Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lol 7-8 ωρες πραγματικα ποιοι τα γραφουν αυτα και τι σχεση εχουν με το αντικείμενο, εχω κλείσει περιπου 250 και συνεχιζω ακαθεκτος.. Μια χαρα πεφτουν items ειδικα στην αρχη το θεμα κολλαει οταν σου λειπουν 1 η 2 εκει θελει γερο grinding και νευρα, υπολογίζω 200-500 ωρες για να τελειωσεις ενα χαρακτηρα με μια πρόχειρη εκτίμηση ισως και παραπανω αν δε σε παει το rng και ανάλογα και το class. Τωρα για παιχτες τυπου Altair που απλα θελουν τελειωσουν το story μαλλον δεν αξιζει τα λεφτα του γιατι ειναι λιγοτερο απο 7-8 ωρες, ενα act ειναι στην ουσια οποτε ισως εχουν καποιο δικιο σε αυτο τον τομεα.

Ground 1+ million εχουν φτασει αρκετοι αλλα το profile dps δεν λεει σχεδον τιποτα πλεον ολη η δουλεια ειναι στο elemental.

Εσυ Titus που λατρευεις το PoE φανταζομαι γνωριζεις το παραεμποριο που παιζει σε 3rd parties ετσι?? Σε πείραζε το AH που τουλάχιστον ηταν safer και δεν επαιζαν scams και τα σχετικα αρα θα πρεπει να γουσταρεις με το BoA, δεν εχει λεφτα και τετοια εδω ειναι αντρικα πραγματα my RNG vs yours.. Εκτος και αν ψαχνουμε απλα λογους να θαψουμε το D3 και να ανεβασουμε το PoE οποτε παω πασσο ok. Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ειναι τελειο παιχνιδι ουτε πιστευω οτι θα αντεξει τοσο χρονο χωρις νεο content αλλα για οσο κραταει ειναι τελειο απλα.

Comment

• Οι χαρακτηρισμοί καλό είναι να λείπουν.Ποιος σου είπε ότι θέλω να τελειώσω μόνο το story;Με έχει ψήσει πολύ άσχημα το adventure mode με τους Rift guardians.Αλλά ακόμα κι αν όντως τελειώσω μόνο το story και πάλι καλό είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.
      Carpe diem

Comment

• Tha mporousan na krathsoun to gold AH kai na ksefwrtothoun to RMAH.
        Ta MMO pws ta katafernoun dhladh?

Alla ekei sthn Blizzard den koitoun na vroun ena balance...
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post

Εσυ Titus που λατρευεις το PoE φανταζομαι γνωριζεις το παραεμποριο που παιζει σε 3rd parties ετσι?? Σε πείραζε το AH που τουλάχιστον ηταν safer και δεν επαιζαν scams και τα σχετικα αρα θα πρεπει να γουσταρεις με το BoA, δεν εχει λεφτα και τετοια εδω ειναι αντρικα πραγματα my RNG vs yours.. Εκτος και αν ψαχνουμε απλα λογους να θαψουμε το D3 και να ανεβασουμε το PoE οποτε παω πασσο ok. Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ειναι τελειο παιχνιδι ουτε πιστευω οτι θα αντεξει τοσο χρονο χωρις νεο content αλλα για οσο κραταει ειναι τελειο απλα.
          Το πρόβλημα του AH σχετιζόταν άμεσα με την ποιότητα και συχνότητα των drops, όχι με την ύπαρξή του αυτή καθεαυτή. Αυτό νομίζω έχει συζητηθεί πολλές φορές σε πολλά σημεία και δε χρειάζεται να επανέλθουμε. Για το αν θα μου άρεσε το Reaper of Souls πολύ πιθανόν, οι αλλαγές μου φαίνονται όλες θετικές. Δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση (ούτε το Battle.net account ) να καταπιαστώ, φαντάσου πως στο PoE δεν έχω δει καν το Vaults of Atziri και τις νέες Leagues.

