Announcement

Collapse
No announcement yet.

Devil May Cry 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πιστευω πως σε καποια φαση θα τον μετενσαρκωσουν με καποιο τροπο ομως η σειρα DMC εχει εναν γενικοτερο μυθο τον οποιο οι devs σεβονται, αρα λογικα θα το κανουν με τροπο που θα προκαλεσει αισθηση.

ΥΓ.Για να καταλαβεις πως πανε περιπου τα πραγματα πρεπει να σου πω πως το timeline παει ως εξης:

DMC3 - DMC - DMC4 - Eνας αλλος χαλια τιτλος που δεν υπαρχει.

Hope that helps .
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

εγώ θέλω dmc 5 με dante-nero-virgil-new character & 4-player co-op via xbox live
      Carpe diem

Comment

εγώ θέλω dmc 5 με dante-nero-virgil-new character & 4-player co-op via xbox live
        [/b]
        oreo tha itan alla nomizo tha ihe polli laq ke slowdown

Comment

<div class='quotetop'>(albert wesker &#064; Sep 12 2008, 06&#58;36 AM) [snapback]37967[/snapback]</div>
          oreo tha itan alla nomizo tha ihe polli laq ke slowdown
          [/b]

για τα μαλλιά;
          χωρίς πλάκα τώρα.και διπλό να είχε δε θα με χάλαγε.
          Carpe diem

Comment

για τα μαλλιά;
            χωρίς πλάκα τώρα.και διπλό να είχε δε θα με χάλαγε.
            [/b]
            orea file alla den to vlepo na ginete pros to paron

Comment

Μόλις πήρα χαμπάρι πως το DMC 4 έχει κυκλοφορήσει και για υπολογιστή, και με το που το έμαθα, το έβαλα να παίρνει μπρος. Το παιχνίδι είναι χάρμα οφθαλμών, παίζει με τα πάντα στο φουλ και 60 καρέ ακατέβατα. Όσον αφορά τον gameplay τομέα πάλι, σκίζει. Από την εποχή του DMC 3 είχα να κάνω τέτοια τρελά combo, και ακόμα δεν έχω πάρει καμία τρελή ιδιότητα.

Μέχρι στιγμής είμαι στην 3η μόλις πίστα αλλά μπορώ να καταλάβω πως έχουν κρατήσει τα καλά στοιχεία από το DMC 1 και 3 σε ένα πολύ ωραίο συνονθύλευμα. Αν αργότερα ξεκλειδώνεις και τον Dante ως Playable θα μιλάμε για ΤΟΡ τίτλο.

Περισσότερα μόλις το προχωρήσω κι άλλο. Προς το παρόν παραθέτω μερικά quotes που βρήκα διαβάζοντας το thread.

Originally posted by Azrael View Post
              [...] το επομενο θα ειναι prequel με τον Sparda το κοβω.και γαμωωωωωωωωωωωωωω.
              Originally posted by FiOth View Post
              Πιστευω πως σε καποια φαση θα τον μετενσαρκωσουν με καποιο τροπο ομως η σειρα DMC εχει εναν γενικοτερο μυθο τον οποιο οι devs σεβονται, αρα λογικα θα το κανουν με τροπο που θα προκαλεσει αισθηση. [...]
              Originally posted by Altair View Post
              Δεν σας χάλασε το νέο DMC: Devil May Cry. Ούτε καν ένα όνομα της προκοπής δεν πέτυχαν

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Otan pareis Dante tha orgasmiseis aftomatws.
                Se sxesh me ton Nero einai kyriolektika astraph se taxythta kai exei OLES tou tis kinhseis apo ola ta DMC, mexri kai to kick 13 auto combo pou eixe mono sto DMC 1
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Έλα ρε? Σκεφτόμουν να το βάλω και εγώ σήμερα αύριο στο PC να το παίξω, μιας και δεν ασχολήθηκα ποτε. Βγήκε και το DmC, και θέλω πρώτα να παίξω αυτό, όχι πως συνδέονται. Το μονο Devil May Cry που έχω παίξει και λιώσει είναι το πρώτο. Το 2 απλά το τελειωσα, το 3 το έπαιξα ελάχιστα. Συνδέεται ιδιαιτερα το 3 με το 4?

Άντε να παίξω αυτή τη μούφα να έχω πράμα να λέω στον Ground_Zero.

Comment

Den thelw na akousw apo sena an einai na peis kaka logia, to paixnidi einai poly kalo.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

E κάτσε να το παίξω πρώτα. Δεν μου είπες, θα έπρεπε πρώτα να παίξω το 3? Λίγο δύσκολο πλέον, δεν έχω PS2.

Comment

To DMC 4 einai xronika meta to 1 opote oxi, an kai kaneis amartia pou den paizeis to 3, an thymamai kala exei vgei epishs gia PC.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Indeed. Το είχα ξεχάσει. Έχει βγει και σε HD Collection για 360 και PS3, όμως εκτος του ότι προτιμώ να τα παίξω στο PC, και εκτος του ότι θα γλιτώσω και χρήμα, δεν έχω και πολύ όρεξη να ξαναπαίξω το πρώτο και το δεύτερο. Όμως μιας και το ανέφερες θα αρχίσω από το 3. Όταν το έπαιξα στο PS2 του έδωσα αρκετές ευκαιρίες όμως δεν με κέρδισε. Ίσος η ατμόσφαιρα του, ίσος το ότι είναι πολύ δύσκολο και δεν μου άρεσε τόσο ώστε να αγωνιστώ για αυτό, ίσος να μην ήμουν ok την συγκεκριμένη χρονική περίοδο για τέτοιο game... Άντε αρχίσω από αυτό σήμερα.

Comment

Η Special Edition του 3 έχει βγει για υπολογιστή, ναι. Κατ' εμέ είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του PS2, μπορούσες πραγματικά να κάνεις ό,τι μπορούσες να φανταστείς. Το DMC 4 μέχρι στιγμής απ' ό,τι βλέπω είναι αντάξιο, αν και θα περιμένω να πάρω και τον Dante για να κάνω απ' ευθείας σύγκριση.

Τώρα για το θέμα της ιστορίας, προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί Δεν θυμάμαι τίποτα ούτε από το 1, ούτε από το 3 (το 2 δεν το έχω παίξει), και δεν πολυασχολούμαι και στο 4. Το θέμα είναι να έχεις έναν bad ass πρωταγωνιστή, στυλάτο και γ@μw τα παιδιά, cool όσο δεν πάει με ατάκες που σπάνε κόκαλα, και gameplay που πιάνει ταβάνι Εκεί το DMC 3 είναι κορυφή.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Ο χαραχτήρας που λες έπαιζε στο DMC1 και πατούσε στην λεπτή γραμμή του να γίνει ξενέρωτος, παιδικός, και μαϊμουδίστικος. Από το 2 και μετά τα κατάφερε. Σαν τον Ben10 έγινε, στο χειρότερο.

Comment

Πω ρε πούστη,έκανα μια αναδρομή στα παλιότερα ποστς.Τι αναλύσεις κάνει ο FiOth ρε φίλε,γαμώ.Γύρνα πίσω ρε.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X