Announcement

Collapse
No announcement yet.

Baldur's Gates

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Το θέμα λέγεται Role Player's Realm, οπότε μοιάζει ιδανικό για να απαντήσω μια ερώτηση του Ground Zero για το Baldur's Gate.

Ρώτα τέκνο μου.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Κι ομως εμενα κατι ειχε παρει το αυτι μου στο παρελθον.Με ολα τα projects της εταιρειας να τρεχουν ειναι αδυνατο να αναπτυσσεται κατι στην παρουσα φαση και δεν εχω καποια συγκεκριμενη πληροφορια,ομως κυκλοφορουσαν φημες για ενα διαστημα.

Leave a comment:

• Shinigami
    replied
    Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω...

Η Bioware εδώ και κάποια χρόνια ασχολείται με το νέο της rpg, Dragon Age το οποίο θα κυκλοφορήσει κλασικά "όταν είναι έτοιμο". Σύμφωνα με μία συνέντευξη που είχα διαβάσει κάπου το παιχνίδι θεωρείται απο τους δημιουργούς του ώς (άτυπος πάντα) διάδοχος των Baldur's Gate οπότε προσωπικά πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο στο μέλλον να δούμε ένα νέο τίτλο της σειράς...

http://dragonage.bioware.com/

Leave a comment:

• Alexandros
    started a topic Baldur's Gates

Baldur's Gates

Για μένα το BGII είναι το καλύτερο Western RPG που έχει βγει ποτέ. Είναι πολύ πετυχημένο αν σκεφτεί κανείς το πότε βγήκε και το πόσοι το έχουν παίξει (και πόσες ώρες...). Σκέφτομαι λοιπόν γιατί κάθεται η Bioware και ασχολείται με Sonic RPGs και άλλα διάφορα αντί να βγάλει sequel στην παιχνιδάρα αυτή; Ξέρει κανένας αν έχει ακουστεί τίποτα ή αν έχουν παρατήσει την σειρά τελείως;
Working...
X