Announcement
Collapse
No announcement yet.
Baldur's Gates
Collapse
X
-
Λοιπόν η enhanced edition του 1 θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.
Τιμή 20 δολάρια.
Θα έχει όπως έχουμε ήδη πει και προσθήκες.Αντιγράφω από το επίσημο site.
- New Adventure: The Black Pits
- New Character: Dorn Il-Khan
- New Character: Neera the Wild Mage
- New Character: Rasaad yn Bashir
- A new collection of player character voice sets
- Native support for high-resolution widescreen displays
- Over 400 improvements to the original game
- Improved multiplayer support with connectivity between all platforms
Ακούγεται πολύ καλό αλλά δεν είναι υπερβολική η τιμή;
Leave a comment:
-
Χμ, το 2 είναι σίγουρα καλύτερο και νομίζω πως είναι η καλύτερη απόδοση της 3,5 έκδοσης σε PC RPG. Είναι κατά βάση ένα τέρας του Φράνκενστάιν, με θετικά στοιχεία και ιδέες από όλα μα όλα τα παιχνίδια της Bioware αλλά χωρίς δική του ψυχή και ταυτότητα. Διασκεδαστικό και ισορροπημένο gameplay, σωστό reputation system, καλό character building, μερικά ξεχωριστά set pieces και έξυπνα twists αλλά το σενάριο αυτό καθεαυτό δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, κάπου ένιωσα πως το τράβαγε. Δε θα έλεγα πως χάνεις κάτι σημαντικό, με εξαίρεση το πρώτο expanion του που είναι διαμάντι.
Για το Icewind Dale 2 έχω μόνο προσωπική άποψη, μην το πάρεις τοις μετρητοίς γιατί σε πολύ κόσμο άρεσε. Μου φάνηκε υποδεέστερο σε όλα του 1, από γραφικά και σενάριο μέχρι περιοχές, βάθος, γραφικά, διαλόγους...Ακόμα και οι ανθυποκακοί του ήταν αποτυχημένοι, ενώ από balancing και character building ήταν αστείο, σαν υλοποίηση της 3ης έκδοσης ήταν μετριότατο και δε βοηθούσε και το ίδιο το DnD υλικό (ambidexterity wtf???)
Τα mods αυτά είναι όντως εξαιρετικά, απλά η δυσκολία και πολυπλοκότητα αυξάνει τόσο πολύ που κάποια parties ή εξοπλισμοί ίσως και να μη μπορούν να τερματίσουν το παιχνίδι (ναι είναι τόσο στριμμένο). Απλά είναι για BG 2, όχι 1. Μη φοβηθείς και μπες με τα όσα!
Leave a comment:
-
στο δευτερο icewind παιζεις μπαλα με την 3η edition σε αντιθεση με το πρωτο ισως γι΄αυτο δεν το ειδανε μερικοι με καλο ματι, για μενα ητανε πολυ ποιο ενδιαφερον ταχτικα απο τα bgs και το πρωτο icewind ειχανε ομως σε ατμοσφαιρα και design σε σχεση με το πρωτο
το nvn2 ειναι μαλλον love it or hate it , υπαρχει αξιολογο mod community απο πισω, εντυπωσιαστηκα με αυτα που ειδα απο τα links του τιτου, σιγουρα αξιζει να το δεις αν εχεις χρονο ειναι πολυ καλυτερο του πρωτου nvn που ουτε και εγω το ειχα δει με καλο ματι
Leave a comment:
-
Εμένα πάντως το πρώτο neverwinter δεν μου είχε αρέσει καθόλου.To βρήκα εντελώς ανούσιο να παίζεις dnd παιχνίδι και να ελέγχεις μόνο έναν(!) χαρακτήρα(άντε 2 μαζί με το sidekick σου).Δεν υπάρχει καθόλου στρατηγική στις μάχες,απλά ρίχνεις buffs και ορμάς.Αναγνωρίζω πάντως πως το construction kit ήταν εξαιρετική ιδέα και πως μπορούσες να φτιάξεις πολύ καλές περιπέτειες.
Το nwn2 τι λέει σαν παιχνίδι;Παρόλο που το έχω δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω-δεν έχω αρκετά δυνατό υπολογιστή.
Το icewind dale 1 το έιχα λιώσει αλλά το 2 δεν το προχώρησα πολύ.Το 1 θεωρείται καλύτερο του 2;
Άσχετο,τίτε πολύ καλά το mods για το baldurs gate που είχες ποσταρει σε προηγούμενο ποστ.Θα τα δοκιμάσω σίγουρα στο μέλλον.
Leave a comment:
-
δεν με πειραξε το bloom αλλα τα textures, το animation και τα battle effects που απογοητευουν ακομα και για 2006 νομιζω, ξαναλεω οτι το πιθανοτερο ειναι να εχω καλομαθει πλεον αλλα αν ειχε καλυτερο art δεν θα ελεγα τιποτα μαλλον
Leave a comment:
-
Το NWN 2 είχε απίστευτα πολύ bloom. Οπτικά και αισθητικά ποτέ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αν εξαιρέσεις το ότι μπορούσες να φορέσεις πλατύγυρο καπέλο (σαν εμένα) και να γυρνάς σε όλο το παιχνίδι σαν το Ντ'Αρτανιάν.
