Announcement

Collapse
No announcement yet.

Age Of Conan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arxisa..
    Name : Vagelitsa
    Server : Aquilonia RP - PvP

Comment

Για να δημιουργήσεις νέο account υπάρχει ένα κοινό site για όλον τον κόσμο ή έιναι χωρισμένα όπως στο WoW (worldofwarcraft.com, wow-europe κτλ.)?
      Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

koino
        Na kai to forum mas gia osous theloun na mpoun
        http://ordo.lifeme.net/index.htm

Comment

http://kotaku.com/5012325/age-of-conan-gir...dental-boob-job

Τα προβλήματα του κόσμου του gaming

Comment

No need to worry though folks, as Funcom promises things will soon be back to abnormal.[/b]

Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Εδώ είμαστε εμείς: Spartans. Το logo είναι δική μου δουλειά (3 ωρίτσες)

Και ο Character μου: Fomperama, Aquilonian Ranger (Archetype Rogue), στον PvP Wildsoul.
              My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
              Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Το ξεκίνησα κι εγώ από χθες.Ανέβασα μία Dark Templar μέχρι το 9 στο server Aquilonia,για πολλούς και διάφορους λόγους,όμως,την έκανα delete και ξεκίνησα μία Priest of Mitra(level 13 σήμερα) στον Wildsoul,μαζί με μία φίλη.Ακόμα δεν έχουμε κατασταλλάξει για τον οριστικό server που θα αρχίσουμε,βέβαια,ίσως τους παρατήσουμε κι αυτούς και επιλέξουμε κάποιον άλλο server.Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να λιώσω στην παρούσα φάση λόγω της εξεταστικής που πλησιάζει.

Comment

Giati re Neltharion ?
                  Tha pernousame kala

Comment

Τελικά κατσταλλάξαμε σε server (Fury), ξεκίνησαν και άλλοι 2 φίλοι και ξεκινάμε για ανελέητο σφάξιμο. Το 3ο class που δοκιμάζω,που μάλλον θα είναι και το τελικό μου,είναι ο assassin που μπορώ να πω ότι μου αρέσει και αρκετά.

Γενικά οι εντυπώσεις μου από το παιχνίδι είναι πολύ καλές,τα bugs και glitches δεν λείπουν προφανώς και είναι και πολλά πράγματα που αφορούν το HUD και το UI που πρέπει να βελτιωθούν,αλλά και γενικότερα σε αρκετούς τομείς πρέπει να κάνει αλλαγές η Funcom,όμως αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι έχει βγει έδώ και περίπου 2 εβδομάδες καταλαβαίνει ότι υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να γίνουν οι απαιτούμενες βελτιώσεις.

Στη διαδικασία να συγκρίνω με το WoW δε θα μπω διότι το μόνο κοινό που συνδέει τα 2 παιχνίδια είναι ότι και τα 2 περιλαμβάνονται στην κατηγορία των MMORPG. Καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του και είναι και ανούσιο να συγκρινουμε ένα τίτλο που είναι 2 εβδομάδες στην αγορά με έναν που έχει 3.5 χρόνια ζωής.Αυτά τα ολίγα από εμένα προς το παρόν.

Comment

Έλεος με το downtime σήμερα. Χθες ήξερα 4:00 - 8:00 GTM, τελικά το άλλαξαν σε 4:00 - 9:00 GTM, αργότερα προσέθεσαν άλλες δύο ώρες για testing μέχρι τις 11:00 GMT, και τώρα, ακόμα να ανέβουν οι srvers, και ήδη έχουν υπερβεί το πρόγραμμα κατά 1:11.

Τουλάχιστον ελπίζω να μπορέσω να ρίξω κανένα Pitch Pot με τον Ranger, γιατί το skill δε δούλευε καθόλου.

Comment

Γαμησε τα.. Ξενερωσα την ζωη μου

Comment

Και δε δουλεύει και το skill μου ακόμα. Αν δεν το φτιάξουν την Πέμπτη θα πάω να τους βάλω φωτιά.

Comment

Apoti ematha egeinan kai ta prota guild wars?

Comment

Γειά σας βάρβαροι και βαρβάρες!

Αν παίζει κανείς Wildsoul, /tell Killy, PoM 57 lvl παππούς, χοντρός και άσχημος
                              Στη guild που βρίσκομαι είναι μια από τις 5 τυχερές μέχρι στιγμής που κατάφεραν να χτίσουν Tier 1 Battlekeep στα Border Kingdom της Aquilonia και σήμερα είναι διαθέσιμο για siege! Ελπίζω να γίνει τζέρτζελο, γιατί τη πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε κανείς Όπως και να 'χει, θα περιμένω πάλι στις επάλξεις, με το χέρι καρφωμένο στο F11 ως καλός ιάπωνας φωτογράφος.

Χτες καταφέραμε με κάποια παιδιά να ρίξουμε την Toirdealbach, τη σιχαμμερή και κλανιάρα undead (που θυμίζει λίγο Princess από Μaraudon το όλο encounter). Παλούκι boss και χωρίς δάσκαλο δύσκολα θα τα καταφέρναμε.

Από guild wars, τουλάχιστον στον server που είμαι γίνεται ψιλοχαμός. Οι KOS lists είναι γεμάτες, στην Kheshata επικρατεί πανικός από τα raid groups και περιμένουμε πως και πως όλοι το PvP patch που θα εισάγει τα pvp xp, ranks, gear και το fugitive system για να ανάψει για τα καλά το γλέντι.
                              sigpic

Comment

Patrician:einai to proto rank me dikeomata (san ofisers sto wow)
                                Αυτά έιναι, να εξηγείς στον άλλο με βοήθεια από άλλο MMO :icon_twisted:

Οκ J/k να πειράξω τον PhantomMoglis ήθελα. ;)

ΆΝτε γυρίστε ΣΤΟ Game ρε και αφήστε τα άλλα γτ θα βάλω τον Cloud να γράφει καθε μέρα Posts :icon_twisted:

Τέλοσπαντων, καλή σας τύχη όλων στο AoC και καλή διασκέδαση

<div class='quotetop'>(deus_d0pe &#064; Jun 25 2008, 02&#58;50 PM) [snapback]29965[/snapback]</div>
                                Χτες καταφέραμε με κάποια παιδιά να ρίξουμε την Toirdealbach, τη σιχαμμερή και κλανιάρα undead (που θυμίζει λίγο Princess από Μaraudon το όλο encounter).
                                [/b]

Και κάτι για τον deus dope
                                "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Working...
                                X