Announcement

Collapse

No announcement yet.

Diablo 3

Collapse

X
- 

IHNE den dokimasa 7 sided strike kai blind, thelw peretero testing kanonise na ksanampeis kamia fora.
 - 

paidia mpika apo net cafe kai ekane lock to account mou.Zitaei first and last name kai den thimame ti eixa valei...mporei kapoios na ta dei kapws? foufoutos#2699 to nick help
Leave a comment:
 - 

ενας τοπ streamer/τοπ gear ο moldran γραφει εντυπωσεις για το pvp
[YOUTUBEHD]EG0GsG3Nvvc&list=UUho-XTOszUf8vxjy0bm20lA[/YOUTUBEHD]
τον επαιξα χθες ηρθαμε 5-5 μακραν ο καλυτερος barb που εχω αντιμετωπισει so far σε skill/knowledge και οχι απαραιτητα με BiS of the BiS items
Leave a comment:
 - 

Οι high dps με weapon throw/Hota δεν τα πανε καλα? Θα μπω λιγο με DH να δω πως τα παει μολις γυρισω..
 Τι εννοεις δεν υπαρχει dmg reduction??

Leave a comment:
 - 

παιζω 14 ωρες πιαστηκε ο καρπος μου διαλλειμα
πολλα τα συμπερασματα το build που θα παιξω με wiz το βρηκα
οχι αυτοι που σπερνουνε καταστροφη ειναι οι dhs και οι doctors atm α και high dps wizards
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DMG REDUCTION ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ BARBS

Leave a comment:
 - 

Δυστυχως δεν ειμαι σπιτι να τσεκαρω θα μπω το απογευμα αλλα απ'οτι διαβασα οι monk δερνουν τους παντες atm.. Και να σκεφτεις οτι νομιζαμε θα ειναι απο τα χειροτερα pvp class..
 Και για WD ακουσα επισης, ξερει κανεις πως τα πανε οι DH με Legacy nats η χωρις??

Leave a comment:
 - 

Egw afto pou kserw einai, poly buff ston Monk, sthn telikh to Skorn to krataw, den to dinw se kanenan.
Diplasio damage sto Tempest Rush kai 25% parapanw damage sto sweeping wind!
Leave a comment:
 - 

Ενταξει εγω το βλεπω σαν 2 διαφορετικα games που πρεπει να ξεκινας απο το 0 αλλα μπορω να καταλαβω αυτους που εχουν κουραστει να φτιαξουν καλο gear να θελουν να πιασει τοπο..
Leave a comment:
 - 

αν ειχε pvp gear θα τους δερνανε του devs (μαζι και γω
)
ετσι και αλλιως θα εχει elo ranking leagues με gear lvl πιστευω
Leave a comment:
 - 

Λιγο αοριστο και γενικολογιες ειχε το blog, δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει και τρελα η ιδεα του pvp αλλα θα ασχοληθω λιγο σιγουρα. Να πω την αληθεια θα ηθελα να εχει PvP gear που το παιρνεις μονο με progression στο PvP για να μπορουν να παιζουν ολοι με ολους αναλογα του PvP grind που θα κανουν..
Leave a comment:
 - 

ναι εννοειται , για το γαμωτο ομως πρεπει να πεσει λιγο ξυλο
, τι διαολο τοσο flipping τοσους μηνες τοσες ωρες να πιασει τοπο εστω και σε bragging rights
 μεχρι να βγει το κυριως πιατο

Leave a comment:

Leave a comment: