το video το εβαλα σε απαντηση οτι δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το loh οπως ειπες επειδη πιαστηκες απο το ''γεμιζει ξενδιαντροπα'' για να μου την πεις
φυσικα και οταν παει inferno δεν θα παει με αυτα τα res/def/ dmg γι αυτο ειπα τηρουμενων των αναλογιων και να ριξει το loh στο 1400 το ιδιο θα γινεται
δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να kitarei το melee μια ζωη αλλα ειναι και balanced το να καθετε αγαλμα στο 50% των elites επειδη stackare στο θεο ενα affix?
και δεν ειπα πουθενα οτι ειναι broken το loh , αλλα οτι ειναι dominant stat που πρεπει να νερφαριστει γιατι ειναι εις βαρος αλλων stat, τωρα το ποσο θα επηρεασει το ias nerf το loh μενει να το δουμε στην 1.03
εγω γιαυτο λεω οτι ειναι εις βαρος αλλων stats οταν καποιο κανει domination
seriously?
φυσικα και οταν παει inferno δεν θα παει με αυτα τα res/def/ dmg γι αυτο ειπα τηρουμενων των αναλογιων και να ριξει το loh στο 1400 το ιδιο θα γινεται
δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να kitarei το melee μια ζωη αλλα ειναι και balanced το να καθετε αγαλμα στο 50% των elites επειδη stackare στο θεο ενα affix?
και δεν ειπα πουθενα οτι ειναι broken το loh , αλλα οτι ειναι dominant stat που πρεπει να νερφαριστει γιατι ειναι εις βαρος αλλων stat, τωρα το ποσο θα επηρεασει το ias nerf το loh μενει να το δουμε στην 1.03
An den buffaroun x100 ta resistances na mhn peiraksoun oute sto elaxisto to life on hit.
Den exeis me thn class maniatiko, me olous tous Melee fenetai na exeis, efoson theleis kai na pethainoun me to pou tous stravokoitaei o exthros (akrivws opws kai oi ranged), kai na mhn exoun tropo na kitaroun kai theleis kai na plhrwnoume 40 kai 60k gia repairs.
Comment