Τώρα, για το Path of Exile, το γνωρίζω το παραεμπόριο και ούτε εκεί συμφωνώ, αλλά τουλάχιστον η GGG 1) δεν πάει να βγάλει χρήματα από μια δεδομένη κατάσταση, όπως τα καπέλα της Blizzard 2) το σύστημα με το poeexplorer και το ποστάρισμα σε forum/ chat spam λειτουργεί μεν, είναι παλαιολιθικό δε. Για μένα στο Reaper of Souls η Blizzard θα μπορούσε να έχει διευκολύνει τα trades μεταξύ παικτών με άλλους παρεμφερείς και πιο οργανωμένους τρόπους, όχι με ένα δημοπρατήριο (πχ ένα item search engine με επικοινωνία μεταξύ χρηστών ενσωματωμένο στο forum και ο καθένας να ποστάρει). Ακόμα και αν γινόταν αυτό που είπε ο Ground, με το AH να μένει (και πάλι τον κίνδυνο πληθωρισμού, να αχρηστευτούν πρακτικά οι συνταγές και διάφορα άλλα), με το υπάρχον loot, που μπορείς να ντυθείς in game, θα μπορούσε να δουλέψει και θα είχε και αρκετό ενδιαφέρον να το δούμε πλέον. Από τη στιγμή που βλέπεις πως το Χ μπορεί να σου κάτσει in game, τότε έχεις και ζωντανό κίνητρο να παίξεις και δεν εξαρτάσει από τους άλλους (απλά διευκολύνεσαι).

Τι προτιμώ εγώ? Το Diablo 3 όπως είναι τώρα. Όπως λες κι εσύ, η κωλοφαρδία μου απέναντι στη δική σου. Δοκιμασμένο, λειτουργικό, κομπλέ. Από τα όσα διαβάζω, το παιχνίδι λειτουργεί και λειτουργεί πάρα πολύ καλά όπως είναι. Εγκρίνω.

Γιατί θεωρώ το trading του PoE καλό? Γιατί επίσης λειτουργεί και μάλιστα προς όφελος του παιχνιδιού, σε αντίθεση με το vanilla Diablo 3. Είναι ένας συνδυασμός τεράστιου κόστους στο end game (το crafting εκεί είναι ο πιο λογικός δρόμος και όπως ξέρουμε είναι πανάκριβο), σωστού itemization και drop rate και ανανέωσης/ end game content, αλλά κυρίως παίζεις και χωρίς αυτό. Έχω γράψει πως ένα AH θα κατέστρεφε πολύ γρήγορα το Path of Exile αλλά δεν ανήκει εδώ αυτή η συζήτηση - μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη Wikipedia για το πώς λειτουργούν τα συστήματα σταθερών ισοτιμιών και την κατάρρευση της συνθήκης του Bretton Woods, όταν είχε οριστεί σταθερή η τιμή χρυσού - δολλαρίου μεταπολεμικά και όλα τα νομίσματα αποτιμούνταν με βάση αυτό. Κάτι άλλο είναι πως με ένα δημοπρατήριο (και όχι γενικά trading, τα θεωρώ διαφορετικά) αναγκαστικά όλα ανάγονται σε χρηματικές μονάδες. Όσο καλά στημένες να είναι οι πιθανότητες κλπ, στο τέλος όλα καταλήγουν στο gold. Από εκεί ξεπηδούν προβλήματα σαν αυτά που ανέφερα παραπάνω, γιατί έχεις ένα asset που επικρατεί των υπολοίπων (και δεν είσαι στον απίστευτα πιο πολύπλοκο πραγματικό κόσμο με ρυθμιστικές αρχές, τράπεζες, προβλήματα πληροφόρησης κλπ). Στο σύστημα του PoE, επειδή τα "νομίσματα" έχουν και χρηστική αξία δε συμβαίνει αυτό, χώρια το ότι μπορείς να πληρώσεις με διαφορετικά "νομίσματα" το ίδιο αντικείμενο, ή και να κάνεις μια απλή ανταλλαγή.

