Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δυστυχως μου εχει τυχει και εμενα να με πετυχει το δικο μου κοκκινο καβουκι... Τσαπαδια πειτε το δε ξερω πως τα καταφερα, ημουν 2ος και με λιγη διαφορα ριχνω το κοκκινο καβουκι τη στιγμη που περναω πρωτος. Και ετσι ηρθε πανω μου. Owned..

Καλα για τα μπλε καβουκια δε το συζηταω... Το τι καντηλια εχω κατεβασει δεν λεγεται... Να ειμαι 2 συνεχομενους γυρους πρωτος και να μου ρχεται στη μαπα το μπλε καβουκι λιγο πριν το τελος και να βγαινω 7ος, 8ος..

Στην ουσια η πραγματικη δυσκολια του παιχνιδιου στα 150cc και σε Mirror δεν ειναι το να περασεις πρωτος αλλα το να διατηρηθεις πρωτος.

Comment

• Δυστυχώς αυτό είναι το μεγαλύτερο και τρομερά σημαντικό μειονέκτημα του Mario Kart Wii, η απαράδεκτη δηλαδή αναλογία μεταξύ skill και luck/randomness.
      Ο τίτλος είναι τόσο random, που το skill σχεδόν ακυρώνεται στο παιχνίδι, γεγονός που πραγματικά το καταστρέφει σε μεγάλο βαθμό. Όλα αυτά βέβαια, στον βωμό της casual φιλοσοφίας και του να μπορούν να παίξουν όλοι, κι ο αρχάριος και ο καμένος, χαρακτηριστικό είναι ότι σε συγκεκριμένες πίστες, η τακτική για να βγεις τελικά πρώτος είναι να μένεις εσκεμμένα πίσω!!

Πραγματικά απαράδεκτο, η Nintendo θα μπορούσε να είχε βρει διαφορετικά τη φόρμουλα για να κάνει προσιτό το παιχνίδι σε όλους, πλέον η πρωτιά δεν εξαρτάται τόσο από τον παίχτη, όσο από ?εξωγενής παράγοντες?, χαρακίρι τρελό για το Mario Kart Wii, που για μένα, εάν είχε προσεχτεί η αναλογία luck/skill, θα μπορούσε να αποτελεί μέχρι και το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, κρίμα.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Δυστυχως μου εχει τυχει και εμενα να με πετυχει το δικο μου κοκκινο καβουκι... Τσαπαδια πειτε το δε ξερω πως τα καταφερα, ημουν 2ος και με λιγη διαφορα ριχνω το κοκκινο καβουκι τη στιγμη που περναω πρωτος. Και ετσι ηρθε πανω μου. Owned..

Καλα για τα μπλε καβουκια δε το συζηταω... Το τι καντηλια εχω κατεβασει δεν λεγεται... Να ειμαι 2 συνεχομενους γυρους πρωτος και να μου ρχεται στη μαπα το μπλε καβουκι λιγο πριν το τελος και να βγαινω 7ος, 8ος..

Στην ουσια η πραγματικη δυσκολια του παιχνιδιου στα 150cc και σε Mirror δεν ειναι το να περασεις πρωτος αλλα το να διατηρηθεις πρωτος.
        [/b]
        Αυτό φίλε Link μου συμβαίνει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Πλέον φοβάμαι να περάσω πρώτος γιατί ξέρω ότι στο τέλος κάτι θα μου συμβεί, θα βγω τελευταίος και θα κατρακυλίσω πάλι στην βαθμολογία. Και δεν με ενοχλεί καθόλου να χάσω απ΄τους 7 και 8 χιλιάδες βαθμούς, αλλά από τους noobάδες που δεν ξέρουν να κάνουν ούτε drift??!!!! Δεν το δέχομαι!!! :icon_twisted:

Comment

• Kala ama xaseis apo aftous xaneis polous pontous.I lusi einai mia ma8e to toso kala oste oso kavoukia kai na sou riksoun na vgaineis panta protos epeidi aploustata eisai polu mprosta tous.Ego sxedon se oles tis pistes to kataferno afto(ennoeitai me bike,ta karts suck) ektos apo merikes pou den exo asxoli8ei toso mazi tous se trials.
          Eimai mesa gia tournoua.Opote 8elete paizoume!
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Kala ama xaseis apo aftous xaneis polous pontous.I lusi einai mia ma8e to toso kala oste oso kavoukia kai na sou riksoun na vgaineis panta protos epeidi aploustata eisai polu mprosta tous.Ego sxedon se oles tis pistes to kataferno afto(ennoeitai me bike,ta karts suck) ektos apo merikes pou den exo asxoli8ei toso mazi tous se trials.
            Eimai mesa gia tournoua.Opote 8elete paizoume!
            [/b]
            Τα bikes έχουν γίνει τα αγαπημένα των περισσοτέρων παικτών. Γι'αυτό και όσοι λεχουν τρελά σκορ στο online οι 9 στους 10 χρησιμοποιούν bikes. Αλλά δεν μπορώ να αποχωριστώ το small kart μου. Χάνω τρελά στις ευθείες αλλά στις στροφές τους περνάω σαν σταματημένους χε,χε,χε :icon_twisted:

On topic: To online τα σπάει και να φανταστείτε ότι ποτέ δεν ήμουν online φαν.

