Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    lol 7-8 ωρες πραγματικα ποιοι τα γραφουν αυτα και τι σχεση εχουν με το αντικείμενο, εχω κλείσει περιπου 250 και συνεχιζω ακαθεκτος.. Μια χαρα πεφτουν items ειδικα στην αρχη το θεμα κολλαει οταν σου λειπουν 1 η 2 εκει θελει γερο grinding και νευρα, υπολογίζω 200-500 ωρες για να τελειωσεις ενα χαρακτηρα με μια πρόχειρη εκτίμηση ισως και παραπανω αν δε σε παει το rng και ανάλογα και το class. Τωρα για παιχτες τυπου Altair που απλα θελουν τελειωσουν το story μαλλον δεν αξιζει τα λεφτα του γιατι ειναι λιγοτερο απο 7-8 ωρες, ενα act ειναι στην ουσια οποτε ισως εχουν καποιο δικιο σε αυτο τον τομεα.

Ground 1+ million εχουν φτασει αρκετοι αλλα το profile dps δεν λεει σχεδον τιποτα πλεον ολη η δουλεια ειναι στο elemental.

Εσυ Titus που λατρευεις το PoE φανταζομαι γνωριζεις το παραεμποριο που παιζει σε 3rd parties ετσι?? Σε πείραζε το AH που τουλάχιστον ηταν safer και δεν επαιζαν scams και τα σχετικα αρα θα πρεπει να γουσταρεις με το BoA, δεν εχει λεφτα και τετοια εδω ειναι αντρικα πραγματα my RNG vs yours.. Εκτος και αν ψαχνουμε απλα λογους να θαψουμε το D3 και να ανεβασουμε το PoE οποτε παω πασσο ok. Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ειναι τελειο παιχνιδι ουτε πιστευω οτι θα αντεξει τοσο χρονο χωρις νεο content αλλα για οσο κραταει ειναι τελειο απλα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Emena hlithia mou fenetai pantws h antalagh items, eidika se ena tetoio game.
    To farming IMO den einai kalytero apo palia, den peftei tipote ousiastika

Den exw paiksei to expansion me ta level 70 items alla exw enan filo pou bottarei me enan mago me 1+mil DPS wtf...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Πάντως από ό,τι ακούω το παιχνίδι έχει φτιάξει αρκετά και το grinding έχει γίνει πιο ευχάριστο. Έχω χάσει το Battle.net account που το είχα (έπος, έφαγε λουκέτο από Blizzard για suspicious transactions λέει και δε μπορώ ούτε ticket να στείλω) και δεν έχω τα περιθώρια να ασχοληθώ με το Reaper of Souls (συν το ότι παίζω περιστασιακά Path of Exile που συνεχίζω να το λατρεύω) αλλά θα ήθελα μια γνώμη από εσάς για το πώς είναι το end game content.

Τώρα, δε μπορώ να βρω εξήγηση για τους τόσους περιορισμούς στο trade. Από ότι άκουσα ισχύει trade για 2 ώρες από το drop και μόνο με άτομα του party, πράγμα που μου φαίνεται πάρα πολύ άβολο. Καταλαβαίνω τη λογική του χυλού και του γιαουρτιού, αλλά από την άλλη είναι πολύ "κόντρα" επιλογή.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα ρηβιού λένε 7-8 ώρες,αλλά με τόσα που προσθέτει δηλαδή το adventure mode είναι καλό value for money.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    πόση διάρκεια έχει περίπου το Reapers of Souls;

Leave a comment:

• Deus
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied

Άντε να βγει με το καλό στο ΠΣ4.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To eipa kai poio panw afto me tis clans alla mallon den endiaferetai kapoios opote ekana Join 2 Ellhnika communities pou exei, to Hellenic kai to Greek D3 Comunity.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    εχει επιστρεψει πολυς κοσμος, εγω αρχισα να ξαναπαιζω καθημερινα τα paragon lvls ανεβαινουν βροχη, μπορεις να πας πλεον paragon 1-100 σε μια μερα, και φυσικα new loot
    Ακριβώς και αυτό μου άρεσε πολύ. Πλέον paragon δεν ανεβαίνεις με το σταγονόμετρο. Επίσης εάν ορθώς κατάλαβα δεν υπάρχει πλέον όριο στο paragon lvl.

Eπίσης απ΄ότι είδα πλέον υπάρχουνε και clans. Ψηνεστε να κάνουμε καμία;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εχει επιστρεψει πολυς κοσμος, εγω αρχισα να ξαναπαιζω καθημερινα τα paragon lvls ανεβαινουν βροχη, μπορεις να πας πλεον paragon 1-100 σε μια μερα, και φυσικα new loot

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Αν παίξω το campaign στο πιο δύσκολο difficulty θα πάρω τα καλύτερα items και τέλος?
    Nai afto einai to Diablo, h apeirh veltiwsh tou xarakthra paizontas megalyteres dyskolies mesw kalyterwn items.
    To game einai ena ateleiwto farm.
    Alla na ksereis oti to paixnidi dyskolevei tragika apo ena shmeio kai meta.
    Pou shmainei oti to challenge yparxei.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    ROLF δεν πίστευα ότι θα την πάθω έτσι με τα greeklish.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πίπες,όχι pipes.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μου είπε τώρα κάποιος ότι δεν χρειάζονται ιδιαιτερα skills στο παιχνίδι. Ισχύει? Ούτε για pvp? Επειδή είχα ακούσει ότι υπάρχουν αρκετά hardcore players εκεί.

Αν παίξω το campaign στο πιο δύσκολο difficulty θα πάρω τα καλύτερα items και τέλος? Ακόμα να καταλάβω που βρίσκετε το challenge και η ποικιλία.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mporeis na kleiseis to auto invite na mhn mporei na mpei kaneis sto game sou des ta options.

Leave a comment:

Working...
X