Ελπίζω να σε κάλυψα
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Καταρχην αυτο που λες gz δεν θα μπορουσε να γινει γιατι ηδη παιχτες εχουν συσσωρεύσει τεραστια ποσα gold οποτε θα ειχαν και τεραστιο πλεονέκτημα στα trades καθως και bots etc. φαύλος κυκλος δηλαδη παλι θα γκρινιαζαν, η μοναδικη λυση ηταν αυτη.

Κανω λιγο και το δικηγορο του διαβολου στο trading, αν δεις και ποστ μου στο insomnia αφου μπαινεις και εκει θα δεις οτι υπερασπιζομαι το trading και το θεωρό core experience ενος arpg. Αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα να γινει κατι απο αυτα που λες δε θα κατάφερνε κατι πρακτικα για τον λογο που απαντησα στο gz, ηδη οποιος εχει αποθεμα εχει συγκριτικό πλεονέκτημα. Το προβλημα οπως ειχαμε πει ειναι οτι ηταν ο μοναδικος τροπος να βρεις upgrades, θεωρω οτι με ενα συστημα οπως το τωρινο του RoS θα μπορουσε να συνυπάρξει αν γινοταν reset σε ολους απλα δεν αξιζε τον κοπο η ζημια ειχε γινει ηδη.

Σχετικα με το PoE στο πω οσο πιο απλα γινεται, θελεις ενα item?? τελεια, υπαρχουν 2 τροποι ειτε το φαρμαρεις μονος σου(και καλη τυχη..) ειτε το αγοραζεις. Απο τη στιγμη που μπορεις να το αγορασεις δεν εχει καμια σημασια εαν πληρωσεις σε exalted orbs (τις οποιες αγοραζεις κανονικα) εαν πληρωσεις σε US dollars η αν πουλησεις την ψυχη σου, ο τροπος υπαρχει και για καποιον που εχει χρημα ειναι ανωδυνος. Τι μου λες να ριξω μια ματια στη Wikipedia το γνωριζω για τι με περνάς?, σου ειπα οτι το trading του PoE να δεχθω οτι ειναι καλύτερο(με τη διαφορα οτι μπορεί να πεσεις σε scam πιο ευκολα) απλα δεν αλλαζει κατι σε αυτο που λεω. Το προβλημα ειναι συγκεκριμένο και βρισκεται σε 2 φασεις Α) Μπορεις να βρεις το αντικείμενο μονο με grinding, B) Μπορεις να πληρώσεις για το αγορασεις. Επειδη λοιπον το PoE ειναι στη B περιπτωση ολη η συζητηση μου φαινεται ανουσια, ναι εχει καλυτερο συστημα ειναι το καλυτερο σε ολα αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι καποιος που βαζει το χερι στην τσεπη θα εχει μακράν καλυτερο gear απο εμενα.. Αυτο που δεν μπορω να σου πω επειδη δεν εχω παιξει πολυ PoE ειναι για την ποιοτητα των drops και αν μπορεις να ντυθεις καλα χωρις trading, εκει δεν εχω αποψη.

Αν θες την προσωπικη μου αποψη θεωρω το diablo single player game, δεν το βλεπω competitive και δεν με ενδιαφερει καθολου τι gear εχει ο αλλος. Το AΗ μου αρεσε σαν μηχανισμος περισσοτερο απο το να ψαχνω σε forums και chat για trades και φυσικα λυνει τα χερια για να δοκιμασεις builds οι οποιες εαν δεν σου πεσει το συγκεκριμενο αντικειμενο δεν θα παιξεις ποτε. Απο κει και περα εγω αυτο που λεω ειναι παιξτε το παιχνιδι με τον τρόπο που θελετε και μη σας νοιάζει τι κανει ο αλλος, ναι καποιοι εχουν πολυ χρημα να ριξουν καποιοι αλλοι bottaroun καποιοι θα βρουν exploits, δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο..

Comment

• Μερικά πολύ σύντομα σχόλια, καθώς στα περισσότερα που λες συμφωνώ.

