Announcement

Collapse
No announcement yet.

Devil May Cry 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χαχα, ε οχι μωρε .Λιγακι απογοητευμενος ωστοσο.Χαιρομαι που μπηκες στον κοπο να διαβασεις το review .
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ&#33;For Chief&#39;s sake, τα καταφερα&#33;Mετα απο πολλες ωρες ηλιθιου farming για να μαζεψω τους 10.000 φονους εχω το δικαιωμα να λεω πως ΞΕΖΟΥΜΙΣΑ το Devil May Cry 4&#33;1000/1000 gamerpoints που να παρει η οργη&#33;
      <div align="center">

Comment

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ&#33;For Chief&#39;s sake, τα καταφερα&#33;Mετα απο πολλες ωρες ηλιθιου farming για να μαζεψω τους 10.000 φονους εχω το δικαιωμα να λεω πως ΞΕΖΟΥΜΙΣΑ το Devil May Cry 4&#33;1000/1000 gamerpoints που να παρει η οργη&#33;
        [/b]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ&#33;&#33;&#33; Πραγματικά ΑΠΕΙΡΟ RESPECT&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; B) B) :icon_twisted:
        Να μου πείς πόσο καιρό σου πήρε ώστε να δω αν θα καταφέρω να σε φτάσω ;)

Comment

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ&#33;&#33;&#33; Πραγματικά ΑΠΕΙΡΟ RESPECT&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; B) B) :icon_twisted:
          Να μου πείς πόσο καιρό σου πήρε ώστε να δω αν θα καταφέρω να σε φτάσω ;)
          [/b]
          Nα σαι καλα κουκλε μου&#33;Οπως εγραψα και στο topic που σχετιζεται με τα achievements χρειαστηκαν περιπου 84 ωρες...τα δυο τελευταια (Proud Millionaire, Legendary Devil Hunter) μου πηραν τοσο πολυ μαλλον επειδη δε πολυασχοληθηκα με το Bloody Palace.Aν καποιος κανει S τις αποστολες και αρχιζει να farmαρει σε αυτο το mode θα κανει λογικα πιο λιγο χρονο (αν κι ακομα πιο γρηγορο θεωρειται το Heaven or Hell mode - το προβλημα ειναι πως εκει δε μπορεις να farmαρεις Proud Souls).Προτεινω παντως να ασχοληθεις με τον τιτλο φιλε μου, ακομα κι αν δε σκοπευεις να τον λιωσεις.Ειναι πραγματικα ενα υπεροχο action game, απο τα ομορφοτερα και πιο τεχνικα που εχω συναντησει .
          <div align="center">

Comment

Nα σαι καλα κουκλε μου&#33;Οπως εγραψα και στο topic που σχετιζεται με τα achievements χρειαστηκαν περιπου 84 ωρες...τα δυο τελευταια (Proud Millionaire, Legendary Devil Hunter) μου πηραν τοσο πολυ μαλλον επειδη δε πολυασχοληθηκα με το Bloody Palace.Aν καποιος κανει S τις αποστολες και αρχιζει να farmαρει σε αυτο το mode θα κανει λογικα πιο λιγο χρονο (αν κι ακομα πιο γρηγορο θεωρειται το Heaven or Hell mode - το προβλημα ειναι πως εκει δε μπορεις να farmαρεις Proud Souls).Προτεινω παντως να ασχοληθεις με τον τιτλο φιλε μου, ακομα κι αν δε σκοπευεις να τον λιωσεις.Ειναι πραγματικα ενα υπεροχο action game, απο τα ομορφοτερα και πιο τεχνικα που εχω συναντησει .
            [/b]

Τη σειρά DMC την έχω λατρέψει και ιδίως το 1 όπου τα είχα κάνει όλα&#33; (το game τελειωμενο σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας και έχωντας χαλάσει 5-6 yellow orbs&#33;)
            Το 4 είναι σίγουρο κάψιμο, trust me ;) Μπορεί όχι όπως εσύ αλλά θα κάνω όσα αντέχω ;)

Comment

Τη σειρά DMC την έχω λατρέψει και ιδίως το 1 όπου τα είχα κάνει όλα&#33; (το game τελειωμενο σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας και έχωντας χαλάσει 5-6 yellow orbs&#33;)
              Το 4 είναι σίγουρο κάψιμο, trust me ;) Μπορεί όχι όπως εσύ αλλά θα κάνω όσα αντέχω ;)
              [/b]
              Τι περιμενεις λοιπον;Get to it&#33; ;)
              <div align="center">

Comment

Στο youtube υπαρχουν μερικοι καμμενοι που σε κανουν να νιωθεις αχρηστο.Τρελο ξυλο,εχουν το bloody palace ολοκληρο με no damage.

