Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Forget about Voice and Text chat in Mario Kart Wii[/b]
    <strike>Oraia ta nea features</strike>, alla ta graphika einai toulaxiston apogohteutika ..

Comment

Για μένα εξαιρετικά devastating είναι το συγκεκριμένο:
      12) Multiplayer mode is perfectly balanced, as you?d expect. You can spend the whole race lagging in 12th place, and then a few well placed power-ups in the last lap will put you right up in front.

Έλεος ρε παιδιά.Δηλαδή οποιοδήποτε κόπο και αν έχεις κάνει στους προηγούμενους γύρους μπορεί να χάσεις και μάλιστα να βγεις και τελευταίος αν οι άλλοι σε πρήξουν στα items.Πολύ τύχη και πολύ double dash(item based) ρε παιδιά.Έλεορρρ&#33;&#33;&#33;

Απ&#39;την άλλη βρήσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο:
      4) They?ve slightly tweaked the control scheme for power drifts, and it?s absolute genius. You careen round corners for as long as you can; do it for long enough and you get either a turbo boost or a double turbo boost.

Kαι το συγκεκριμένο:
      5) If you launch the cart in the air, shake the Wiimote at the right time and you can do ?tricks?, which rewards you with a boost when you land. Nothing on the scale of Tony Hawks, but fun nonetheless. This was our favourite new feature.

Aυτά τα δυο τελευταία αν είναι έτσι όπως τα φαντάζομαι μπορούν εν μέρη να ξεχωρίσουν έναν elite player από ένα λίγο πιο μέτριο και έναν άσχετο αλλά λόγω του έντονου item based αμφιβάλλω αν θα παίζουν και πολύ μεγάλο ρόλο εν τέλη.Για να δούμε...
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Έχω βαρεθεί πάντως να ακούω πως κάποια στιγμή στο Wii θα δούμε και voice chat, δηλαδή έλεος κάποια στιγμή θα δούμε το αυτονόητο αυτό που ΠΑΝΤΟΥ θεωρείται στάνταρ, αλλά εάν αυτό δεν υπάρχει σε σειρές όπως το Mario Kart ή το Brawl τότε που θα το δούμε;
        Μιλάμε για τα κατεξοχήν games σε Nintendo console που επιβάλλεται η υποστήριξη voice chat, αλλά ναι δε πειράζει θα το δούμε μακροπρόθεσμα φαντάζομαι σε κάποιο από τα πολλά καλά 3rd parties που έρχονται.

Και επιτέλους η καραμελίτσα του ?υπολογίζουμε το ίδιο τον hardcore και τον casual? κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει, ή τουλάχιστον να αποδειχθεί με πράξεις σε όλα τα επίπεδα.
        Το χω ξαναπεί και θα το λέω όσο συνεχίζεται η παρόδια με το online του Wii, online για τον hardcore κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Casual άλλα μου δείχνει εμένα.

Όσο για τα γραφικά, είπαμε ok, είναι GameCube 1.5 το μηχάνημα, αλλά είμαι σίγουρος πως ακόμα κι αυτό το 1.5 GameCube μπορεί να βγάλει καλύτερα γραφικά από τα, ακόμα και για τότε μέτρια, γραφικά του Double Dash 5 χρόνια πριν. <_<
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Δηλαδή κάτσε να καταλάβω..επειδή δεν έχει μπει ακόμη voice chat, αυτόματα συμπεραίνουμε ότι η Ν κατά τα ειωθότα συνεχίζει να αγνοεί την creme della creme της gaming παγκόσμιας κοινότητας, τους hardcore gamers, αλλά το ότι έβγαλε Legend of Zelda, Μario Galaxy, Μetroid Prime 3, Mario Kart/Brawl σε διάστημα όυτε δύο χρόνων,το ότι θα κάνει publish το Fatal Frame4, το ότι έφερε το MH3 στο wii, αυτά δεν είναι επαρκή στοιχεία για να πείσουν για το αντίθετο...
          Περίεργοι καιροί πραγματικά και τώρα κατεβαίνω στην άκρη του νερού να ακούσω το θρηνητικό τραγούδι των παρατημένων hardcore gamers που το φέρνει ό άνεμος...

Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Δε μπορω να πω πως συμφωνω με τη μια ή με την αλλη πλευρα.
            Οντως λειπουν τα αυτονοητα και οντως αυτο δε σχετιζεται απαραιτητα με τους hardcore.