Για το παραεμπόριο με πραγματικά χρήματα, όντως δε μπορείς να κάνεις κάτι αλλά για μένα δεν αποτελεί και σημείο συζήτησης γιατί διαστρεβλώνει τελείως το νόημα. Όταν μιλώ για trading μιλώ πάντα για in game, όχι για πραγματικά χρήματα και αγορές από farmers κλπ.

Το reset είναι πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη και θα έβαζε το όλο trading σε άλλη βάση, αλλά...δεν τολμάς να το κάνεις και ας είσαι η Blizzard.

Στο PoE τα drops ΕΙΝΑΙ καλά και ΝΑΙ μπορείς να ντυθείς solo και να προχωρήσεις, μου έχουν κάτσει προσωπικά αρκετά καλά αντικείμενα (και rare και core build uniques) και δεν είμαι και ο πιο αφοσιωμένος. Το trading κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και πιο ευχάριστη, αλλά όπως είπα ο τρόπος που γίνεται είναι πεπαλαιωμένος. Υπάρχει ασφαλώς πάντα η επιλογή να συμμετάσχεις σε guilds κλπ, που οι πόροι είναι περισσότεροι.

Τέλος ούτε κι εγώ τα βλέπω competitive και από τη στιγμή που δεν επηρρεάζεται το παιχνίδι μου από τέτοιους παράγοντες ας πάνε να κουρεύονται. Θα αργήσω λίγο παραπάνω να farmάρω το exalted μου αλλά θα βγει και θα το χαρώ.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Καταρχην αυτο που λες gz δεν θα μπορουσε να γινει γιατι ηδη παιχτες εχουν συσσωρεύσει τεραστια ποσα gold οποτε θα ειχαν και τεραστιο πλεονέκτημα στα trades καθως και bots etc. φαύλος κυκλος δηλαδη παλι θα γκρινιαζαν, η μοναδικη λυση ηταν αυτη.
                Tha mporouse poly aneta na ginei, poly apla afaireis to gold apo opoiondhpote exei terastia posa kai presto!
                Etsi ginetai sta MMORPG kai etsi fenontai oi legit paixtes apo tous gold traders.
                Aplws thelei na eisai ekei kai na exeis ergatiko dynamiko pou asxoleitai me to thema (kai h Blizzard mporei kai eprep na ta exei hdh afta).
                Eprepe na yparxoun swsta money sinks sto game pou na anagazoun ton paixth na xalaei kai allou ta lefta tou productively.
                To crafting tha mporouse epishs na einai xrhsimo, efoson eixes thn dynatothta na craftareis kati kalo kai fysika meta na to poulhseis h na to krathseis gia sena.

OLA ta MMOs to kanoun, giati na mhn mporei na exei mia ygeih oikonomia kai to diablo?
                H apanthsh einai oti mporei, aplws ekei sthn Blizzard ta exoun xasei logw ths arxikhs tous aplhstias me to RMAH kai twra fysane kai to giaourti.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Να συμφωνησω οτι υπαρχουν λυσεις αλλα θελει απαραίτητα reset σε ολα, τι θα πει "οποιος εχει τεραστια ποσα" και τετοια δεν θα καταφερεις κατι μονο περισσοτερο flame, επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις παντα in game items για currency. Οταν ηταν down το AH το trading γινοταν με gems αν θυμασαι.

Για αυτο η μια λυση θα ηταν reset σε ολα το gold να μπορουσε να χρησιμοποιηθει μονο στο AH και παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπηρχαν γκρινιες.Γενικα το community του D3 ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει ever και δεν νομιζω οτι θα ηταν ικανοποιημενοι ολοι οτι και να γινοταν..

