Announcement

Collapse
No announcement yet.

Okami

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Boy θεός όπως πάντα. Μήπως βγαίνεις και σε RSS βρε αγαπητέ XD ;

Comment

το PS3 έχει 1...2... ναι 2(uncharted,motorstorm) πολύ καλούς τίτλους αλλά όχι και πρωτοκλασάτοι.
      [/b]
      The truth is out it seems...
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Δεν μιλάω για multiformat τίτλους αλλά για αποκλειστικότητες.Το Wii έχει 3 4 πρωτοκλασάτους τίτλους ενώ το PS3 έχει 1...2... ναι 2(uncharted,motorstorm) πολύ καλούς τίτλους αλλά όχι και πρωτοκλασάτοι.Βέβαια κατά μέσο όρο το PS3 μέχρι στιγμής είναι πιο σταθερό συνολικά εν αντιθέση με το Wii όπου κυκλοφορούν πολλές σαβούρες.
        [/b]
        Ναι ότι να νε λες κι εσύ τώρα, θες να μας πεις ότι το wii ως προς τα games είναι πιο θελκτική κονσόλα από το ps3. Έχουμε λοιπόν και λέμε τι πολύ καλό ως προς το software μπορείς να πάρεις στο ps3 (λέω αυτά που μου έρχονται), Resistance, Motorstorm, Heavenly Sword, Virtua Tennis 3 (το 3 είναι; ) Ninja Gaiden Sigma, Uncharted: DF, NBA 2008 (αυτό που έλεγε ο Marvell), Dirt, Devil May Cry 4, Warhawk, SEGA Rally Evo, VF5,.... ούτε σε 2 μήνες το GTAIV......οπότε που το πρόβλημα..;; και γιατί εσύ θες να βάλεις έξω τα multiplatform, αυτά βγαίνουν και σε ps3 και 360, οπότε κάποιος που έχει ps3 και του αρέσει το Devil May Cry θα πάρει σίγουρα την παιχνιδάρα DMC4 και θα το καταευχαριστηθεί, αν του αρέσουν τα racing θα πάρει το Dirt ή Evo κτλ άρα μόνο games , δεν θα έχει να παίξει.

Και όπως λένε πολλοί μέσα στο 2008 το ps3 θα πάρει για τα καλά τα πάνω του, ήδη πανάκριβο και έχοντας στην αρχή λίγα καλά games (όχι πια) έφθασε τα 10 εκατομμύρια.

The truth is out it seems...
        [/b]
        Δεν ξέρω για το motorstorm πάντως λίγα games έχουν την ποιότητα (gameplay, γραφικά, ήχος, έξυπνοι διάλόγοι, γενικά παντού αφοπλιστική λεπτομέρεια) του Uncharted, με λίγα λόγια με αυτό το game καταλαβαίνεις τι είναι ικανό να προσφέρει το ps3. Άρα το Uncharted υπό αυτήν την έννοια είναι σίγουρα πρωτοκλασσάτος τίτλος, αλλά εσείς μπερδεύεται την έννοια system seller.

END OFF TOPIC
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Νέες εικόνες του oka.............. Ωχ??
          sorry παίδες σε λάθος τοπικ είμαι.
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

Μηπως να πατε καπου αλλου να παιξετε;
            Do a barrel roll!

Comment

lol Bigboss.Εγώ μίλησα για τους τίτλους ΑΑΑ κάθε εταιρίας ασχέτως πωλήσεων και βγάζοντας το multiplatform(αν μπει και αυτό συμφωνώ σε αυτά που λες).Όχι το uncharted δεν είναι ΑΑΑ αλλά ένας πολύ ποιοτικός τίτλος.Για το resistance και ειδικά το heavenly sword ούτε λόγος.Τα άλλα όλα που αναφέρεις είναι multiplatform.To δε nba live 2008 βγαίνει και για Wii.
              Επίσης μη βγάζετε να βγάλετε συμπεράσματα ότι το Wii δεν θα έχει καλό line up το 2008 καθώς αν εξαιρέσεις τα games by nintendo που θα βγουν πολλά και καλά σίγουρα δεν θα τα πάει χειρότερα στις third parties όπως την περσινή χρονιά.Σίγουρα έχουν μάθει πλέον την κονσόλα και με games όπως okami,bully,pro evolution soccer 2008,monster hunter(αποκλειστικό για Wii)αλλά και τίτλους όπως no more heroes,zack and wiki,nights,finalfantasy crystal cronicles(crystal engine κανείς;;) και πολλά ακόμη games που ακόμη δεν ανακοινώθηκαν αλλά πιθανότατα να γίνει(street fighter4,soul calibour4,resident evil5(?) κ.α.),το μέλλον του Wii είναι πολύ ευοίωνο.Δεν νομίζω οι third parties να αψηφούν την μεγαλύτερη βάση χρηστών του Wii σε σχέση με τους άλλους δυο.To Wii όπως και το ps3 πούλησαν χωρίς να έχουν games,τώρα που θα βγουν δεν θα τα παν καλύτερα???
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

2 ατομα σας λενε πως ειστε off-topic, τι αλλο θελετε για να πειστειτε;
                Το θεμα λεει Okami, τα υπολοιπα μεσω pm/msn/irc/whatever.

