Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εσυ ιδιως δεν εχεις λογο να μην το παρεις, πιστευω πως θα σου αρεσει μια χαρα .
[/b]
Τhe same implies to you too.
Το μόνο κακό που βρήκα σε αυτό το παιχνίδι είναι το battle system του. Όχι ότι ήταν κακό, απλώς ήταν λίγο pointless έτσι όπως το σχεδίασαν. Οι boss battles, βέβαια, είναι άλλο θέμα, άψογες και τέλειες. Ειδικά αυτές με τον Orochi και αργότερα με τον nine tails τα σπάνε άσχημα. Can't wait, αν και τελικά αποφάσισα να μην είναι day-one αγορά...
Το παιχνίδι ήταν να κυκλοφορήσει σαν σήμερα,έτσι?>
Το έχει δει κανείς στις προθήκες των καταστηματών?
Εγώ σήμερα σε Πλαίσιο, ΜΜ της περιοχής Αλίμου, δεν το βρήκα...
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
Ακούω ακούω. Εδώ το χω και το κοιτάω Ίσως αύριο να το βάλω μπρος!
[/b]
Κυκλοφόρησε στην Ολλανδία? Γιατί εδώ ακόμα δεν το έχουν φέρει ενώ sites όπως το play.com αναφέρουν ημερομηνία κυκλοφορίας την 13η Ιουνίου, αν και είχε ανακοινωθεί πως τελικά είχε μετατοπιστεί στις 5 Ιουνίου...
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Πριν από λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου η "συλλεκτική" έκδοση που είχαν βγάλει τα hmv stores..
Είναι σε gatefold συσκευασία και πολύ καλαίσθητη, ενώ το εξώφυλλο είναι πολύ ωραίο και ανάγλυφο σε μερικά μέρη..
Τρεις ώρες πρόλαβα να παίξω..ο κόσμος είναι εντυπωσιακός, ενώ ο χειρισμός με το celestial brushu θέλει την εξοικείωση την απαραίτητη...
Φίλε Εvans,ελπίζω να πιστεύεις στο κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Πάμε λοιπον...
1)Μάλλον παρασύρθηκα με το χαρακτηρισμό "συλλεκτική έκδοση"!
Δεν έχει κάτι παραπάνω, απλώς το wiicase το κανονικό περιέχεται μέσα σε μια χαρτονένια και ανάγλυφη συσκευασία, όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω pics..Δεν είναι κάτι το ίδιαίτερο,αλλά εμένα μου άρεσε πολύ..
Το βρήκα εδώ, για όποιον ενδιαφέρεται στα 40 ευρώ http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetail...1;-1&sku=777263
2)Και τώρα στο ζουμί..
Μου ζήτησες εντυπώσεις, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα μπορέσω να προσθέσω κάτι νέο..
Απορώ απλώς με διάφορους χρήστες, ανά τα fora του κόσμου, που χαρακτήρισαν το παιχνίδι βαρετό,ανιαρό με πολλά cutscenes, με βαρετούς και μη ενδιαφέροντες χαρακτήρες...Πραγματικά απορώ!
Γιατί εγώ το απολαμβάνω τα μέγιστα...σαν ένα μπουκάλι κρασί που το ανοίγεις και σε μεθάει κάθε φορά, μα κάθε φορά όμως..Και δεν θέλεις να τελειώσει με τίποτα..
Νομίζω έννεοιες όπως gameplay, γραφικά, ήχος είναι λίγες και μιικρές, σαν συμβατικά στοιχεία που είναι, για να περιγράψουν το παιχνίδι..
Βυθίζομαι πραγματικά στο σύμπαν του και αισθάνομαι και εγώ ζωντανό στοιχείο μέσα στον μεγάκοσμο του..
Οι χαρακτήρες γίνονται ένα με σένα, σέβεσαι και αγωνιάς για τα πάθη, τις αδυναμίες και τα προβλήματα του καθενός..
Ανατρίχιασα πραγματικά στις σκηνές με την εσωτερική μάχη του susano και τα όσα προηγήθηκαν της μάχης με τον Δαίμονα....
Mένω με ανοιχτό το στόμα σε κάθε νεά τοποθεσία που ανοίγει, σε κάθε τρόπο να εκπλήσσομαι και να περιμένω το επόμενο...
Οπότε τι παραπάνω να πω....
Το TP το λάτρεψα, αλλά το Okami το ξεπερνάει για μένα...
Μόνο κάποια πραγματάκια για το χειρισμό..
Στην αρχή και εννοώ γύρω στις 5 ώρες, είχα απίστευτο πρόβλημα!!
Δεν έπιανε τίποτα με το Brush...Θέλει συνήθεια όμως και μετά λειτουργεί..
Όχι τέλεια βέβαια...περίπου 8 στις 10 φορές, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος.
Παρατήρησα και το δίνω σαν συμβουλή...
Στη συνήθη απόσταση, με την οποία παίζω στο wii, το Brush ήταν αρκετά jumpy..
Πηγαίνοντας αρκετά πιο κοντά στην tv, το προβλημα λύνεται και η ανταπόκριση είναι πολύ καλύτερη και αμεσότερη!
Αυτά...και αν απαντήσει κανείς, προσοχή στα spoilers...Είμαι μετά την μάχη με την busty αλεπού!! B)
Σ
Comment