Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Epeidh exeis valei epanw damage gems
    Sto diko sou to menu ta emfanizei athrismena, sto AH deixnei to original damage.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Αυτο φανταστικα στην αρχη αλλα λεω μετα μηπως εχει να κανει το extra attack speed που εχω για αυτο.. Στο πρωτο εχω ηδη 30Κ bid..

Comment

• Μπήκα Hell. Έχασα 3 φορές στον πρώτο unique αλλά σκυλοβαριόμουν να πατήσω τα κουμπάκια. Προβλέπω πολύ ξύλο. Ο Vaynard με έκραξε για το δαχτυλίδι που αγόρασα. Όποιος έχει 1 - handed όπλα, socketed κράνος ή μπότες της προκοπής για barbarian που δεν είναι αρκετά καλά για auction house και λυπάται να τα κάνει salvage παρακαλείται να επικοινωνήσει. Πληροφορίαι εντός.

Θενκ γιου.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τι DPS ψσχνεις?? Δε νομιζω να εχω κατι τωρα αλλα εχω μερικα σε ΑΗ που αν δεν τα παρει κανεις μπορει και να σου κανουν..

Comment

• πάνω από 200, κατά προτίμηση με +str +vit. Τώρα είμαι στα 2100 - 2200 DPS. Κάνε την καλή και θα σου tankάρω το σύμπαν.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ένα 2 - handed σπαθί, σχετικά καλό για μid level barbarian, που δεν κατάφερα να πουλήσω στο auction house. Αν το θέλει κάποιος για τον alt του ας μου πει.

Comment

• Egw tha eimai o prwtos pou tha pei oti o Diablo einai poly poustrou?
                Teleiws gomena ton ekanan se afto to game, epeidh vghke apo gynaika mallon, alla kai pali why?
                To prime evil einai thyliko....
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Titus οποτε μπεις πες μου να σου δωσω οτι εχω κρατησει. Μπαινω Act 4 εγω, καπως την παλευω αλλα και παλι εχω πολλα deaths σε συγκεκριμενα elites..

Comment

• O πρώτος θάνατος παίζοντας Diablo 3

Ο τύπος έπαθε καρδιακή προσβολή παίζοντας. Απορώ γιατί, το co-op ή solo δεν προσφέρει τόσο μεγάλες συγκινήσεις, να έπαιζε arena PvP να το καταλάβω.

Πέρα από τα μπουτακια του,, ούτε εμένα μου άρεσε ο σχεδιασμός του Diablo. Πολύ λεπτεπίλεπτος και καμία σχέση με το γουρούνι που ξέραμε. 'Αλλο που στο 2 τον είχαν βάλει να χοροπηδάει στα 4 στο Pandemonium, αίσχος ντροπή και όνειδος.

Comment

• Paikse ligo Inferno kai tha katalaveis apo ti eidous syginhsh pethane
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μάλλον θα έπαιζε σε hardcore που έχει permadeath...
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• επεσε νεο hotfix σε ενα αλλο νεοτερο op build του wizard που ειχε να κανει με το critical mass ειχε ως αποτελεσμα instant novas

Comment

• Εφτασα inferno με τη βοηθεια του Ground στον Diablo, ελαχιστα επαιξα αλλα απαλευτα τα mobs με elites στα σιγουρα.. Εδωσα 500Κ και πηρα ενα 2-hand weapon με 1073 dps που μου διπλασιασε το dmg σε 22Κ dps, δεν εχει αλλα attributes αλλα τα υπολοιπα καλυτερα επαιζαν σε τρελες τιμες. Το εκανα με σκοπο να farmarw ευκολοτερα το act 1 ελπιζω να μην εκανα μαλακια γιατι εμεινα με 100Κ τωρα μονο.. Να πω την αληθεια μου εφυγε η αρχικη "πορωση" τωρα παιζω πολυ πιο χαλαρα. Επομενο βημα να ξαναμαζεψω σιγα σιγα gold και να βρω τα items για το ponny level. Απο κει και περα inferno παρακατω μονο με party αν κανονιστει τιποτα..

Επισης αν θελει καποιος αυτα γιατι πανε για salvage μαλλον το λεει:

Comment

• Wraia h aspidoula, alla para poly xamhlo chance to block :/
                              Krima giati eixe para poly kala resistances, tha piasei kalh timh sto AH omws, mhn poulhseis ligotero apo 150 h 200k.
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• να εχετε υποψην οτι οσο περνανε οι μερες ολο και ποιο godlike items μπαινουνε στο ΑΗ αρα πεφτουνε οι τιμες στα υπολοιπα , δεν νομιζω να πιασει 150-200k η ασπιδα προσπαθησε ομως ποτε δεν ξερεις

Comment

Working...
                                X