Εχει free trial, δε χανει κατι να το δοκιμασει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Age Of Conan
Collapse
X
-
-
Με Darkfall δεν με βλέπω.
deus έτσι όπως τα λες με αποτρέπεις από το να ασχοληθώ περισσότερο με το Age Of Conan. Ήδη στο WoW μου την σπάει που πρέπει να έχεις γνωστούς και να λιώνεις στο παιχνίδι για να μπεις σε ένα καλο guild. Αν είναι να πάω μέχρι 80 και μετά να σκοτώνομε για να πάω ένα dungeon καλύτερα να μην ασχοληθώ καν. Ένας λόγος που σκεφτόμουν να ξαναρχίσω το WoW είναι επειδή πλέον είναι αρκετά εύκολο να βρείς παίχτες για dungeon, αντίθετα με παλιότερα που απλά έτρωγα 3-4 η ακόμα και περισσότερες ώρες για να βρω players.
Comment
-
Originally posted by Aion View PostΜε Darkfall δεν με βλέπω.
deus έτσι όπως τα λες με αποτρέπεις από το να ασχοληθώ περισσότερο με το Age Of Conan. Ήδη στο WoW μου την σπάει που πρέπει να έχεις γνωστούς και να λιώνεις στο παιχνίδι για να μπεις σε ένα καλο guild. Αν είναι να πάω μέχρι 80 και μετά να σκοτώνομε για να πάω ένα dungeon καλύτερα να μην ασχοληθώ καν. Ένας λόγος που σκεφτόμουν να ξαναρχίσω το WoW είναι επειδή πλέον είναι αρκετά εύκολο να βρείς παίχτες για dungeon, αντίθετα με παλιότερα που απλά έτρωγα 3-4 η ακόμα και περισσότερες ώρες για να βρω players.
Πας 80... Μετά αρχίζεις τα 80ρια dungeons να ντυθείς και κατόπιν τα tier 1 raids για να γίνεις attune στο black ring citadel. Aυτά ας πούμε τα κάνεις και με pug αφού πλέον είναι εφικτό να γίνουν και έτσι. Μετά αρχίζει να δημιουργείται θέμα όμως, στο expansion. Εκεί ουσιαστικά γίνεται πόλεμος ανάμεσα στις φατριές της Khitai και εσύ πρέπει να διαλέξεις μεριές. Για να προχωρήσει το progress του χαρακτήρα σου, solo απλά δεν γίνεται. Ή μάλλον γίνεται αλλά θα σου πάρει αιώνες αν δεν έχεις μια σταθερή βάση χρηστών να παίζει dungeons και με pug απλά δεν γίνεται δουλειά, θέλεις guild και γερό guild commitment.
Μπορείς να βάλεις ένα μήνα σύνδρομη και να απολαύσεις το game κ μετά βλέπεις πως κινήσε. Δεν νομίζω να περάσεις άσχημα στο 1-80 αλλά μην περιμένεις να βρεις πολύ φρέσκο κόσμο, οι περισσότεροι θα είναι alts του 80ρηδων.
Το WoW είναι πλέον παρα πολύ εύκολο σε τέτοιες δραστηριότητες. Το Cataclysm σκέψου βγήκε πριν ένα μήνα και ο Goblin που έφτιαξα από το μηδέν είναι σχεδόν έτοιμος για raiding, μου λείπουν μόνο τρία κομμάτια gear για το gear level. Από κόσμο, έλα να παίξουμε στον Nagrand στη guild του PC Master. To level-up πλέον έχει γίνει ελεεινά έυκολο αλλά και ταυτόχρονα απολαυστικό με τις αλλαγές που έκαναν στον κόσμο και την πιο streamlined λογική στην ακολουθία των quests.
Το 1-60 θα σου φανεί άλλο game. Εκεί που θα σε κουράσει λίγο είναι η Outland που ακολουθεί την παλιά λογική των quests, αν και με dungeons ξεπερνιέται σχετικά γρήγορα. Lich King δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αρκετός κόσμος είναι ακόμα στα 70+ levels. Ε μετά το 80-85 είναι πέντε νέες περιοχές φουλ στο lore και την ιστορία οπότε απλά θα γουστάρεις άπειρα.sigpic
Comment
Comment