Comment

• Δυστυχώς αυτό είναι το μεγαλύτερο και τρομερά σημαντικό μειονέκτημα του Mario Kart Wii, η απαράδεκτη δηλαδή αναλογία μεταξύ skill και luck/randomness.
              Ο τίτλος είναι τόσο random, που το skill σχεδόν ακυρώνεται στο παιχνίδι, γεγονός που πραγματικά το καταστρέφει σε μεγάλο βαθμό. Όλα αυτά βέβαια, στον βωμό της casual φιλοσοφίας και του να μπορούν να παίξουν όλοι, κι ο αρχάριος και ο καμένος, χαρακτηριστικό είναι ότι σε συγκεκριμένες πίστες, η τακτική για να βγεις τελικά πρώτος είναι να μένεις εσκεμμένα πίσω!!

Πραγματικά απαράδεκτο, η Nintendo θα μπορούσε να είχε βρει διαφορετικά τη φόρμουλα για να κάνει προσιτό το παιχνίδι σε όλους, πλέον η πρωτιά δεν εξαρτάται τόσο από τον παίχτη, όσο από ?εξωγενής παράγοντες?, χαρακίρι τρελό για το Mario Kart Wii, που για μένα, εάν είχε προσεχτεί η αναλογία luck/skill, θα μπορούσε να αποτελεί μέχρι και το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, κρίμα.
              [/b]
              Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η απόγαση της Nin να κάνει το παιχνίδι έτσι, έχει να κάνει με τους casual gamers. Πιστεύω ότι θα το έκανε έτσι κι αλλιώς αν κρίνουμε ότι τα πρώτα θεμέλια του luck over skill είχαν μπει στο Double Dash.

Αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι με τα όπλα το κακό έχει παραγίνει.
              Η λύση πιστεύω θα ήταν τα όπλα να δίνονται όχι μόνο με βάση την θέση σου αλλά και με βάση τις διαφορές.

Τι εννοώ: Το μπλε καβούκι θα έπρεπε να ερχόταν μόνο όταν ο πρώτος είχε πάρει μεγάλη διαφορά από τους άλλους. 'Ετσι αυτό θα τον καθυστερούσε, δεν θα τον κατέστρεφε. Επίσης το μπλε καβούκι θα έπρεπε να ερχόταν μόνο στις μεγάλες πίστες και όχι σε κάτι Ghost Valley και Yoshi Falls. Ήμαρτον να οδηγάς τέλεια για δύο γύρους και τελευταία στροφή να σου σκάει μπλε καβούκι.

Επίσης το Bullet Bill θα έπρεπε να ερχόταν μόνο αν είχες μείνει πολύ πίσω, ίσα-ίσα να σε ξαναβάλει στον αγώνα και όχι όποτε είσαι απλά τελευταίος. Πόσοι και πόσοι άσχετοι έχουν κερδίσει σε κάτι Luigi Circuit επειδή απλά πήραν το Bullet Bill λίγο πριν το τέλος.

Δεν πιστεύω ότι τα όπλα κατέστρεψαν το παιχνίδι γιατί βλέπω κάτι τύπους με 9000+ πόντους στο online που ότι και να τους ρίξεις πάλι πρώτοι θα είναι αλλά έλαν περισσότερη δουλειά IMO.

Comment

• Τι συμβουλές ζητάς για να έφαγες 6 μπλε καβούκια και να έπρεπε να φας το 7ο για να πέσεις από την 1τη θέση πρέπει να είσαι μάστορας του είδους, όσο για ατυχίες όλοι έχουμε.

Comment

• Υπάρχει κανένας μέσα για κανένα online?

Comment

• Παιδες !! θελω εκδικηση για την νειλα που επαθα !! ποτε το επομενο ματς !!!?

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Αμα θελετε μπαινω τωρα αλλα για λιγο, εχω να ξυπνησω νωρις.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Ok μπείτε!!!!!

Comment

• Μπηκα αντε και οι υπολοιποι !!

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Παράκληση κάντε με add να μπορείτε να μπαίνετε και στα δικά μου rooms.

Comment

• Είμαι μέσα, ελατέ για τζέρτζελο.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Bαζω πάλι το Friend code:4682-8714-3754

Comment

Working...
                                X