κανεις οτι εισαι φιλοβρετανοβασιλικος και μεγιστος οπαδων της mancher united.
                    Αν εισαι μαγκας οδηγα στην αριστερη μερια του δρομου ρε&#33;

Τέλος αν και γνωρίζω πως χρειάζεται κάποια ανώτερη δύναμη για να το εξηγήσει, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως η Nintendo κατάφερε χρησιμοποιώντας μια μηχανή γραφικών πενταετίας (Double Dash) με bloom στο Mario Kart Wii, να κάνει το 4απλο multiplayer να τρέχει στα 30fps με frame drops, τη στιγμή που πέντε χρόνια πριν το Double Dash έτρεχε στα 60&#33;[/b]
                    Αν μου πεις που ειδες framedrop στο παιχνιδι, κερδιζεις ενα λουκουμα. Το παιχνιδι τρεχει πραγματικα αψογα.

Αυτο που προσωπικα με "χαλασε" ειναι οτι το παιχνιδι ακολουθει την φιλοσοφια του double dash, και οχι του ds / 64, χωρις απαραιτητα να ειναι μεγαλο προβλημα.
                    Οσοι περιμενουν γραφικαρες στο παιχνιδι θα απογοητευτουν, μιας και ειναι πραγματικα μετρια προς κακα, γιαυτο που μπορει να κανει το wii.
                    Το παιχνιδι ειναι στο συνολο του μια πολυ καλη αγορα, ειδικα γιαυτους που θα λιωσουν με φιλους η και online.
                    Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                    It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                    A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                    In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                    Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                    Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                    Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Βασικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει το Wii γιατί ότι έχει βγει ως τώρα είναι από :S ως :@ &#33; Θα περιμένω να δω τον τίτλο της Factor 5 πριν μπορώ να εκφέρω άποψη για τις δυνατότητες του Wii..

Comment

• Ποσο μπαμ επιτελους κανεις οτι εισαι φιλοβρετανοβασιλικος και μεγιστος οπαδων της mancher united.
                        Αν εισαι μαγκας οδηγα στην αριστερη μερια του δρομου ρε&#33;
                        Αν μου πεις που ειδες framedrop στο παιχνιδι, κερδιζεις ενα λουκουμα. Το παιχνιδι τρεχει πραγματικα αψογα.
                        [/b]
                        Μα όλα να τα βρεις πια;

Χθες που έπαιξα τετραπλό ακόμα και στα 30fps, έτρωγε ελάχιστα μεν, υπαρκτά δε, κολλήματα, δε ξέρω αν ήταν οι συγκεκριμένες πίστες αλλά υπήρχε frame drop.
                        Όσο για τα γραφικά, το Wii δεν είναι κανένα τεχνολογικό τέρας, αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει καλύτερα γραφικά από τα μέτρια, ακόμα για το 2003, προ πενταετίας γραφικά του Double Dash εμπλουτισμένα με bloom.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Σημειωση:

Wiimote +Nunchuck > all

Απλα βοηθαει τρομερα να κανεις σουζες και κολπα κουνοντας το remote ενω με το nunchuck κινεις το kart/bike.

Και κατι αλλο, Σωτηρη το online μερος παραειναι καλο. Χτες το βραδυ επαιζα με κατι Ευρωπαιους, τους πηρα αμπαριζα, κερδισα οσους αγωνες επαιξα, 6-7 περιπου. Φρεσκο αιμα, μαλλον το χαν παρει εχτες το παιχνιδι. Εγω βεβαια εχω ξεκλειδωσει και το mirror, ειμαι πολυ /b/-ροστα.

Στο 4πλο οντως υπαρχουν μικρα slowdowns , ευτυχως στο online δε συναντησα τιποτα τετοιο. Παντως τα γραφικα νομιζω οτι περα απ&#39;το bloom ειναι βελτιωμενα στα backgrounds, οι χαρακτηρες ομως μπορουσαν και καλυτερα.
                          Do a barrel roll!

Comment

• http://gonintendo.com/?p=40081 <_<

The exact same issue that happened to Japanese gamers that bought Brawl is now happening with Mario Kart Wii. Some people that purchased the game are complaining that their Wii cannot read the disc, and the game is freezing/crashing. Nintendo has once again stated that the problem is due to Mario Kart Wii being a double-layer disc. Nintendo will clean your Wii for you, which should do away with the problem. I would be very interested to find out if the people experiencing the Mario Kart Wii problem also purchased Brawl.

Τρομερά reading skills έχουν στο gonintendo...
                            Διάβασα το blog που υποτίθεται οτι είναι η πηγή για το άρθρο του gonintendo (το omisedayori, link απ&#39; το γερμανικό άρθρο), ούτε η Nintendo ανακοίνωσε τίποτα, ούτε το Mario Kart είναι double-layer φυσικά. Και η πρωταπριλιά έχει περάσει. Ηλίθιοι.
                            [/b]
                            Kάνε αυτό που κάνει ο kevin σε ημερήσια βάση, με την αφοσίωση και το πάθος που δείχνει και έλα μετά να ξαναμιλήσεις για ηλίθιους...
                            Πόσο εύκολα γινόμαστε κριτές όλων, μα πόσο εύκολα...και σιγά το θέμα στην τελική...
                            Έλεος...
                            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• [off]?Σιγά το θέμα?; Sorry, αλλά όταν κάποιος βγάζει ψευδή νέα για θέμα που με καίει και βρίσκω τρία msn contacts μου να μου έχουν στείλει το link για το άρθρο... Δεν το βρίσκω και πολύ χαριτωμένο. Αν μπορείς να μου εξηγήσεις πώς κάποιος μπορεί να βγάζει νέα απ&#39; το ταχυδακτυλουργικό καπέλο και να θεωρείται οτι κάνει κάτι με αφοσίωση και πάθος, κάν&#39; το. Εγώ κρύβομαι πίσω απ&#39; την βολικότατη ανωνυμία που προσφέρει το forum και πάλι θα ντρεπόμουν να ποστάρω κάτι αναληθές. Το gonintendo προφανώς όχι. (Σημειωτέον, το άρθρο δεν έχει διορθωθεί ακόμα attow)[/off]
                              Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• ?Σιγά το θέμα?; Sorry, αλλά όταν κάποιος βγάζει ψευδή νέα για θέμα που με καίει και βρίσκω τρία msn contacts μου να μου έχουν στείλει το link για το άρθρο... [/b]
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X