Announcement

Collapse
No announcement yet.

Afrika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Afrika

Να και ένα gameplay trailer του 'πολυαναμενόμενου' Afrika. Ο παίχτης ελέγχει τον φωτογράφο και απαθανατίζει σκηνές της καθημερινής ζωής των ζώων της Αφρικής. Any Pokemon Snap fans around?

http://theablegamer.com/index.php?option=c...ilers&Itemid=78

Πολύ ενδιαφέροντας τίτλος, με πανέμορφα γραφικά και τεράστιες τοποθεσίες αφρικανικής σαβάνας. Σίγουρα πρόκειτε για κάτι που μόνο το ps3 έχει αυτή τη στιγμή.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Moνο Ιαπωνια θα βγει.Τουλαχιστον προς το παρον αυτο ισχυει.

Comment

Ασύληπτα γραφικά, πολύ χαμηλό framerate. Ίσως φταίει η κωδικοποίηση του video.
        Insert Coin

Comment

Aυτο και το The Gateway εχουν τα καλυτερα γραφικα στο PS3..

Ετη φωτος απο το 360... B) B)

Comment

...Σίγουρα πρόκειτε για κάτι που μόνο το ps3 έχει αυτή τη στιγμή.
            [/b]
            http://wii.ign.com/objects/142/14224119.html
            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Εγώ πάλι με το Endless Ocean θα το παραλλήλιζα τηρουμένων των αναλογιών.Μακάρι να μας έρθει και να είναι αξιόλογο-είναι και ιδιαίτερο το είδος του τίτλου-love it or hate it.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

πολύ χαμηλό framerate[/b]
                Δεν θα το έλεγα, απλώς παρατηρούνται κάποιες πτώσεις.

Comment

UEG το Getaway ffs ακυρώθηκε! Ωστόσο βάζω κάποιες εικόνες καθώς το ανέφερες για τα γραφικά.

Comment

BigBOSS αυτο ηταν tech demo και οχι το παιχνιδι(Getaway).
                    Αμφιβαλω αν υπαρχει real time υλικο απο αυτο το game.

Comment

Εμένα και το Afrika για tech demo μου φαίνεται που το βάφτισαν παιχνίδι γιατί το κοινό ήθελε το κάτι παραπάνω. Το link που έδωσε ο ShattenJager παραπέμπει σε ένα παιχνίδι που προσφέρει ακριβώς τα ίδια πράγματα με το Afrika και δεν νομίζω πως πούλησε και πολλά αντίτυπα. Ίσως η έλλειψη ποιοτικών τίτλων να το κάνει να πουλήσει αλλά σαν παιχνίδι δεν μου λέει τίποτα. Αν θέλω να δω τίγρεις θα βάλω το discovery channel. Παρ'όλ'αυτά, τα γραφικά είναι όντως εντυπωσιακά αλλά όχι και τρελά (βλ. σχόλιο UEG). Το CoD4 στο 360 ή το Far Cry 2 (όταν με το καλό βγει) έχουν καλύτερα γραφικά και με πολύ περισσότερα αντικείμενα στην οθόνη. Νομίζω πως όχι μόνο το 360 αλλά και το Wii ίσως να μπορεί να κάνει render δυο δέντρα και ένα ζώο σε αυτήν την ποιότητα γιατί απλά δεν θα ζοριστεί η κονσόλα να βγάλει τόσο περιορισμένο αριθμό αντικειμένων. Αν είχε μια αγέλη 20 ελεφάντων που τρέχουν να ξεφύγουν από καμιά 10αριά τίγρεις και τρέχει και ο άλλος με το Jeep από πίσω τότε το Wii μάλλον θα έλιωνε

Comment

<div class='quotetop'>(Alexandros &#064; Jun 6 2008, 07&#58;02 PM) [snapback]26897[/snapback]</div>
                        Εμένα και το Afrika για tech demo μου φαίνεται που το βάφτισαν παιχνίδι γιατί το κοινό ήθελε το κάτι παραπάνω. [/b]
                        Aυτες οι εικονες που παρεθεσε ο bigBOSS για το Getaway ηταν tech demo,και νομιζω οτι το ειχαν πει.Αργοτερα βγηκε και ενα βιντεο(μαλλον CG) το οποιο ηταν το trailer του παιχνιδιου.
                        Το Afrika ηταν απο την αρχη παιχνιδι.

