Την αληθεια ειπα αλλα εβαλα και λιγη απ'τη τεχνη μου μεσα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wario Land: Shake It!
Collapse
X
-
-
Kαλοκαίρι 6ης δημοτικού είχα τελειώσει στο καινούριο τότε GB(δανεικά από φίλο εγώ μόνο το Battletoads είχα)τα Super Mario Land 1,2 και το Wario Land.Περιττό να πω πως ο Wario μαζί με το Mario Land 2 μου χαρίσανε υπέροχα καλοκαιρινά μεσημέρια.
Προσωπικά λίγα είναι τα games που δίνω 50? και περιμένω γενικά για price drops οπότε το ίδιο θα γίνει και με το Wario.Όπως έδειξε και το Super Paper Mario υπάρχει χώρος για τέτοια games αρκεί να περιέχουν καλές ιδέες.Εμπρός πίσω λοιπόν.
Comment
-
-
Ωραία η εικόνα μάταλε!
Αντε ρε Ν κάνε το θαύμα σου τώρα και βγάλε ένα DKC όπως θα έπρεπε να είναι!
Bγάλτο 2D να με αποτελειώσεις λέμε!!!!!!I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Lol η εικόνα. Πάντως πολύ καλά όλα αυτά τα 2D. Δεν κάνει που δεν κάνει τίποτα το Wii, ας αναστήσει λίγο αυτά τα 2D platforms που τόσο πολύ μας έχουν λείψει
. Ας ρίξει και η @#$#@ N τις τιμές παιχνιδιών/κονσόλας.
[/b]
Α και για να είμαι και politically correct να και το ανάλογο smilie
Σε ποιο σημαντικά τώρα..
Ποιο είναι το 1 και το 1 δεν μπορώ να καταλάβω...
Mε πρόφαση το shaking Μηχανισμό, και όχι ως ουσία, έχουμε ένα τόσο όμορφο, με απίστευτο animation 2d platformer, που τουλάχιστον φαίνεται πολύ δουλεμένο...
Στην τελική αν δεν θέλεις δεν το παίρνεις, αλλά το να αφήνεις ειρωνειούλες , σε στυλ "δικαιολογεί το shake it" για να δικαιολογήσεις το αρχικό σου θάψιμο, που είχε βασιστεί σε σημεία που καταρρίφθηκαν πανηγυρικά...πχ wiiware, αυτό είναι για ds,αρπαχτή, δείχνει προσκόλληση και μη αποδοχή πραγματικότητας..
Τουλάχιστον απότι είδα το consensus με την κυκλοφορία των νέων video είναι σχεδόν πανηγυρικό για τον τίτλο(και σε fora που στην αρχή κρατάγανε πολλές επιφυλάξεις, πχ gaf,shane 1up) και επειδή εγώ σαν fanboy δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά, χαίρομαι που η πλειοψηφία to θεωρεί σαν κάτι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο..Τώρα κάτι δήθεν πλακίτσες-φωνίτσες αντίδρασης δεν με εκπλήσσουν πλέον..Η ιστορία επαναλμβάνεται, πάντα..
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
Οκ, αλλά κατ εμέ, επικεντρώνεσαι στο δέντρο και χάνεις το δάσος..τεσπα..1=full price
1=shake
1+1 ειπα εγω για τα Ραμπολεγομενα οποτε νομιζω πως i stand politically correct too.
[/b]Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Comment
-
Δε μπορω να δω ουτε δεντρα ουτε δαση μεχρι να πιασω κατι στα χερια μου.. Γενικοτερα ισχυει αυτο για τα γουστα μου, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Το resume για μενα ειναι πως πρεπει να χτυπησουν το sweet spot στο pricing του τιτλου, τουτεστιν <50ε για να πετυχουν πιο πολλα day 1 sales και να μην περιμενουν ολοι οπως εδω ποτε θα πεσει η τιμη ή ποτε θα το βρουν μεταχειρισμενο... αυτη ειναι η μοιρα των 2d games σε κονσολες πλεον, ανεξαρτητως ποιοτητας και production values.
Comment
-
Ειδικα σε αυτο δε συμφωνω, μπορει να ναι καλο παιχνιδι, μπορει να ναι και τρομερο. Μαλλον θα τα αγορασω. Αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει σε αυτο το θεμα, μπορουσε να ναι τιτλος Wii ware ή DS.Στην τελική αν δεν θέλεις δεν το παίρνεις, αλλά το να αφήνεις ειρωνειούλες , σε στυλ "δικαιολογεί το shake it" για να δικαιολογήσεις το αρχικό σου θάψιμο, που είχε βασιστεί σε σημεία που καταρρίφθηκαν πανηγυρικά...πχ wiiware, αυτό είναι για ds,αρπαχτή, δείχνει προσκόλληση και μη αποδοχή πραγματικότητας..[/b]
ΥΓ: Αρπαχτη δε θυμαμαι να το χαρκτηρισα προσωπικα.
Comment
-
Tι εννοείς θα μπορούσε να είναι wiiware ή ds?
Με αυτά τα γραφικά, και το animation ή τα animated intros??
Απατάσαι οικτρά..εκτός και αν θεωρείς το οτιδήποτε 2d απαγορευτικό για Home κονσόλα, και κατά συνέπεια δέσμιο μιας λογικής φθηνού πειραματικού παιχνιδιού τύπου wiiware ή περιορισμένης δυνατότητας τύπου ds, οπότε είναι θέμα αρχών..
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Comment
-
Πολύ ωραίο φαίνεται (και ναι θα μπορούσε να βγει στο DS, ακόμα κι αν δεν ήταν το ίδιο φανταχτερό και εννοείται σε Wiiware) και σε ταξιδεύει πίσω στις εποχές που χαζεύαμε στα μη VG περιοδικά, εικόνες από τα 2D games και τα περιμέναμε. Μακάρι να βγει καλό, να είναι pure platform και challenging στα επίπεδα των τότε παιχνιδιών. Θα το αγοράσω, αλλά ούτε συζήτηση για πάνω από 20 – 25 euro.
Υ.Γ. Τα Super Mario Land 2 και Wario Land είναι τα παιχνίδια που όλοι λιώναμε τα καλοκαίρια and that’s a fact.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Οχι δεν εννοω οτι μπορουσε να χει αυτα τα γραφικα στο DS ή τα animated movies αλλα δε θεωρω οτι αυτα ειναι η ουσια του παιχνιδιου. Πολυ απλα λεω οτι αυτο το παιχνιδι μπορουσαν (και θα ηταν καλυτερα κατα την αποψη μου) να το φτιαξουν για DS ή Wii Ware.
Φοβαμαι οτι σε full price για το Wii το παιχνιδι θα αγνοηθει απ'το περισσοτερο κοσμο. Εγω ουτως ή αλλως θα κοιταξω να το βρω σε χαμηλοτερη τιμη - οχι γιατι θεωρω οτι δεν αξιζει απλα γιατι για λιγα παιχνιδια σκαω 50? - οποτε δεν αλλαζει κατι για μενα.
Comment
-
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...1&postcount=446
"Also, it will cost 50 Euros, just like any other game, so it seems only Japan will get a budget price." <_<
Στην Ιαπωνία οι τιμές των games έχουν διάφορες διαβαθμίσεις. Το WLS είναι στην ίδια τιμή με το Mario Galaxy. Δε θεωρείται "budget".Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.
Comment

Comment