Πιο πολυ γραφω για να πω ποσο τελειο ειναι αυτο το τραγουδι.. Πρωτη φορα βλεπω παρεπιπτοντως το σχετικο βιντεο.

Comment

Και εγώ πριν από δύο μέρες το είδα και βρήκα την ευκαιρία να το τσοντάρω εδώ, μιας και νομίζω πως κολλάει...
              Yπέροχο τραγούδι και αλλού για αλλού το clipaki με την αφεντομουτσουνάρα του Cave και τον Blixa&#33;

On topic....Νομίζω πως δεν χρειάζεστε εμένα να σας πει πως η Nintendo είναι κατά βάθος μια εταιρία με συντηρητική προσέγγιση των πραγμάτων, έχοντας πάντα στο μυαλό την family friendly ιστορία και κληρονομιά της...
              Για το λόγο αυτό, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο με την Nintendo και για αυτό και εγώ επικροτώ τα έστω και baby steps που κάνει...η pay n play υπηρεσία, το voice chat (έστω και κάποια στιγμή, τι να κάνουμε)....

Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

Δηλαδή κάτσε να καταλάβω..επειδή δεν έχει μπει ακόμη voice chat, αυτόματα συμπεραίνουμε ότι η Ν κατά τα ειωθότα συνεχίζει να αγνοεί την creme della creme της gaming παγκόσμιας κοινότητας, τους hardcore gamers, αλλά το ότι έβγαλε Legend of Zelda, Μario Galaxy, Μetroid Prime 3, Mario Kart/Brawl σε διάστημα όυτε δύο χρόνων,το ότι θα κάνει publish το Fatal Frame4, το ότι έφερε το MH3 στο wii, αυτά δεν είναι επαρκή στοιχεία για να πείσουν για το αντίθετο...
                Περίεργοι καιροί πραγματικά και τώρα κατεβαίνω στην άκρη του νερού να ακούσω το θρηνητικό τραγούδι των παρατημένων hardcore gamers που το φέρνει ό άνεμος...
                [/b]
                Για καποιους hardcore αυτα τα παιχνιδια που αναφερεις δε λενε τιποτα, ειναι πολυ περιεργη η λεξη "hardcore" και προτιμω να την αποφυγω. Τελος παντων τα παιχνιδια αυτα σιγουρα μπορουν να ικανοποιησουν το "ψαγμενο gamer" (πιο σαφης ορισμος κατα τη γνωμη μου) αλλα την ιδια στιγμη ελλειψεις καποιων στανρα online δυνατοτητων οπως το voice chat δε μπορουν να αγνοηθουν.

Το οτι το text chat θα ειναι ουσιαστικα ετοιμα μυνηματα δε μου λεει τιποτα. Αχρηστο ειναι ετσι κι αλλιως. Εγω ηθελα voice chat για να μπορω να φωναζω και να βριζω οπως οταν παιζεις lan mario kart στο DS.

Για το λόγο αυτό, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο με την Nintendo και για αυτό και εγώ επικροτώ τα έστω και baby steps που κάνει...η pay n play υπηρεσία, το voice chat (έστω και κάποια στιγμή, τι να κάνουμε)....
                [/b]
                Δε μπορω να επικροτησω μια εταιρεια - η οποια ειναι πρωτη στην παγκοσμια αγορα και πολλες φορες εχει φερει την επανασταση στο παρελθον - επειδη με ρυθμους χελωνας παλευει να ακολουθησει τις εξελιξεις.
                Do a barrel roll!

Comment

Εγώ δεν είπα ότι πρέπει να αγνοηθούν..και εγώ τις θέλω..
                  Αλλά από αυτήν την έλλειψη να κατηγορούμε την Nintendo για πολλοστή φορά ότι δεν υποστηρίζει τους hardcore/ψαγμένους παίκτες, το νοηματικό άλμα----κενό είναι μεγάλο...
                  Αυτό επεσήμανα εγώ....

edit:Tην επανάσταση την έφερε, μέσα στις εγγενείς δυνατότητες/αδυναμίες της, αφορώντας το καθαρά "παιχνιδιακό" (sic) τομέα
                  Πες στον Douglas Croford, τον υπεύθυνο για το Port του Μaniac Mansion στο nes< για την επανάσταση, να δω τι θα σου σύρει...
                  Τώρα έχει διαμορφωθεί μια άλλη κατάσταση, με την online επανάσταση, που είναι φανερό πως την δυσκολεύει, λόγω ακριβώς του παρελθόντος της(family friendly κτλ)
                  Και είναι φανερό επίσης πως προσπαθεί....Δηλώσεις πως το online gaming δεν είναι σημαντικό πολύ για την N, δεν είναι μακρινές...

