Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ωραία να μαζεύετε κόσμος να γίνει κάνα τουρνουά!!!

Comment

• Στο topic με τα codes, στη πρωτη σελιδα ειναι ολα συγκεντρωμενα, λογικα καποιος moderator θα μεταφερει και το δικο σου εκει.
      Do a barrel roll!

Comment

• psineste na paiksoume twra?

Comment

• Άντε ρε μαζευτείτε!!! Σας έχω πολλά καβούκια για την πάρτι σας.

Comment

• Σε κανενα μισαωρο θα μπορεσω να μπω. Αντε κανονιστε να μαστε καμποσοι. Θα προσθεσω και ισως μπηκαν τις τελευταιες μερες.
            Do a barrel roll!

Comment

• προστέθηκε και του Gladiator στην λίστα με τα FC
              NDS themes

Comment

• ΟΟΥΝΑΤΖ

Ο αδερφός μου πήρε το Wii και πήγε με τη παρέα του να παίξουν τουρνουά στο Wii Sports??!!????

Το φαγα.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Τι θα γίνει ρε παίδες θα μαζευτούμε να παίξουμε;

ΟΟΥΝΑΤΖ

Ο αδερφός μου πήρε το Wii και πήγε με τη παρέα του να παίξουν τουρνουά στο Wii Sports??!!????

Το φαγα.

[/b]
                  ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ!!!!

Comment

• Ελεος. Anyway εκανα room κι εχω βαλει και εκανα add και τους Inboy, Ntei, Gladiator περα απ'ολους τους αλλους που τους ειχα ηδη. Οποτε οποιος θελει ας με κανει add και θα με βρει μεσα.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Μπαίνω!!!!!!!! 1

Comment

• Βγηκα, προβληματακια με τη συνδεση, ισως φταιει που η netone σερνοταν σημερα. Παντως το παιχνιδι δε παλευεται ωρες ωρες. Να ειμαι 3ος, να με χτυπανε οι πισω μου, να βλεπω τους πρωτους να ξεμακραινουν και το παιχνιδι μου δινει ΣΥΝΝΕΦΟ(ναι αυτη τη γνωστη παπαρια που δε ξερω ποιος μαλακας ειχε την ιδεα να το βαλει στο παιχνιδι).
                        Do a barrel roll!

Comment

• Xazo merikes fores to sunefo.Eidika se periptoseis pou dn einai kapoios konta sou gia na tou dwseis...
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• ΟΚ το δινεις στον αλλον αμα βρεθει και τρωει το ownage. Κανενα νοημα αυτο το οπλο. Οχι μονο σε χτυπαει αλλα σε κανει και μεκρο για λιγη ωρα. Ειναι δηλαδη πιο καταστροφικο απο ενα μπλε καβουκι και δε χτυπαει το πρωτο αλλα καποιους απ'τις πιο πισω θεσεις.
                            Νοημα: 0, rest my case που λεει κι ο Akira.
                            Do a barrel roll!

Comment

• akira wraios re file

Comment

• Etsi!Rampidi mporei kai na xtupisei kai ton prwto.Eksartatai.
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                                X