γενικα δε περιμενα καλυτερο dmc απο το 1,που ενιωθα μια νεα εμπειρια τοτε,τελικα ειναι χαλαρα το καλυτερο της σειρας και μπραβο τους.ΤΕΛΕΙΟ battle system,bosses κτλ.

αυτο που μου αρεσε ηταν πως φανηκε σαν σηκουελ του 1.Ολα μα ολα ειχαν προσωπικοτητα.Απο τους εχθρους μεχρι τις κινησεις και τα devil arms/firearms.Oχι οπως στο 2(αχαχαχαχαχ) που ηταν ολα χυμα,δε καταλαβαινες τιποτα.ακομα και στο 3 οι lesser demons δεν ηταν κατι ιδιαιτερο.στο 4 γουσταρες να τους βλεπεις και να τους σφαζεις.

ο Nero ειναι και γαμω.με βολευει περισσοτερο απο τον dante λογω του devil bringer.

Επισης ειχε και τον καλυτερο dante σε ολα.Σε εμφανιση/στυλ και εννοειται σε κινησεις και gameplay με ολα τα styles διαθεσιμα.Σφαγη ρε μλκς.η σκηνη με την οπερα ηταν τελειως λολ.γενικως δεν εχω κατι που να με χαλασε.

Η δυσκολια ηταν η καλυτερη δυνατη.Οχι οπως στο 3.Υπαρχαν επισης αρκετες βελτιωσεις σε καποια πραγματα οπως τα continue και η χρηση των yellow orbs.

Για να βγαλω τη son of sparda με πεθαναν τα δαχτυλα.Δε δυσκολευτηκα,σε two takes το εβγαλα αλλα μιλαμε για ΠΟΝΟ ρε.Ο αντιχειρας δε τη παλευε αλλο,χωρις πλακα.Ποσο μα ποσο γουσταρα που πονουσα ομως

το επομενο θα ειναι prequel με τον Sparda το κοβω.και γαμωωωωωωωωωωωωωω.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Μεγαλη η χαρα να βλεπεις καποιον ενθουσιασμενο με εναν τιτλο που αγαπας...keep up the good work παλικαρε,αντε σου ευχομαι και "Hell and Hell" ;) .
                  <div align="center">

Comment

Μωρη αρρωστεια fioth hell and hell δε με εβλεπα με τπτ.Οταν ξανασχοληθω με το τιτλο θα προσπαθησω να βγαλω το DMD.Το ειχα φτασει μετα το βατραχο με τον Nero.Στο forest ηταν μαλλον.Αλλα μονο και μονο οτι στην 19 θα πεσει τετοιος βιασμος,το σκεφτομαι.

Απο αυτα που ειπες πρεπει να εισαι παιχτουρα.Βγαλε κανα βιντεακι στο youtube.Yπαρχουν τυποι που κανουν ΤΑ ΤΡΕΛΑ. :blink: :blink: :blink:

Επι της ευκαιριας,αυτος ρε παιδια δεν ειναι ολοιδιος ο Dante??

click

Μη με κοιτας δε κανεις λαθος,ειμαι εκεινος που ζητας
                    ειμαι αυτος που αν θυμασαι,ειχες πει πως αγαπας.

