Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kala an den vlepeis poso kse8oriasmena kai poso tsapatsoulika einai ses sxesi me to single player i me to two player spleetscreen ti na po...
    Malon eisai polu nintendo fanboy! ;)
    Plaka kano etsi?
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Επαιξα τετραπλο split screen τη πρωτη μερα μονο και δε θυμαμαι να προσεξα κατι ουτε εγω ουτε οι αλλοι τρεις.
      Do a barrel roll!

Comment

• Έστειλα friend invite σε κάποιον στη Γερμανία, και το automated reply μου ήρθε στα γερμανικά. Υποθέτω οτι το invite μου το έλαβε στα ιαπωνικά. Δεν έπρεπε η γλώσσα του μηνύματος να προσαρμόζεται στη γλώσσα που αντιστοιχεί στην κονσόλα του παραλήπτη? <_<

edit: Μόλις μου επιβεβαίωσε οτι την πρόσκληση την έλαβε στα ιαπωνικά.
        Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• Vale kai ton kodiko sou kai sto antistoixo 8ema an 8es na kanonisoume online matsakia&#33;
          Btw einai epivevaiaomeno den uparxoun wa-tard xaraktires sto game.Exei allous omos arketa endiaferontes.

Comment

• Simera kseklidosa olous tous mistikous xaraktrires kai ola ta oximata(karts and bikes).

Pleon eimai se 8esi na po oti ta bikes einai me diafora i kaluteri epilogi.Ta karts peran tou diplou drift(mini turbo) den exoun tpt aksiologo na dosoun.Ta bikes exoun tin texniki tis souzas i opoia me sosti ekma8isi mporei na sosei apo diskoles katastaseis kapoion h na parei diafora apo tous allous alla an tin xrisimopoieite askopa i otan exei antipalous dipla,piso sas i brosta sas borei na sas kapsei(tin exo patisei orismenes fores).

Apo ekei kai pera simantiko pleonektima exoun ta varia oximata alla an den prosexete mporei na vre8eite efkola ekso kai na ginei polu argo to oxima sas kai ante meta na to ksanaspeedarete.Uparxoun omos pio adunama oximata pou exoun kalo accel,kalo elegxo kai kalo offroad stoixeio pou kai afta protagonistoun(prosopika xrisimopoio tetoio oxima).Alles pistes sumferei ta men alles ta de oximata.

WiiMote kai nunchuk einai me diafora i kaluteri epilogi apo tous dia8esimous xeirismous.Oi logoi:logo tou analogikou moxlou prosferei megali akriveia kai se duskoles katastaseis mporei na so8eite(to wiiwheel antistoixa einai mi akrives gia paixnidia kart),se sxesi me to gamecube controller pou exei episis analogiko i diafora einai oti ta tricks kai tis souzes mporeite na ta kanete me ena aplo kounima tou wiimote(se anti8esi me tou cube pou vrisketai se entelos avoli 8esi ston stavro katef8insis).

To paixnidi genikotera me exei ikanopoiisei an ekseresoume vevaia to kakisto 3,4 player splitscreen kai to adiaforo(gia mena toulaxiston)battle mode.

Telos ta time trials einai fovera e8istika idiaitera otan kses oti sunagonizesai tous paixtes se olo ton kosmo alla oi kaluteroi prepei na exoun vrei kapoio cheat ka8os apo tis protes meres pou vgike to game exoun kanei xronous pou akomi kai tora eimai 5 to ligotero deftera piso tous.Se kapoies pistes vevaia ftanei ta 10 kai 20 deftera(akomi kai se mikres i se mi apetitikes pistes).Den mporei na exoun kaei toso polu idiaitera otan tetoioi xronoi itan apo tote pou vgike to paixnidi.Kapoio cheat 8a paizei.

Gia to online exo anafer8ei kai pio pano.Einai tromero gia paixnidi tis nintendo&#33;

Comment

• Λογικα αυριο θα το εχω στην κατοχη μου.
              Το Online κομματι του τιτλου δειχνει πολυ καλο.

Comment

• Το παιχνίδι το έχω εδώ και μια βδομάδα και το θεωρώ παραπάνω από αξιόπιστο. Έχει κάποια θέματα βέβαια. π.χ. τα όπλα παίζουν πλέον ακόμα μεγαλύτερο ρόλο και ειδικά στα 150 cc αν κάνεις ένα λάθος από πρωτος μπορεί να βρεθείς τελευταίος και το αντίστροφο. Τα γραφικά είναί όμορφα αλλά όχι κάτι το φοβερό. Το wii wheel ανταποκρίνεται άψογα και το κουμπί B πολύ βολικό.

Δεν είναι το καλύτερο Mario kart (το 64 εξακολουθεί να είναι για εμένα), αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό (το βασικό κατ&#39;εμέ) και τέλειο για multiplayer.

Θα δοκιμάσω online σήμερα.

Comment

• To online το καθιστά αυτομάτως πάνω απο το mario kart 64.Aλλά σε επίπεδο multiplayer σαφώς το 64 είναι ο βασιλιάς μέχρι στιγμής.

Comment

• To αγορασα και εγω εχθες.
                    Τελικα το ειχα υποτιμησει πολυ το game (προχειρο κτλ). Με κερδισε με την μια&#33;

Το ολο συστημα ελεγχου με Wii Wheel ειναι υπεροχο και γενικοτερα η ταχυτητα του παιχνιδιου ειναι αψογη&#33;
                    Παλιες και καινουριες πιστες πολυ καλες καθως και τα νεα items εχουν φαση, ειδικα το mega mushroom.
                    Τα γραφικα ενταξει, δεν ειναι και κατι φοβερο, παντως δεν τα λες και ασχημα.