Comment

Ναι το καταλαβαίνω αλλά σ&#39;αυτό έπρεπε να απαντήσω.Τέρμα το οfftopic.

Comment

Okami in 16x9 beauty

φαινεται υπεροχο&#33; θα μας πει και ο Evans

Comment

Όσοι το έχουν στο ps2 δεν λέει να το ξαναπάρουν καλύτερα να πάρουν έναν next gen τίτλο με γραφικάρες και action-hardcore gameplay πχ DMC4. Aπό την άλλη αποθαρύνει και η τιμή του στο να το ξαναπάρουν.

Όσοι έχουν ps2 και όχι wii τους συνιστώ να το πάρουν (χωρίς να είναι απαραίτητο πως θα τους αρέσει)

Όσοι έχουν wii αλλά όχι ps2, σίγουρα να το πάρουν.

Όσοι δεν έχουν καμιά από τις δύο κονσόλες καιρός να πάρουν μία.

ΕDIT:

Ο paixtis πάλι σκέφτετε με την λογική πως "ότι game στο ps3 δεν αρέσει σε μένα δεν αρέσει σε κανέναν", αλλά δεν σκέφτεται πως πια το ps3 έχει μια ικανοποιητική βιβλιοθήκη τίτλων με αρκετά καλή ποικιλία, και είπαμε τα καλύτερα έρχονται πολύ σύντομα.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Everything BigBOSS has ever said
                        [/b]
                        Get back in the topic fanboy.
                        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Σε ποιον απευθύνεσαι?
                          BigBOSS δεν ισχύει αυτό που λες για μένα.Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ps3 καλά games,μέτρια games και ορισμένες σαβούρες.Στο Wii υπάρχουν ΑΑΑ games,καλά games,μέτρια games και πολλές σαβούρες.Στο 360 υπάρχουν ΑΑΑ games,καλά games,μέτρια games και ορισμένες σαβούρες.Μιλάω αναλογικά με το πόσσους τίτλους έχει κάθε κονσόλα.
                          Από την άλλη θα βγάλουν και οι τρεις ΑΑΑ games,καλά games,μέτρια και σαβούρες στο μέλλον.Μένει να δούμε που θα τα κατατάξουμε.
                          Τελευταία φορά που απαντάω.Τέλος το offtopic.

Comment

Σκάστε ρε επιτέλους γαμώ το κέρατό σας μέσα.Ζωή μέσα σας δεν έχετε?Με κάνετε και spammάρω με τις ανούσιες μπαμπάντζες σας.Τραβάτε παίξτε τίποτα και αφήστε το τόπικ στην ησυχία του.Πάτε και παίρνετε κονσόλες για να παίξετε ένα τίτλο πέντε μέρες,μου κρεμάτε τα χειριστήρια μετά και αρχίζετε το κάθε είδους bitching,trolling,orking,goblining και δεν ξέρω εγώ.Σας το λένε μία,σας το λένε δύο μα τι στο διάλα στο easy mode σας βάλανε?

Άντε μου την δίνει να γίνομαι κατίνα...
                            Ναι ξέρω θα γίνει edit...αχχχχχχ

Comment

... και πριν τα ιδια λεγατε (about being off topic)... μη φτασουμε στο σημειο να σβησουμε και posts.. κανεις δεν ενδιαφερεται για το ποια κονσολα την εχει μεγαλυτερη.. ας μην ξαναπαντησει κανεις σε αυτη την ματαια (ο Θεος να την κανει) διαμαχη.

Συνεχεια με τα περι Okami και μονο.

Comment

sorry για το σχετικό off topic αλλά θα σκάσω αν δεν το πω.ξεκίνησα χτες να παίζω το viewtiful joe.είναι ένα παιχνίδι που καλό θα ήταν να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του,όπως και το Okami.
                                Μου τη δίνει που όλοι λένε ότι θέλουν πρωτότυπους τίτλους με φρέσκιες ιδέες κτλ και τελικά όταν αυτοί κυκλοφορούν κι έχουν μια ΑΑΑ ποιότητα ο κόσμος τους σνομπάρει για να παίζει τις κλασσικές λαλακίες τύπου dmc,mgs κτλ.
                                το Okami το έχω τερματίσει στο ps2 και παρόλο που μου πήρε 3 μήνες να το τελειώσω και όσοι παρακολουθούν τα ποστ μου ξέρουν ότι δεν έχω και τόσο χρόνο για παιχνίδια λόγω υποχρεώσεων,γι&#39;αυτό μου πήρε τόσο,όταν κυκλοφορήσει στο Wii θα το ξαναπάρω και θα το ξαναπαίξω μέχρι τέλους.
                                προτείνω σε όλους όσους δεν το έχουν παίξει να το παίξουν οπωσδήποτε σε όποια κονσόλα αυτοί γουστάρουν και να μην ζητάνε έξτρα περιεχόμενο και λοιπά καλούδια από έναν τίτλο που προσφέρει απλόχερα τόσες ώρες διασκέδασης.
                                όσο για τις μάχες Εβανς θα σου πω μόνο αυτό και θα κλείσω:πες μου ένα παιχνίδι του οποίου οι απλές μάχες είναι κάτι το ιδιαίτερο και ξεπερνούν σε ποιότητα αυτές του Okami.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X