Comment

καλα ρε παιδια, αντι να κολλατε στο τι χαρακτηρες θα εχει μεσα το παιχνιδι, τι πιστες, items, power ups κλπ κολλατε σε λεπτομεριες οπως το voice chat ?????? :blink:

υμαρτον δηλαδη...

Comment

καλα ρε παιδια, αντι να κολλατε στο τι χαρακτηρες θα εχει μεσα το παιχνιδι, τι πιστες, items, power ups κλπ κολλατε σε λεπτομεριες οπως το voice chat ?????? :blink:

υμαρτον δηλαδη...
                      [/b]
                      Και ομως, το Voice Chat η τελοσπαντων το Text chat δινει μια τελειως διαφορετικη αισθηση κατα τη διαρκεια του Online playing.

Διαφορετικα ειναι απλα σαν να παιζεις με ενα Computer random επιπεδου δυσκολιας. Τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω.

Comment

Ναι οκ, αλλα δεν παυει να ειναι μια λεπτομερια για το Online playing μονο. αντι να ενδιαφερθουν καποιοι τι χαρακτηρες θα εχει μεσα το παιχνιδι και σε τι πιστες θα παιζετε, ασχολουνται με το αν θα εχει Voice Chat ή Text chat ? μου φαινεται τραγικα μικρο κι ασημαντο δηλαδη...

Comment

Ναι επειδή δεν έχει μπει ακόμη voice chat και το ακόμη τυγχάνει να ακούει στο έτος 2008, έχω πρόβλημα, δε μπορώ να τα καταλάβω μερικά πράγματα πραγματικά.
                          Είναι τόσο παράλογο να κριτικάρει κάποιος το γεγονός πως το 2008 κάποια εταιρία αγνοεί το voice chat και συζητά το text chat?

Αν πρόσεχες ακριβώς τι είπα παραπάνω δε θα ανεφερες τα Mario, Metroid κλπ, έκανα λόγο:
                          να αποδειχθεί με πράξεις σε όλα τα επίπεδα.
                          [/b]
                          Εάν ένα από τα κριτήρια που θα κρίνει εάν τα λόγια της Nintendo έχουν βάση δεν είναι το online, τότε τι είναι;
                          Μιλάμε για μια υπηρεσία που κατ εξοχήν σχετίζεται με τον πιο σοβαρό gamer.
                          Ε, για μια τέτοια υπηρεσία λοιπόν, η πρόταση της εταιρίας είναι τα firendcodes, το υπεραπλουστευμένο interface, η έλλειψη voice chat και οι μηδαμινές επιλογές, με άλλα λόγια, ένα online κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του casual ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο καθένας (πράγμα θετικότατο κατ’ εμέ), εάν λοιπόν για μια υπηρεσία που κατ εξοχήν σχετίζεται με τον hardcore, η πρόταση είναι 100% casual τι θες να πω, ότι υπολογίζει και τους δυο το ίδιο;
                          Sorry αλλά δε το κάνει, τουλάχιστον ακόμα, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή το μαρτυράνε οι πράξεις της, απλά κι όμορφα.

Επίσης αυτή η ασυλία στο πρόσωπο της Nintendo από μεγάλη μερίδα του κόσμου πρέπει να λάβει τέλος κάποια στιγμή, όταν το online του Wii είναι αυτό που είναι υπάρχει πρόβλημα κι υπάρχει πρόβλημα γιατί δε ζει σε άλλο κόσμο η Nintendo, ζει σε έναν κόσμο που υπάρχει το Live και έρχεται το Home, ε τα friendcodes δεν χωράνε πουθενά πλέον, υπάρχει πρόβλημα όταν απουσιάζει το δεδομένο εδώ και χρόνια voice chat, δε γίνεται το 2008 να λέμε ?δε πειράζει κάποια στιγμή θα έρθει και το voice chat? ειδικά μάλιστα από ανθρώπους που κατανοούν ήδη πλήρως την ανάγκη ύπαρξης αυτού, το γεγονός δε ότι είναι Nintendo fans έπρεπε να εκτινάσσει τις απαιτήσεις τους από πλευράς Nintendo στα ύψη κι όχι να συμβιβάζονται με κάθε ελλιπή πρόταση της εταιρίας.