αχαχαχαχααχαχχαχαχχαχαχα

edit-Nα σου πω ρε συ.Ποιο ειναι το κολπο με το ζαρι;
                    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Nα σου πω ρε συ.Ποιο ειναι το κολπο με το ζαρι;
                      [/b]
                      Μπορεις να το χτυπησεις με ενα απλο buster τη στιγμη που ο επιθυμητος αριθμος ειναι αυτος που φαινεται στην πανω επιφανεια και το τελικο αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο νουμερο.Με αυτο τον τροπο μπορεις να πετυχεις τα εξης:

1.Nα το στειλεις πανω σε μπλε ωστε να μαζεψεις orbs
                      2.Να το στειλεις πανω σε κοκκινο/μοβ ωστε να πολεμησεις εχθρους (για να ανεβασεις το stylish score)
                      3.Να το στειλεις σε κιτρινο ωστε να περασεις με ελαχιστες ζαριες τον εκαστοτε γριφο/δωματιο

Κι ετσι δεν θα σε ενοχλει η υπαρξη του ζαριου μα θα το αντιμετωπιζεις ως μια ευκαιρια για να μαζεψεις οτι σου χρειαζεται...simple as that ;) .
                      <div align="center">

Comment

Ωραιος.

δες εδω καφριλα.

Dante vs DMD Berial in 30 Seconds

click

Dante vs DMD Dagon in 20 Seconds

click

τι uppercut κανουν αυτα τα gilgamesh ε.
                        Ground_Zero:

Comment

Τα εχω δει ολα αυτα φιλε μου καθως και πολλα αλλα τρομερα videos (αποδειξη του ποσο μελετημενο ειναι το battle system του τιτλου).Tο συγκεκριμενο προς αναγκη επιτευξης καλου χρονου θυσιαζει ολο στο stylish rank της μαχης (υπαρχουν τροποι που επιτυγχανουν και τα δυο, ξερω τεχνικη για εξοντωση του Berial σε λιγοτερο απο 50 secs με SSS).Οσο για το uppercut που αναφερεις δε προκειται για τεχνικη που καταγραφεται στη λιστα κινησεων του οπλου μα για μια παραλλαγη της αρχικης, την "μυστικη" κινηση αποκαλουμενη DRI (Distorted Real Impact).Δε προκειται για το μονο χτυπημα που μπορει να γινει αποτελεσματικοτερο μεσω distortion (το τι αποκαλειται ετσι σηκωνει πολυ αναλυση) και μπορω αν θες να σου προτεινω οδηγο (στον οποιο εχω συνεισφερει) ο οποιος θα σου διδαξει ολες αυτες τις κινησεις καθως και πολλες αλλες ειδικες και μη.

Αυτα ειναι τα πραγματικα οπλα του Devil Hunter ;) .
                          <div align="center">

Comment

Εδω και δυο εβδομαδες αγορασα το DMC4 για το ps3 (την collectors με το τρομερο κουτι)
                            το εχω αρχισει στο Devil hunter και ειμαι στην 13 πιστα και ως τωρα μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις

μια απορια εχω μονο
                            τι ρολο βαραει ο Nero ποιος διαλο ειναι ;
                            στην αρχη νομιζα πως με καποιον τροπο θα αποκαλυπτοταν οτι ειναι ο Vergil αλλα απο οτι καταλαβα ως τωρα δεν ειναι
                            και αφου δεν ειναι γιατι ειναι ιδιος με τους Vergil/Dante ;
                            η μονη διαφορα που βλεπω σε αυτον και στον Dante ειναι οτι δευτερος φαινεται μεγαλυτερος
                            ελεος δηλαδη δεν μπορουσαν να τον κανουν λιγο διαφορετικο

Comment

Αυτη σου η απορια (αν δλδ ο Nero ειναι ο Vergil) ειναι η ερωτηση που απασχολει ολους τους λατρεις της σειρας...δε θα βγαλει καποιο σιγουρο συμπερασμα μεχρι το τελος του τιτλου ομως αν εχεις ασχοληθει γενικα με τη μυθολογια των DMC ισως να καταλαβεις καποια πραγματα...
                              <div align="center">

Comment

ΟΚ ας περιμενω να δω το τελος και βλεπουμε
                                παντως για εμενα δεν ειναι κατι το δυσκολο να τον ξαναεμφανισουν μετα το DMC1
                                ελεος δηλαδη Video game ειναι

Comment

Working...
                                X