Οσο ν&#39;αφορα το online μερος του τιτλου τι να πω ? ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ lag (ακομα και στο Worldwide), πραγματικα παιζω παρα πολυ ανετα. Εχω παιξει ως τωρα γυρω στους 10 αγωνες, και ολοι ηταν μια χαρα. Επισης το mario kart channel καθως και το ολο συστημα με Rating/Stats κτλ δειχνει οτι πλεον η Nintendo αξιοποιει πολυ καλυτερο το Online mode. Επρεπε κατι παρομοιο να κανανε και για το Brawl αλλα κριμα.

Ψηνεστε να κανονισουμε μαζι κανεναν αγωνα?

Σιγουρα το Mario Kart 64 παραμενει στην κορυφη και για μενα, αλλα απο το Double Dash το MK Wii ειναι μακραν καλυτερο στους περισσοτερους τομεις.

Comment

• Στους περισσότερους τομείς ναι στο four player splitscreen σε καμία περίπτωση.Επίσης και το battle είναι αδιάφορο.Και εσένα να σου πω να δοκιμάσεις Wiimote και nunchuk.Θα αλλάξεις γνώμη για την ανταπόκριση του WiiWheel&#33;Πολύ gimmick&#33;

Comment

• 6300 το Rating σε Races και συνεχιζω να παιζω ακαθεκτα.
                        Ορισμενοι αντιπαλοι ειναι ιδιαιτερα ζωρικοι (ειδικα κατι Γιαπωνεζοι-τρελα ratings 8000...), αλλοι παλι ειναι τελειως αναπηροι με ratings 3500 και κατω.

Παντως με εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα το γεγονος οτι δεν υπαρχει καθολου Lag.
                        Λιγες φορες μονο ετυχε να τερματιστει ο αγωνας πριν ολοκληρωθει, μαλλον απο Disconnects.

Στο Single Player εβγαλα ολα τα Cups σε 50-100-150cc και τωρα μενει το Mirror που δειχνει αρκετα ζορικο.

ΥΓ: Bikes ftw απλα.. ;)

Comment

• Ώρα για διαγωνισμό γκαντεμιάς&#33;

Ξεκινάμε:

Είμαι ο μοναδικός που έχει χτυπηθεί από δικό του κόκκινο καβούκι&#33;&#33;&#33; (Είχα τρία στέλνω τα δύο στον μπροστινό μου. Το ένα τον χτυπάει και το δεύτερο κάνει μεταβολή και χτυπάει εμένα&#33; :blink: )

Είμαι ο μοναδικός που έχει χτυπηθεί από δικό του ανάποδο ερωτηματικό την ώρα που το ρίχνει πίσω&#33;&#33;&#33; (Οδηγούσα μια χαρά, το αφήνω και με χτυπάει&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; :blink: :blink: Ούτε χτύπησα κάπου, ούτε σε άλμα ήμουν, ούτε ταχύτητα έκοψα (όχι ότι παίζουν ρόλο όλα αυτά) ούτε με χτύπησε κάποιος από πίσω. ήμουν ολομόναχος&#33;&#33;&#33;)

Είμαι ο μοναδικός που έχει φάει 4 μπλέ καβούκια σε ένα γύρο&#33;&#33;&#33;

Είμαι ο μοναδικός που ένω ήμουν στην 7η θέση μου έδωσε για όπλο.... μία μπανάνα&#33;&#33;&#33; ) Και επειδή ξέρω τι θα σκεφτείτε, ΟΧΙ δεν ήμουν πρώτος την ώρα που πήρα το ερωτηματικό και έπεσα στη έβδομη θέση αφού γύρναγαν τα όπλα. Ήμουν καθαρά έβδομος και μου ήρθε μία μπανάνα&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Είμαι ο μοναδικός που ενώ παίρνω ερωτηματικό και γυρνάνε τα όπλα, ξαφνικά εξαφανίζονται και δεν παίρνω τίποτα&#33;&#33;&#33;&#33; (Μου έχει συμβεί τρεις-τέσσερις φορές την ώρα που είμαι στον αέρα)

Είμαι ο μοναδικός που (επανελλειμένως μάλιστα) παίρνω POW το ρίχνω και δεν χτυπάει κανέναν&#33;&#33;&#33;

Επίσης πρέπει να είμαι ο ρέκορντμαν στα χτυπήματα από κόκκινα καβούκια. Μέτρησα πόσα θα με χτυπήσουν σε δέκα αγώνες και το αποτέλεσμα ήταν 37&#33;&#33;&#33; 3.7 καβούκια μέσο όρο&#33;&#33;&#33; Σε έναν αγώνα έφαγα 7&#33;&#33;&#33;

Κι ας μην μιλήσω για τα ξεκάρφωτα πράσινα καβούκια.

Δύο πράγματα λοιπόν:

1. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να με ξεπεράσει στην γκαντεμιά.
                          2. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;

Comment

• Μενει να το διαπιστωσουμε σε κανενα online match ποσο γκαντεμης εισαι.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Re paidia, ti lete gia kana tournament ??? Elega na anoikso topic, alla thelo na do prota posoi endiaferonte kai meta ..

Comment

• Mέσα εγώ....
                                Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Working...
                                X