Announcement

Collapse
No announcement yet.

Okami

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προσωπικά βρήκα το Okami καλύτερο από το Twilight Princess... Για τις 5 πρώτες ώρες, μετά δυστυχώς επαναλαμβάνεται πολύ το Okami, ενώ το Twilight Princess σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Αντίθετα με το Okami, αρχίζει αδύναμα, αλλά γίνεται όλο και καλύτερο, ενώ το Okami κουράζει. Ακόμα δεν το έχω τερματίσει.

Κάτι ακόμα, η έκδοση του Wii είναι πολύ πολύ καλύτερη από του PS2. To Celestial Brush μετράει πολύ με WiiMote.

Τέλος, αν και το σύγκρινα με το Twilight Pricess, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι το χειρότερο Zelda main title μέχρι σήμερα, δε μπορώ να το συγκρίνω με κανένα άλλο Zelda και ειδικά όχι με αυτά του N64 που είναι σαφώς ανώτερα games από ότιδήποτε άλλο στο action/adventure genre.

Comment

• Έχοντας παίξει αρκετές ώρες το Ocarina κι έχοντας βρει και κάνει τα πάντα στο ΟΚΑΜΙ για μένα απλά δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης.Έβαλα λίγο και το Twillight Princess για το χαβαλέ.Φάση είχε.Αλλά το κλικ του ΟΚΑΜΙ δεν μου το έκανε κανένα.
      Yomanation δεν ξέρω που το έχεις φτάσει το OΚΑΜΙ αλλά πίστεψέ με.Όσο περισσότερο προχωράς τόσο καλύτερο γίνεται.Μετά την πρώτη μάχη με τον Orochi ειδικά αποθεώνεται.
      Ενώ έπαιζα ένιωθα σαν θεός.Άλλαζα τη μέρα σε νύχτα και το αντίθετο κατά βούληση.Χρησημοποιούσα τα στοιχεία της φύσης ως προς το συμφέρον μου.Έδινα ζωή στο περιβάλλον γύρω μου αντί να το καταστρέφω.Έκανα ότι ήθελα εν ολίγοις.
      Και να ξαναπώ κάτι εδώ.
      Όλοι όσοι κατηγορούν τον τίτλο για τις μάχες του,ας καταλάβουν ότι είναι προαιρετικές.
      Carpe diem

Comment

• Προσωπικά δε με χάλασαν οι μάχες του, απλά έχει λίγο επαναλαμβανόμενο gameplay. Εννοείται θα το τερματίσω κάποια στιγμή όταν τελειώσω αυτά που έχω σε μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Το Ocarina of Time απλά δε μπορείς να το συγκρίνεις γιατί δεν το έπαιξες όταν είχε βγει. Για τώρα μπορεί να φαίνεται όχι τόσο stunning, αλλά έθεσε τα στάνταρ για τα 3D παιχνίδια του είδους. Το Majora's Mask όμως, ακόμα και για σήμερα, είναι αξεπέραστο στα sidequest. Για την ακρίβεια καλύτερο από οποιοδήποτε Bethesda game so far (το Fallout 3 πλησίασε αλλά δεν άγγιξε), τα οποία θεωρώ δυνατά στον τομέα των sidequest.

Comment

• Το ότι ένας τίτλος βγήκε πριν 100 χρόνια δεν πάει αν πει ότι δεν μπορώ να το κρίνω τώρα.Κάποια πράγματα είναι διαχρονικά.Καια φού για πολλους θεωρείται το καλύτερο απιχνίδι όλων των εποχών,αναποφευκτα θα συγκριθει με τον ανταγωνισμο.
          Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
            Το ότι ένας τίτλος βγήκε πριν 100 χρόνια δεν πάει αν πει ότι δεν μπορώ να το κρίνω τώρα.Κάποια πράγματα είναι διαχρονικά.Καια φού για πολλους θεωρείται το καλύτερο απιχνίδι όλων των εποχών,αναποφευκτα θα συγκριθει με τον ανταγωνισμο.
            Από πολλούς θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών γιατί έχουν την ανάμνηση και όταν το έπαιξαν πρώτη φορά ένιωσαν έτσι που δεν τους έκανε να νιώσουν άλλο παιχνίδι μέχρι τώρα. Αυτό είναι όλο.

Εμένα το top game μου είναι το Majora's και κατ' εμέ δεν υπάρχει παιχνίδι με περισσότερο βάθος σε sidequests, μέχρι και σήμερα, όπως έγραψα και παραπάνω.

Comment

Working...
            X