Δε ζήτησε κανείς τον ουρανό με τα’ άστρα, ένα καταραμένο voice chat κι ένα online της προκοπής ζητάει ο κόσμος, δε γίνεται να απολογούμαστε για κάθε τι που θίγει την Nintendo πια.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

To fun factor που προσθετει το voice chat ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Λιγο ειναι να μιλας με αλλους 7 γνωστους και να κανεις ΧΑΒΑΛΕ για ΩΡΕς;

Φυσικα και ειναι απιστευτα σημαντικο, σε αντιθεση με τους χαρακτηρες που θα υπαρχουν στο παιχνιδι. Τι σημασια εχει αν οι οδηγοι θα ειναι 12 ή 50;

Οι πιστες μετρανε, το gameplay και τα online features.

Comment

http://gonintendo.com/?p=36580
                              [...] Why even bother with text chat at all?

First thing?s first?and I am sure a good amount of you thought of this as well. Isn?t it a bit sad that we were so excited for text chat in the first place? The year is 2008, and we were getting giddy over the thought of typing out messages to friends/rivals on Mario Kart Wii. Isn?t text messaging something we?ve been doing for years now? I don?t think the idea of texting back and forth is all that revolutionary. The sad thing is, when it comes to Nintendo platforms, this is usually how the evolution of online ideas comes about. While game development is top-notch, the online aspects are severely lagging. I am not even all that into online gaming, but when we do get that pleasure with a Nintendo title, it makes it that much worse when the features are gimped. The sad fact is, Nintendo hardly ever throws us a bone with online. That?s why we all cheer when they give us something more than their last offering. I mean, would it really be fun to point/toggle type with other players during race setups?
                              [...][/b]
                              Θα συμφωνησω απολυτα με τον RMC σ&#39;αυτο το κομματι.
                              Do a barrel roll!

Comment

Ρε παιδιά εντάξει αλλά ξεφύγαμε η αλήθεια είναι.Το σημαντικό και βέβαια δεν είναι οι πίστες και οι χαρακτήρες αλλά το αν θα έχει voice chat όπως πολύ καλά είπατε και τα καινοτόμα κατεμέ χαρακτηριστικά του gameplay που είπα και παραπάνω.Τα ξαναβάζω γιατί είναι πολύ σημαντικά καθώς αλλάζει κάποια πράγματα αν είναι όπως φαίνονται.Βέβαια το ότι ενδέχεται να είναι υπερβολικά item based το παιχνίδι α λα double dash με ξενερώνει αφάνταστα.Εδώ το τι παρέθεσα πιο πάνω και σχόλιά μου:

Για μένα εξαιρετικά devastating είναι το συγκεκριμένο:
                                12) Multiplayer mode is perfectly balanced, as you?d expect. You can spend the whole race lagging in 12th place, and then a few well placed power-ups in the last lap will put you right up in front.

Έλεος ρε παιδιά.Δηλαδή οποιοδήποτε κόπο και αν έχεις κάνει στους προηγούμενους γύρους μπορεί να χάσεις και μάλιστα να βγεις και τελευταίος αν οι άλλοι σε πρήξουν στα items.Πολύ τύχη και πολύ double dash(item based) ρε παιδιά.Έλεορρρ&#33;&#33;&#33;

Απ&#39;την άλλη βρήσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο:
                                4) They?ve slightly tweaked the control scheme for power drifts, and it?s absolute genius. You careen round corners for as long as you can; do it for long enough and you get either a turbo boost or a double turbo boost.

Kαι το συγκεκριμένο:
                                5) If you launch the cart in the air, shake the Wiimote at the right time and you can do ?tricks?, which rewards you with a boost when you land. Nothing on the scale of Tony Hawks, but fun nonetheless. This was our favourite new feature.

Aυτά τα δυο τελευταία αν είναι έτσι όπως τα φαντάζομαι μπορούν εν μέρη να ξεχωρίσουν έναν elite player από ένα λίγο πιο μέτριο και έναν άσχετο αλλά λόγω του έντονου item based αμφιβάλλω αν θα παίζουν και πολύ μεγάλο ρόλο εν τέλη.Για να δούμε...
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                                X