<div class='quotetop'>(Alexandros &#064; Jun 6 2008, 07&#58;02 PM) [snapback]26897[/snapback]</div>
                        Το CoD4 στο 360 ή το Far Cry 2 (όταν με το καλό βγει) έχουν καλύτερα γραφικά και με πολύ περισσότερα αντικείμενα στην οθόνη. Νομίζω πως όχι μόνο το 360 αλλά και το Wii ίσως να μπορεί να κάνει render δυο δέντρα και ένα ζώο σε αυτήν την ποιότητα γιατί απλά δεν θα ζοριστεί η κονσόλα να βγάλει τόσο περιορισμένο αριθμό αντικειμένων.[/b]
                        Πολλα αντικειμενα στην οθονη δεν φαινονται στο παραπανω βιντεο.

http://www.gametrailers.com/player/13319.html
                        Δες στο 0.45.

Comment

Alexandros το ps3 δεν χαρακτηρίζεται εδώ και πολύ καιρό από έλλειψη ποιοτικών τίτλων.
                          Το CoD4 στο 360 ή το Far Cry 2 (όταν με το καλό βγει) έχουν καλύτερα γραφικά και με πολύ περισσότερα αντικείμενα στην οθόνη. Νομίζω πως όχι μόνο το 360 αλλά και το Wii ίσως να μπορεί να κάνει render δυο δέντρα και ένα ζώο σε αυτήν την ποιότητα γιατί απλά δεν θα ζοριστεί η κονσόλα να βγάλει τόσο περιορισμένο αριθμό αντικειμένων.[/b]

Εικόνα από πρώιμο στάδιο του Afrika

Σκέψου να πλησιάσεις με τον φωτογράφο αυτά τα χιλιάδες ζώα.

Δεν είναι μόνο το πλήθος των ζώων στην οθόνη, είναι και το draw distance. Το wii σίγουρα κλάνει πατάτες στο να απεικονίσει κάτι τέτοιο.

και τρεις παλαιότερες εικόνες

Είπαμε το exclusive του ps3 δείχνουν τι πάει να πει ps3.

Comment

Πάρα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες. Πράγματι, αυτά το Wii ούτε γι αστείο δεν θα τα έκανε και είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των ζώων.

Συνεχίζω να υποστηρίζω όμως το ότι ούτε τα γραφικά με ξετρελαίνουν, ούτε το concept του τίτλου είναι κάτι το τρομερό ή νέο. Δεν μπορώ να βρω ούτε έναν λόγο για τον οποίο κάποιος θα πλήρωνε για να αγοράσει αυτό το &#39;παιγνίδι&#39;.

Comment

Γιατί θα έπρεπε απαραίτητα ο τίτλος να ήταν κάτι παντελώς καινούργιο; άλλωστε πόσοι τίτλοι που κυκλοφορύν σήμερα έχουν να προσφέρουν κάτι τελείως καινούργιο (χωρά συζήτιση τι εννοούμε καινούργιο) ; ελάχιστοι ή μαλλον κανένας γιατί ίσως δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον σήμερα αυτό το πράμα. Αυτό το οποίo συμβαίνει είναι τα παιχνίδια τα οποία ξεχωρίζουν, να ξεχωρίζουν επειδή βελτιώνουν σημαντικά προυπάρχοντες δομές gameplay (κτλ όπως καλό σενάριο, και γενικά έχουν πολύ υψηλή ποιότητα) και όχι επειδή αποτελούν κάτι ολοκαίνουργιο χωρίς προηγούμενο και αυτό δεν είναι καθόλου κακό.

Comment

Working...
                              X