Announcement

Collapse
No announcement yet.

Too Human

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Paris Hilton's Shadow Swallower φιλε...εκει σε εχει perfect lmao .

Α ρε παικτουρα, αγαπη τρελλη σου εχουμε ;) .
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Too Human 15 to 80 hours long - Dyack
      http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=208642
      15 ώρες περίπου χρείαζονται για να τερματιστεί το παιχνίδι αλλά για να φτάσει ο χαρακτήρας lvl 50 θα χρειαστούν 50 με 80 ώρες σύμφωνα με τον Dyack&#33;
      Αναφέρεται επίσης και στις συνέχειες του παιχνιδιού
      The story was done a long time ago," he said. "The theme of the first game is discovery, the theme of the second game is revenge, and the third game, enlightenment.
      The Silicon Knights boss was also optimistic of timely turnouts for the rest of the trilogy; it is "very possible" we will see them before Microsoft replaces the Xbox 360 hardware.
      If not, Dyack revealed Too Human was built to be scalable, "So even if another platform does come out, we&#39;re not very worried about it." [/b]
      I attack sharks
      when i smell them bleed
      I dont go swimming
      water just wants to be around me.

Comment

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#3 3;&#33;&#33;

1o REVIEW ΤΟΥ TOO HUMAN AΠO TO GREEK GAMES MAGAZINE&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;( )

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=330578

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :blink: :blink:

Comment

I never did trust the Greeks. [/b]
          Αντε στον αγύριστο βρε χαϊβάνι, θα πεις κάτι για τους Έλληνες και την κρίση τους . Phail άνθρωπε xD . Greeks uber alles και στο χώρο της έντυπης ενημέρωσης για videogames, τέλος.-

Comment

To thread μυριζει "god bless Texas" και αερια συμπυκνωμενα μεσα σε κενα κεφαλια απ&#39;τις απαρχες του κοσμου .
            <div align="center">

Comment

Χμμ έχοντας πια ολοκληρώσει την demo version και κάνοντας τον αρκετά ασυνήθιστο χειρισμό του τίτλου δεύτερη μου φύση μπορώ να πω ότι το Too Human το συμπάθησα και σκοπεύω να το αγοράσω παραμερίζοντας έτσι οποιαδήποτε αρχική άποψη που είχα η οποία βασίστηκε σε ενασχόληση 10 λεπτών.Σύμφωνα με το demo το παιχνίδι από άποψη gameplay σίγουρα δεν είναι ΤΟ game όπως μερικοί ήθελαν να πιστεύουν αλλά ο τίτλος με πιο προσεκτική ματιά δείχνει σημάδια ποιότητας ενώ το story διαθέτει την δική του αίγλη.
              Από την άλλη μεριά είναι πιθανόν αυτά που λέω να μου βγουν ξινά αφού γευτώ το τελικό προιόν καθώς ένα ντεμο δεν παύει να παίζει το ρόλο προώθησης ενός προιόντος αλλά την εταιρεία την εμπιστεύομαι και θέλω να πιστεύω ότι το μέλλον του Franchise μιας και ολοκληρώνεται σε τριλογία θα μας δώσει αρκετές επικές στιγμές ακόμα κι αν αυτές περιοριστούν στην αφήγηση του σεναρίου (νορβηγικά θέματα και ίσως δούμε και επιρροές από Ελληνική ιστορία)

Γουστάρω action-rpg που προορίζονται στην αγορά σαν σφακτήρια(hack n&#39;slash) με επικά θεματολογικά στοιχεία.Το Too Human παραδόξως προσφέρει μερικά από τα πιο λεπτομερή πρόσωπα χαρακτήρων που μας έχει δώσει η κονσόλα της Microsoft.Τύφλα να έχει η Mass αφεντιά.

Αγορίνα ναι έσενα με το μικρό σεξουλιάρικο (Miku) πρόσεξε τι θα πεις...

