Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Παρα πολυ καλο το αρθρο, τωρα μου εχει ανεβει κατακορυφα το ενδιαφερον για τον τιτλο.
...Αφού ο παίκτης χτίσει το όχημα των ονείρων του, στη συνέχεια μπορεί να το περάσει από το?φαναρτζίδικο του Mumbo Bombo για να του δώσει τους χρωματισμούς που επιθυμεί, να το αποθηκεύσει και να το ρίξει στον αγώνα κατά της Grunty. Και ενώ το πιο λογικό θα ήταν να υπήρχαν σαφείς περιορισμοί ως προς τη χρήση των δημιουργημάτων μας, ξαφνικά το Nuts & Bolts μετατρέπεται σε έναν sand box τίτλο, όπου μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα.[/b]
Αυτο ηθελα να ακουσω. Ελα μωρη RARE τρελανε μας ξανα!!!
Από ό,τι καταλαβαίνω πάντως, ο τίτλος θα διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Ομολογώ πως, καταρχήν, δεν ενθουσιάζομαι γιατί η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα Banjo όπως του Nintendo 64. Από την άλλη όμως, αν βγει καλό λίγη σημασία έχει.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Χμμ τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσαν οταν έλεγαν οτι δεν θα είναι κλασσικό πλάτφορμ!
Ελπίζω να διατηρηθούν οι ισοροπίες και να μην μας βγει το παιχνίδι Grand theft banjo!! Πάντως δεν μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί (σαν τον casual αποπάνω) ακόμα με αυτά που έχουμε μάθει εως τώρα! Πολυ καλός ο τεχνικός τομέας αλλά όχι αρκετός για να με πείσει για την ποιότητα ενος παιχνιδιού.
Αναμένω περισσότερες info.
Edit: Fuck!τα ίδια είπε και ο loggo!
Eννοουσα τον casual πανω απο τον loggo!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Προσωπικά μου φέρνει σε Jak II και Jak 3 το όλον...Χμμμ.Ελπίζω απλά να μην θυσιαστούν οι platform μηχανισμοί για racing trials βέβαια όπως έγινε στο overrated imo Jak 3.
Προσωπικά μου φέρνει σε Jak II και Jak 3 το όλον...Χμμμ.Ελπίζω απλά να μην θυσιαστούν οι platform μηχανισμοί για racing trials βέβαια όπως έγινε στο overrated imo Jak 3.
[/b]
Ακριβώς οι φόβοι μου με το που είδα τις εικόνες.
Επίσης ένας τομέας που το Banjo έδινε τεράστιο βάρος, ήταν αυτό του exploration, δε θα ήθελα να χαθεί, ούτε να παίρνω το τρακτέρ και να οργώνω κόβοντας βόλτες στη πόλη.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Το καλύτερο πράγμα που θα εκτιμούσα να κάνει η Rare θα ήταν να διαφοροποιηθεί από της ρίζες του παλιού και να δημιουργήσει κάτι νέο με το Banzo.
Την βρίσκω απόλυτα σωστή με τις αποφάσεις της και το πιο ωραίο κομμάτι που είπε ο Καλίφας και ενθουσίασε το Rambidion είναι ότι το Banzo θα είναι ένας τίτλος sand box. Multiplayer,οχήματα τεράστιους κόσμους και το πιο σημαντικό customization και ανταλλαγή δημιουργιών σαν το Little Big Planet.
Άντε να δούμε κάτι ανάμικτο από τις καλές ιδέες πού έδωσε η Nintendo με το Mario Galaxy και την πρωτοτυπία του Little Big Planet και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για το Banzo.
κλασσικό theme του τίτλου σε remix με ηλεκτρική κιθάρα
ανοιχτά επίπεδα
το framerate θέλει δουλειά ακόμη
αλληλεπιδράσιμα οχήματα και κατασκευές στο περιβάλλον
Υ.Γ.λολ @ 1.47 & 1.55
--ΕDΙΤ--
Wat???
[/b]
ήταν ειδική παραγγελία από Ramparter, δήλωση με νόημα
Comment