Για το παραεμπόριο με πραγματικά χρήματα, όντως δε μπορείς να κάνεις κάτι αλλά για μένα δεν αποτελεί και σημείο συζήτησης γιατί διαστρεβλώνει τελείως το νόημα. Όταν μιλώ για trading μιλώ πάντα για in game, όχι για πραγματικά χρήματα και αγορές από farmers κλπ.
                  H Blizzard και το πιστευω αυτο εκανε το AH με αυτο το σκοπο να υπαρχει ενα regulated safe market, απο τη στιγμη που 2012 ειχαμε ηταν πολυ πιο ευκολο να ψαξεις στο internet και να αγορασεις απο τις εποχες D2. Δεν νομιζω οτι η #1 εταιρεία σε πορους ειχε αναγκη το rmah για να κονομησει οπως εχω ακουσει ακετες φορες..

Comment

• Einai den einai ikaonopoimenoi edw xreiazontai drastikes lyseis.
                    Yparxoun poloi tropoi, den xreiazetai complete reset.
                    Se alla paixnidia pou exw paiksei aplws afairesan oti gold exoun oloi oi logariasmoi pou na kseprernaei ta 10 mil as poume.
                    Etsi o kosmos krataei ena poso gia ta eksoda tou kai afaireitai mazika olo to gold pou perissevei.
                    Epishs opws eipa prin prepei na valoun pollous logous na ksodepseis ta lefta sou wste to xrhma na kykloforei.

Oi pixtes mporei na mhn goustaroun sthn arxh, alla mono etsi ksefwrtonesai tous Gold traders, to provlhma einai oti den kserw ean h Blizzard to thelei afto to pragma.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Τωρα τους ξεφορτωθηκε μια και καλη ολους με το BoA, δεν ξερω τι πιο δραστικο υπαρχει απο αυτο.. Τροποι να ξοδεψεις τα λεφτα σου υπαρχουν στο RoS το προβλημα ειναι οτι καποιοι εχουν ηδη advantage σε αυτόν τον τομεα οποτε εκει ναι θα μπορουσαν να το κανουν ετσι, απλα σκεψου να τα ειχε φαρμαρει legit ο αλλος οπως και να το κανουμε θα ηταν αδικο..

Νομιζω παντως οτι θα χαρει αρκετα ο casual το RoS, μπορεις να ανεβασεις τον χαρακτηρα πολυ ευκολα χωρις trades και τα λοιπα. Ενταξει εγω σκαλωσα με ενα item και επαιζα non stop DH μεχρι να το βρω αλλα οι υπολοιποι νομιζω στις 30-40 ωρες θα χαίρονται το game για αλλες 20 το πολυ.. Το προβλημα οπως ειπα ειναι οτι υπαρχουν game changing items που ο casual και ισως και ο hardcore δεν θα δουν ποτε με αποτελεσμα να μην παιξουν ποτε το build που θελουν. Σε αυτο αν ειχαν βρει μια ισορροποια θα ηταν τελειο το game imo.

Comment

• Kala tha doume ti ksefortwthike kai ti oxi.
                        Egw eipa pws tha mporouse na tous ksefortwthei + na krathsei to AH anoixto wste na antalazoume items, twra mporei na mhn exoume afto to thema, alla den exoume AH.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• kseklidwsa to account mou epitelous kai pira to reaper of souls opoios thelei kana party as kanei invite an kai eimai liga lvl 23 paragon foufoutoss #2951

www.twitter.com/ogiwrgos

Comment

• Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι αλλά πλέον το παιχνίδι αξίζει στα 20 ευρώ; Μιλάμε για χαλαρό παίξιμο με παρέα για κάνα 50-100ωρο.

Comment

• αμα σκοπευεις να παιξεις 50-100 ωρες και ρωτας αν αξιζει 20€ κατι κανεις λαθος; :p

Do a barrel roll!

Comment

• Ρωτάω αν αξίζει γενικά το παιχνίδι γιατί ξέρω ότι είχε ξεκινήσει άσχημα αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και έχουν υπάρξει αλλαγές. Το 50-100 ώρες το αναφέρω για να τονίσω ότι δεν με ενδιαφέρει να λιώσω ιδιαίτερα πέρα από το να τελειώσουμε coop με 1-2 φίλους το game και να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα μέχρι να βαρεθούμε.

Comment

Working...
                                X