Ευχάριστα όντως τα νέα για Dale αν και αναμενόμενα. Θα χαρώ πολύ να ξαναδώ το πρώτο (το δεύτερο όχι και τόσο για να πω την αλήθεια).
Leave a comment:
-
με αυτα και με αυτα εβαλα λιγο το nwn2 και μπορω να πω οτι δεν εχει γερασει πολυ καλα (το τρεχω σε ultra settings) επισης το art direction θυμομουν οτι ηταν καλυτερο...δεν ξερω ισως εγω να εχω καλομαθει πλεον , παντως βρηκα και τα saves μου τελικα ειμαι πριν το last boss
αλλα δεν ειχα πειραξει τα expansions θα εχουνε την τιμητικη τους σε ανυποπτο χρονο κατα διαστηματα
Leave a comment:
-
Παιδιά έχω πολύ καλό νέο.Αν τα αναβαθμισμένα bg σημειώσουν εμποορική επιτυχία θα προχωρήσουν και σε επανέκδοση των icewind dale!!!
Πάρα πολύ καλά νέα.Ειδικά το icewind dale 1 χρειάζεται ένα λιφτινγκ.
Leave a comment:
-
Παιδιά βγαίνουμε επικίνδυνα off topic. Υπάρχει μια διαφορά οπτικής, ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά και ας επικεντρωθούμε σε ό,τι αφορά το remake.
Leave a comment:
-
Mono pou to BG kai to DA einai omoia ws spiritual saccessor sta shmeia pou exoun hdh eipwthei.
Leave a comment:
-
Σωστό αυτό που λέει ο straier.
Η αίσθηση που έχω παίζοντας BG: Μπαίνεις σε έναν ήδη υπάρχοντα κόσμο με τον χαρακτήρα σου, οι NPCs έχουν τις ζωές τους οπότε κάποιες φορές έχουν μπελάδες στους οποίους χρειάζονται βοήθεια, δεν είσαι ποτέ περισσότερο δυνατός απ' ότι θα έπρεπε (ούτε στο equipment, ούτε στα stats, εκτός φυσικά αν κάνεις powergamming - βάλεις κάποια mods), ο κόσμος έχει την δική του ιστορία πριν από 'σενα, θα συνεχίσει να υπάρχει μετά από 'σενα, πρέπει να προσέχεις που θα κάνεις rest, ποια spells θα χρησιμοποιήσεις, τα hp σου έχουν όλη την ώρα σημασία, γιατί δέχτηκα τον Minsc στο party;
Η αίσθηση που έχω παίζοντας DA: Θα φτιάξουμε έναν κόσμο για να μπεις μέσα, να βρεις τα πιο δυνατά όπλα/builds, ό,τι υπάρχει, υπάρχει για να το βρεις εσύ κι όχι για άλλο λόγο, τα quests επίσης υπάρχουν για να έχεις κάτι να κάνεις (φτιάξε 15 health poultices, πήγαινε εκεί σκότωσε αυτόν), όταν τερματίσεις το παιχνίδι, ο κόσμος παύει να υπάρχει, όλα γενικά κινούνται γύρω από 'σενα, δεν είσαι ένα κομμάτι του κόσμου, δεν διώχνω την Morrigan απ' το party.
Leave a comment:
-
Σωστός ο straier το έθεσε πολύ σωστά το θέμα περί spiritual successor.
Baldur’s Gate: Enhanced Edition comes to OSX, multiplayer cross-platform support confirmed
Beamdog’s Trent Oster has revealed more interesting details about their upcoming enhanced edition of Baldur’s Gate. First and foremost, this new version will be coming to OSX and there will be multiplayer cross-platform support between Mac/PC and iOS devices. According to Trent, the team had a Mac, iPad and PC joined into a game together, which … Continue reading Baldur’s Gate: Enhanced Edition comes to OSX, multiplayer cross-platform support confirmed →
Beamdog’s Trent Oster has revealed more interesting details about their upcoming enhanced edition of Baldur’s Gate. First and foremost, this new version will be coming to OSX and there will be multiplayer cross-platform support between Mac/PC and iOS devices. According to Trent, the team had a Mac, iPad and PC joined into a game together, which is pretty cool, right?
Oster has also revealed that there will be some new text only dialogue for original characters in Baldur’s Gate: Enhanced Edition, however they will be not adding new VO to those old characters.
What’s also really interesting is that players will be able to import their characters from Baldur’s Gate: Enhanced Edition to Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition. In addition, the team is planning to add a cloud saving option, although it has not been officially confirmed yet.
Baldur’s Gate: Enhanced Edition is currently planned for a Summer release on Mac/PC and iOS devices!
Leave a comment:
-
Ένα παιχνίδι μπορεί να είναι spiritual successor κάποιου άλλου έχοντας αρκετά έως εντελώς διαφορετικού μηχανισμούς.
Το SotC απέχει πάρα πολύ από το ICO αλλά συγχρόνως είναι spiritual successor του. Είναι η αίσθηση που σου βγάζει το όλο σαν εμπειρία.
Leave a comment:
Leave a comment: