Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγω θα φτιαξω Wizard και Barbarian για αρχη αλλα δεν θα παιζω πολλες ωρες και μαλλον θα παω στο Normal με το πασο μου την πρωτη φορα με Wizard. Εχω σκοπο να φτιαξω και εναν καλο Barb για inferno γιατι στο co-op θα θελεις εναν high DPS να κανει rush και οι ranged να ριχνουν απο πισω, αλλα θα παει αναλογα και με τα drops.. Θα ειμαι καποιες ωρες τη μερα σιγουρα οποτε στειλτε οσοι θελετε..

PS: GO clan + Inferno + Youtube channel θα ηταν καλη ιδεα..

Comment

• Τέλεια, φτιάχνω εγώ βάρβαρο! Θα κρατήσω τον κομπογιαννίτη για το single player.

Deus έχει κάποια θέματα το σύστημα, την πρώτη φορά που σου έστειλα μου έβγαλε κι εμένα error. Θα το δούμε πιο μετά, ασχολήσου με την πελατεία σου τώρα.

Originally posted by i Have no Equal View Post
      PS: GO clan + Inferno + Youtube channel θα ηταν καλη ιδεα..
      Όντως είναι, νομίζω πως ο καλύτερος να το οργανώσει είναι ο Ground μόλις δυναμώσουμε λίγο.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Πολύ περίεργο.... Τώρα που άνοιξα πάλι τον client η log-in οθόνη είναι κατάμαυρη. Μόνο ο δείκτης του ποντικιού φαίνεται, wtf...
        sigpic

Comment

• Eγώ πάω για Witch doctor
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Θα έρθω κι εγώ μετά, όταν πάρω το Diablo III(αν το κερδίσω κιόλας). Αλλιώς το καλοκαίρι που θα έχω τα λεφτά. Ήδη περιμένω άλλες παραγγελίες αυτού του μήνα.
            sigpic

Comment

• Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Τα σπαει αλλα ποσο πηγε;
                  Do a barrel roll!

Comment

• barb πρεπει να παιξει καποιος.... demon hunter θα φτιαξω δευτερο char οποτε ειμαστε κομπλε

Comment

• Είπαμε, εγώ θα είμαι βάρβαρος απλά θα μπω πιο μετά.

Επίσης έχω ένα θέμα με το tag σου Vaynard, μου λέει ότι δεν υπάρχει.
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• τιτε σου εστειλα και εγω , δε ξερω τι γινεται με τα tags υποψιαζομαι bug

σε co-op για GO θα παιξω την δευτερη μου επιλογη d.hunter

Comment

• Co-op πως πάει η δουλειά; Δηλαδή αν κάνουμε ας πούμε join ως party στον Vaynard, που είναι μπροστά στο παιχνίδι, αυτομάτως κάνουμε skip όλο το content μας και παίζουμε στο σημείο που είναι ο Vaynard;

Λίγο μαλακία αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Καλύτερα να παίζουμε παρτάκια με alts δε νομίζω να θέλει κανείς να σποϊλεριαστεί πριν της ώρα του.
                          sigpic

Comment

• Nai afto akrivws ginetai, malista tha prepei na epistepseis se prwhgoumeno kefalaio gia na synexiseis apo ekei pou eisoun akomh kai otan eisai monos sou lol.

Egw proteinw Co-op afotou exoume teleiwsei to game mia fora.
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
                              Τα σπαει αλλα ποσο πηγε;

Μαζί με τα μεταφορικά 92Ε.
                              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Εγώ περιμένω εντυπώσεις από τον Titus να μου πει αν το παιχνίδι βγάζει αυτή την σκοτεινίλα ξέρετε εσείς του original Diablo για να ασχοληθώ όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή αλλιώς να μην μπω στην διαδικασία να ψάχνομαι διότι το Diablo 2 δεν με κέρδισε.

Comment

Working...
                                X