Comment

Αγορίνα ναι έσενα με το μικρό σεξουλιάρικο (Miku) πρόσεξε τι θα πεις...
                [/b]
                Κουκλε μου το ξερεις πως παντα σεβομαι την αποψη σου ομως οσον αφορα τα προσωπα ειδικα ειναι απο τα πιο "χτυπητα" παραδειγματα των last - gen ριζων του τιτλου...I mean, φαινονται απαρχαιωμενα dude (γνωμη μου παντα).
                <div align="center">

Comment

Κουκλε μου το ξερεις πως παντα σεβομαι την αποψη σου ομως οσον αφορα τα προσωπα ειδικα ειναι απο τα πιο "χτυπητα" παραδειγματα των last - gen ριζων του τιτλου...I mean, φαινονται απαρχαιωμενα dude (γνωμη μου παντα).
                  [/b]
                  Το ξέρω.Απλά πλακίζω.Για τα πρόσωπα αναφέρομαι στα cut scenes ειδικά στα σημεία όπου ο Baldur μιλάει με την γιαγιά λολ...

Comment

Το ξέρω.Απλά πλακίζω.Για τα πρόσωπα αναφέρομαι στα cut scenes ειδικά στα σημεία όπου ο Baldur μιλάει με την γιαγιά λολ...
                    [/b]
                    Ειδικα τα φρυδια ειναι επικα...σε κανουν να νομιζεις πως οι χαρακτηρες εχουν ολοι καρκινο και βγαζουν τριχες παντου&#33; .
                    <div align="center">

Comment

Βγήκε το πρώτο review του Too Human και δεν είναι καθόλου θετικό. C- λοιπόν από το 1up.

http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3169393

"Too Human is not a good role-playing game."

Comment

Τωρα θα βγει ο Dyack και θα πει πως αδικηθηκε...πραγματικα μεγαλο φιασκο το Too Human, το ειπα απο την πρωτη στιγμη που το επαιξα και αν και το 1UP δεν ειναι η πιο αξιοπιστη πηγη ο τιτλος μιλαει απο μονος του...
                        <div align="center">

Comment

Πιο 1up μου λετε τωρα μωρε?Αφου του εδωσε 93/100 το GAMES με το world exclusive based on the demo review του .Το παιχνιδι οπως ξαναγραψα ηταν καταραμενο απο την αρχη,ευτηχως που υπαρχει η καταπληκτικη του καμερα και το RS swinging για να το σωσει απο την μετριοτητα...

Comment

Σκάστε φαρμακόγλωσσες.Μία χαρά είναι το παιχνιδάκι.Ναι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αυτό δεν το βγάζει άχρηστο και φυσικά ο τίτλος μιλάει από μόνος του που σημαίνει ότι είναι αξιόλογο.Βέβαια είμαι σίγουρος ότι στην κατηγορία του θα υπάρξουν ανώτεροι τίτλοι λέγε με Sacred 2 (το οποίο προορίζεται να είναι παιχνιδάρα) αλλά και πάλι δεν με χαλάει να έχουμε κι άλλες προτάσεις στην κατηγορία.

Το demo πάντως επαναλαμβάνω όταν συνηθίσεις τον παράξενο χειρισμό του παιχνιδιού είναι απόλαυση.Δεν θέλει ούτε ψάξιμο,μήτε σκέψη.Απλά πιάνεις το χειριστήριο και σφάζεις...και το χρειαζόμαστε αυτό το στυλ ορισμένες φορές.

Άσχετο αλλά άντε μωρή Ascaron βγάλε την Sacredila να μας αποτελειώσεις...

Comment

Ποιο Sacred 2?Aντε μωρη Blizzard να βγαλεις το Diablo 3 στις κονσολες να τους δειξεις τι σημαινει action-rpg με γαματο loot

Comment

"Τσουγκρανες, καλε τσουγκρανες&#33;Ελα καλε κυρια, εδω η χαρα του farmer, ελα και δεν εμεινε τπτ..."

Κατι τετοιο θα φωναζε ο γυφτος σε καποια μερια του marketplace αν μπορουσε να βαλει το χερακι του...
                                <div align="center">

Comment

Working...
                                X