Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noμίζω το ποστ μου δεν ήταν εριστικό/επιθετικό.Οπότε δεν υπάρχει λόγος προσωπικής "επίθεσης"
    [/b]
    Eγώ νομίζω πως ήταν, αλλά το προσπερνώ...
    Οn topic, το φίλτατο Rampidion με έκανε add μέσω του wii friend list υποθέτω και μου ήρθε το wii message...
    Πολύ εύκολο!!
    Xρήστο υπομονή μέχρι την Παρασκευή..
    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Χαχα μαρέσει πάντως η Νιντέντο!!!Όταν κάτι είναι αυτονόητο,για την εταιρεία του Κυοτο είναι Megaton!!!
      [/b]
      Μπαίνεις στο κλίμα.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μπαίνεις στο κλίμα.
        [/b]
        Οh well...Predicable actions..

Και για να μην ξεχνιόμαστε....
        Χαχα μαρέσει πάντως η Νιντέντο!!!Όταν κάτι είναι αυτονόητο,για την εταιρεία του Κυοτο είναι Megaton!!![/b]
        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

• Χαχα αδιορθωτοι.

Δε νομιζω πως εριξε κανεις καμια βομβα, αλλα σημασια εχει πως το τελικο αποτελεσμα ειναι ΠΟΛΥ καλο εκ πρωτης.

Η συνταγη της σειρας ειναι δοκιμασμενη και ακομα και στα χειροτερα της δε μπορει να ειναι κακο το τελικο αποτελεσμα, ποσο μαλλον οταν στην τελικη βγαινει κατι καλο.

Επαιξα 2-3 ωρες και πραγματικα το καταχαρηκα μιας και καιρο ειχα να ΓΕΛΑΣΩ τοσο πολυ παιζοντας ενα game.

Γελασα με το απιστευτο fun factor στο 4πλο, αλλα και με το οτι το παιχνιδι ηταν pure χαβαλες, μακρια απο snaking και βλακειες.
          Γελασα επισης με τα χαλια του wiimote+wheel που επαιζαν αλλοι, ενω εγω επαιζα με το gc pad σαν να μην τρεχει τιποτα.

+ GC pad controls
          + Καλες πιστες
          + 12πλο lag-free online
          + fun fun fun

- Wii-mote
          - Wheel
          - Wii-mote+wheel

verdict: η καλυτερη επιλογη για μαζικες δια-forum-ικες κοντρες. Τα οποια μειονεκτηματα σχετιζονται κατ εμε με τα "νεα" controls. Κρινοντας τα με τα παραδοσιακα controls το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.
          Will buy.

Comment

• Χαχα αδιορθωτοι.

Δε νομιζω πως εριξε κανεις καμια βομβα, αλλα σημασια εχει πως το τελικο αποτελεσμα ειναι ΠΟΛΥ καλο εκ πρωτης.

[/b]
            Mα ούτε εγώ πίστεψα πως ήταν βόμβα, αν και πολύ χρήσιμη και όντως αυτονόητη προσθήκη...έλεος..πλάκα έκανα/σάρκαζα, αλλά προφανώς αν έχεις την μύγα... :icon_twisted:

Comment

• Ρε γαμωτο σας αντι να τσακωνεστε παρτε το παιχνιδι να λιωσουμε. ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΓΡΙΑ.

Με το Wii Wheel παλευα επι ωρες αλλα τιποτα. Ειχα αρχισει να φοβαμαι οτι ειναι μουφα το παιχνιδι. GameCube χειρηστηροιο FTW, ή Wiimote + Nunchuck. Τοτε ειδα το φως. Τους επαιζα για πλακα τους noob-αδες online. Χειροτεροι κι απ'τον Pilgrim.

<strike>Btw SchattenJager σου εστειλα friend invitation αλλα μαλλον δε το πηρες ακομη ε;</strike> Ακυρο, τωρα ειδα το αλλο σου ποστ. Συντομα θα ποσταρω το κωδικο μου. Ισως ανοιξω κι ενα ειδικο θεμα για Wifi κοντρες και friend codes.
              Do a barrel roll!

Comment

• To Πήρα ρε...αφού το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα...
                Θα πάω αύριο να το πάρω...Kώλοσυνεχή εξεταστική&#33;&#33;

Comment

• Παίδες μόλις γύρισα από 5ωρο Mario Kart Double Dash marathon με άλλους 3 φίλους και έχω πορωθεί. Σύντομα θα έχω στα χέρια μου πάλι το Wii μου και θα βάλω μπρος κι εγώ το νέο παιχνίδι να δω τι ψάρια πιάνει. Πως τα πάει σε σχέση με τον προκάτοχο του; (όχι του DS).

Comment

• Anything&#39;s better than Double Dash. Seriously.

Comment

• πλάκα έκανα/σάρκαζα, αλλά προφανώς αν έχεις την μύγα... :icon_twisted:
                      [/b]
                      Μα κι εγώ χαβαλέ έκανα, βασικά περισσότερο για να σε τσιγκλήσω το έκανα.

Πάντως για το Wii Wheel λιγο πολύ φαινότανε ότι δε θα κατάφερνε να ανταποκριθεί, ευτυχώς που υπάρχει και το GC pad.

Ραμπίδη σε επίπεδο single player πως ανταποκρίνεται σε σύγκριση με το Mario Kart DS; Επίσης διαβάζω άκρως απογοητευτικά σχόλια για το battle mode, γρήγορα εξηγήσου.
                      ΕΣΥ τι έχεις να πεις γι αυτό;

Anything&#39;s better than Double Dash. Seriously.
                      [/b]
                      ^^^
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Single player επαιξα λιγο τωρα. Μοιαζει παρα πολυ με του DS αλλα τα bikes δινουν πολλα +++ στο παιχνιδι.

Battle δεν εχω παιξει περα απο ενα 3πλο με τα παιδια εχτες. Πολλους τους εχει πειραξει το γεγονος οτι μπορεις να παιξεις μονο team battle. Περα απ&#39;αυτο απ&#39;το λιγο που επαιξα νομιζω οτι οι συνολικα 12 παικτες ειναι παρα πολλοι με αποτελεσμα να γινεται ενας χαμος και να μην εχει νοημa η τακτικη του καθε παικτη.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Μα κι εγώ χαβαλέ έκανα, βασικά περισσότερο για να σε τσιγκλήσω το έκανα.
                          [/b]
                          Kουφάλα..την άλλη φορά που θα σε πετύχω στο μετρό, θα αρχίσω να σου τραγουδάω την Ωδή προς τον Segata Sansiro.....
                          Mα και εγώ πλάκα/χαβαλέ έκανα στην αρχή..

Comment

• Ασχοληθηκα λιγο παραπανω με το Single Player. Δυστυχως ειναι πολυ imba. Μπορεις μεσα σε ενα γυρο να βρεθεις απο τελευταιος πρωτος και ξανα τελευταιος και ξανα πρωτος και .... Μερικες φορες αναρωτιεσαι αν αξιζει να προσπαθεις να οδηγεις καλα. Μπορω να καταλαβω γιατι το edge του εβαλε 6(αν κι ειναι λιγο υπερβολικο).

Τελος παντων η ουσια ειναι το multiplayer και το online. Αξιζει μονο και μονο γι&#39;αυτο. Αρχισετε να μου στελνετε pm με τα friend codes οσοι θελετε ωστε να τα βαλω στο opening post.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Από που και πόσο το πήρατε το παιχνίδι αυτοί που το έχετε;

Comment

• 50e παντου κανει στα τοπικα μαγαζια.. Ολοι απο εδω το πηραν til now afaik.

Comment

Working...
                                X