Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• btw για πειτε ποσα transactions εχετε κανει μεχρι τωρα?

608 so far

Comment

• 858, πουλαγα αρκετα rings μικρου level(με μικρο περιθωριο κερδους φυσικα) για αυτο.

Comment

• Exw 326.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Δοκιμασα να προχωρησω act 2 με τον 100Κ dps 12K hp DH μου και πραγματικα ηταν most frustrating thing ever.. Απο damage κανενα προβλημα τα περισσοτερα πεθαιναν πριν με πλησιασουν καν αλλα ετρωγα μερικα random projectiles που θα επρεπε να ειχαν γινει dodge κανονικα και μου εσπαγαν τα νευρα. Ειδικα στο σημειο με τα archives του zultun kulle που επρεπε να ξανακανω ολο το dungeon ηταν πραγματικα απιστευτα εκνευριστικο..

Επισης looking for bargains στο AH εχασα ενα καταπληκτικο quiver για 450Κ επειδη το σκεφτηκα δευτερη φορα, stats +70 dex(μπορει και παραπανω δεν θυμαμαι καλα), +10 discipline, +6.5 crit chance, 9% elemental arrow buff, +socket, 14% AS παρομοια οταν βρηκα ειχαν 5 mill και πανω..

Comment

• δεν ειναι 100k, η μαλλον ειναι για ενα sec, το πραγματικο σου dps δεν ειναι αυτο, ενταξει ο dh ειναι το τοπ class , αλλα μην τον κανουμε πλασματικα ακομα καλυτερο

για να καταλαβεις με τοπ dh gear πας γυρω στο 170k χωρις ss και γυρω στα 510k με ss

Comment

• Ναι το ειπα και παραπανω, πλασματικο συμφωνω αλλα και παλι.. Χωρις SS εχω 40κ με 1680 dex περιπου, top gear δεν εχω ουτε κατα διανοια αλλα δεν ειναι και τοσο ασχημο για glass cannon αν σκεφτεις οτι δεν εχω δωσει σχεδον τιποτα για upgrades.. Top gear ετσι οπως ειναι τωρα δεν προκειτε να βρω/αγορασω οποτε η λογικη μου ηταν να μπορω να κανω απλα progress, ισως απλα δεν ειμαι για act 2 χωρις μερικα πολυ ακριβα upgrades.

Επισης το timing του smoke screen λογο lag μαλλον το χανω πολλες φορες και ειναι τερμα εκνευριστικο..

Comment

• το κακο ειναι οτι inferno μπορει να φτασει στο diablo ο dh σχετικα ευκολα με μετριο ως ασημαντο gear, οταν το melee θελει παρα παρα πολυ καλα equips οχι για να φαει diablo αλλα για να φτασει act4

Comment

• Telika prospathisa extes kai shmera apegnwsmena na kanw paypal account gia na ginw plousios mesw RMAH alla to paypal mou leei pws h karta mou xrhsimopoieitai apo allon logariasmo :/

To paypal mpainei anamesa se mena kai sthn villa pou thelw na agorasw :/ :/ :/
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Καποιος να με "κουβαλησει" σε Belial inferno υπαρχει?? Ειναι πολύ δυσκολο με DH..

Comment

• αραξε και περιμενε το patch θα ειναι ποιο ευκολα τα πραγματα τοτε

σκοπευει κανεις να δωσει ευρο τωρα που οι τιμες κληρωνουν? οτι παρεις τσαμπα ΜΟΝΟ 250 ευρο

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                        αραξε και περιμενε το patch θα ειναι ποιο ευκολα τα πραγματα τοτε

σκοπευει κανεις να δωσει ευρο τωρα που οι τιμες κληρωνουν? οτι παρεις τσαμπα ΜΟΝΟ 250 ευρο
                        Elaborate please, τι τιμές έσκασαν στο launch του AH?

Επίσης Ground τέτοια θέματα έχω κι εγώ με το Paypal (άσχετα από το ΑΗ), δες μήπως μπορείς να κάνεις retrieve κανένα παλιό account αλλιώς στείλε μέιλ.
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Εγω δοκιμασα να πουλησω με paypal και μου εχει σπασει τα νευρα το sms confirm που δεν λεει να ερθει και περιμενω.. Ασε που νομιζω οτι χρεωνεσαι κιολας για το sms..

Comment

• Επίσης Ground τέτοια θέματα έχω κι εγώ με το Paypal (άσχετα από το ΑΗ), δες μήπως μπορείς να κάνεις retrieve κανένα παλιό account αλλιώς στείλε μέιλ.
                            To skata den kserw, afou den exw kanei pote account me paypal, den kserw kan ti e-mail na steilw, dokimasa na steilw gia credit card kai mou leei na valw ta 4 teleftaia psifia ths kartas sto e-mail, ta vazw kai mou leei pws den einai apodekth wtf...

Ton Belial ton exw efkola, kalese me thn epomenh fora pou tha pas.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Thn ekana telika thn fash me to AH, evala na pouliountai merika items, wra na ginw plousios kai na ekdikhthw thn mana mou pou mou elege:

"Ta paixnidia den tha sou dwsoun na fas!!!!"

Xar xar xar!
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Για πείτε και καμιά ιστορία για τιμές.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X