Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rez HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν είναι θέμα δήθεν κουλτούρας, απλά κάποια παιχνίδια είναι πιο δύσκολο να τα κατανοήσει και, κατ’ επέκταση, να τα ευχαριστηθεί κανείς από κάποια άλλα. Το Rez είναι ένα τέτοιο παιχνίδι για παράδειγμα, όπως είναι και το Shadow of the Colossus.

Κάποτε δε μου άρεσε το Out of This World (lol κι όμως), όταν το έπαιξα μεγαλύτερος που μπορούσα να δω κάποια πράγματα αλλιώς έπαθα τη πλάκα μου.

Στο είπα με αφορμή αυτό το
    Μαλλον απλα οσο κανεις ωριμαζει βλεπει τα πραγματα απο αλλη σκοπια και εκτιμα καλυτερα καποιες μοναδικες συλληψεις
    Επειδή πιστεύω ακριβώς το ίδιο, από εκεί πιάστηκα και σου πρότεινα να ξαναδείς τον τίτλο γιατί, προσωπική μου άποψη είναι ότι, τον έχεις αδικήσει λιγάκι.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πλακα ηθελα να κανω, απλα σε κατι Superman κτλ αναφερομουν.
      No offense.. i guess.
      Αυτα.
      [/b]
      ναι ρε συ απλά έγραφα quick reply και βαριόμουν να βάλω εικονίδια.αυτό είναι όλο.σιγά μην παρεξηγηθώ.το κατάλαβα άλλωστε ότι σε κάτι τέτοια αναφερόσουν.σε αυτό και στο jaws υποθέτω
      Carpe diem

Comment

Δε νομιζω.. 1ον το ειδα προσφατα και δευτερον δε με γεμιζει αυτη η κενοτητα, οχι μονο σε αυτο αλλα κσι στο Ico.
        Ελα καμια μερα απο δω να με μυησεις στον μαγικα αδειο κοσμο του SotC.

Οπως ειπα κλεινει η παρενθεση και μιλαμε για Rez.

SEGAκια ξεσκονισε το να μας δειξεις τα skills σου, αλλιως θα πεσει πολυ δουλεμα .

Comment

OK, αλλά πρέπει να ξέρεις πως Rez υπάρχει μόνο στο Dreamcast, στο PS2 μπορεί να βγήκε αλλά στη πραγματικότητα δεν υπάρχει και στο 360 είναι ένα ψέμα.
          Άρχισε να συνδέεις Dreamcast λοιπόν, γιατί χωρίς το αγαπημένο γκκρρρ, γκρρρ του Dreamcast, Rez δε παίζεται.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πλακα κανεις; Αν το Ντριμκαστ κανει γκρρ τοτε το 360 κανει ΓΚΡΡΡΡΡ.
            The original experience is back.. bigger, better and louder.

Υ.Γ.

Στο PS2 ειναι οντως ψεμα.

Comment

Παιδες κατι πρεπει να κανουμε με τον Xeno...!Παιζει REZ HD 24/7
              <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Λολ.. Θα μπω σε λιγο παλι... αλλα 3 modes να τελειωσω και θα εχω κανει το 100% των modes.. Ειναι πολλα τελικα .

Comment

Έχω κολλήσει στην τρίτη πίστα&#33;&#33;&#33;Έχει κάτι δράκους που πετάνε ακτίνα από το στόμα τους,που με πετυχαίνει πάντα&#33;Πως την αποφεύγω???
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Βαρα μονο το κεφαλι μεχρι να τους πεθανεις .

Comment

Μολις τελειωσα το REZ HD(μου μενουν μονο κατι ψιλα στα highscores κλπ).Ενταξει το παιχνιδι ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ οτι και να πεις ειναι λιγο..Πραγματικα σταθμος στην εξελιξη των videogames,οπως ειπε και ο Xeno immersive,η μουσικη δενει αρμονικα με το gameplay,εδικα η 5η area ειναι ΓΑΜΑΤΗ,ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
                      P.S. MIND KILLER FTW&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Comment

Working...
                      X