Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    To VATS σωζει ολοκληρο το παιχνιδι στην αρχη. Εαν δεν ηταν αυτο θα το ειχα παρατησει με την μια. Το FPS mechanic δεν λειτουργει με τιποτα, κι επειδη δεν ειναι φτιαγμενο fps shooter αλλα rpg, εχει σοβαρη αδυναμια σε αυτο τον τομεα.

Επισης το συστημα διαλογων ειναι gtp τελειως, και το interface του PIP-3000 ειναι επισης ο,τι να'ναι.

ΟΚ, i'm all in retro n stuff, αλλα το interface του PIP boy θα επρεπε να ειναι πολυ καλυτερο. Καπου το χασανε σε αυτο το θεμα...

Οι αποστολες ομως οφειλω να πω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερουσες απο οτι φαινεται. Ακομα δεν εχω προχωρησει, αλλα αποφασισα να ασχοληθω και θα το κανω. Εαν με κουρασει ομως και δεν γινω και λιγο overpowered σαν χαρακτηρας με τα οπλα, τοτε θα το παρατησω τελειως γιατι δεν την παλευω να περναω ετσι τις ωρες μου...

Ασε που εχω αρχισει να μαθαινω c#, οποτε πρεπει να μελεταω κιολας!!!! ΧΑΧΑ...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Loggo εκει στη Megaton τι εκανες ρε;Την πρωτη φορα την εσωσα και μου εδωσε ο σεριφης ενα δωματιο να μενω λολ,την αλλη την τιναξα και πηγα στον αλλο για rewards αλλα μολις μπηκα ειχε bug και κολλησε:xp:.Μετα μια αλλη φορα καρφωσα τον χρυσαυγιτη στον σεριφη και πηγαμε μαζι στο μπαρ για μανουρα.Σηκωνεται αυτος και βγαινουν οι δυο τους εξω να τα σπασουν,προλαβαινω βγαινω και γω και βλεπω τον σεριφη εκει που περπατουσε κανονικα και ειχε αποσταση απο τον αλλο να σωριαζεται σα τη τρελη στο εδαφος χωρις λογο.Τον σκοτωσε ο αλλος λογικα αλλα ηταν πολυ ακυρο ετσι οπως το εδειξε.Μετα ο αλλος εφευγε και μου εριχνε καταρες:"θα σε γαμησω,θα σε παω τοιχο τοιχο,δε θα περασει ετσι,να προσεχεις στο δρομο,θα φωναξω τον ξαδερφο μου που ξερει καρατε παλιογυαλακια τζαμαρια" και τετοια.

Μετα για να πας στην αλλη περιοχη που περνας απο το μετρο τι τερας και κακο ηταν εκει κατω,σαν τον Βεγγο ετρεχα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Και εγώ στην αρχή τα είχα βρει σκούρα στις μάχες, με VATS ή όχι, τα όπλα δε βοήθαγαν πολύ. Θα σου πρότεινα να στραφείς προς τα Melee Weapons, κι όταν ανεβάσεις λιγάκι τα στατιστικά στα όπλα της προτίμησής σου, γύρισέ το. Εγώ έτσι έπαιξα και δε δυσκολεύτηκα σχεδόν πουθενά στο παιχνίδι.

Btw ψήνομαι πολύ να κατεβάσω κάποιο από τα expansions, το έχω τελειώσει εδώ και καμιά βδομάδα και θέλω κι άλλο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ναι, δεν το παιζω σαν shooter, και το VATS σωζει αρκετα το παιχνιδι...θα δουμε...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εχεις ενα δικιο αλλα...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΟRPG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SHOOTER

Μη σκεφτεσαι σα να παιζεις fps, το θεμα ειναι να κανεις αρκετο damage ωστε να τελειωσουν τα hp του αλλου. Μπορει να σου φαινεται ακυρο αλλα ετσι ειναι. Παντως αν κανεις headshot σε stealth mode συνηθως ειναι instant kill.

Επισης με το VATS (right shoulder) ειναι πανευκολο να κανεις 3 headshot απο τα 3 μετρα (συνηθως μολις δω καποιον απο κοντα βαζω vats και πεταω 4 απανωτες στο κεφαλι - τοσες φτανουν με τα action points μου), θα ηταν μλκ αμα επεφταν τοσο ευκολα οι εχθροι.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι: πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να τρωει τρια απανωτα headshots απο τα 2 μετρα και να ειναι ακομα ζωντανος!!!! Και καποια στιγμη βγαινει μηνυμα οτι εγινε cripled head. ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;;

Το'χουν χασει τελειως εκει στην Bethesda... Αλλα θα την βρω την ακρη, που θα παει...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Νταξει εδω μιλαμε για σοβαρα θεματα. Η ζωη στη wasteland ειναι τοσο δυσκολη που η αλλη αφησε για λιγο τη δουλεια της και μαζι με το μαχαιρι της πεταχτηκε στο γαμο για λιγο και ξαναγυρισε.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    βλεπω πολλα ποστς τριγυρω με ερμηνειες του τυπου ο Link δε μιλαει επειδη ειναι ο παικτης αρα δε χρειαζεται φωνη, στο DoA τα Boobs εχουν την σημασια τους για να αποσπουν τον παικτη... κι εχω τρομαξει λιγο, sorry

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαβαλέ κάνουμε ρε lol.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    lol? γιατι ολα πρεπει να εχουν βαθυστοχαστες ερμηνειες?... ιδιαιτερα στο Fallout 3 που ειναι ενα παιχνιδι post apocalyptic φιλοσοφιας δλδ εκει που το παρανοικο συναντα το νορμαλ, η λογικη ξεφευγει και στη μεση μπαινει το αλλοκοτο αμερικανικο Black humour.

Αν δειτε Post Apocalyptic ταινιες (που ειμαι σιγουρος οτι οι τυποι της bethesda ειδαν απειρες, φαινεται αλλωστε), θα παρατηρησετε full τετοιες σκηνες κι ακομη πιο τραβηγμενες/

Mια cult σκηνη ειναι, διχως καποιο ιδιαιτερο νοημα. Γιαυτο το Fallout 3 ειναι ο τελειος αντιπροσωπος (Post Apocalyptic).

Μηνυματα κρυβει το F3 βεβαιως αλλα επεκτεινονται σε αλλους τομεις της ζωης

Just Humour/ τιποτα παραπανω.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Νόμιζα ότι ήθελαν να δείξουν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά και η δική σου ερμηνεία είναι εξίσου λογική.

Είναι super duper.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Θελαν με αυτο το τροπο οι developers να δειξουν οτι οσο φοβερα κι αν φαινονται γεγονοτα οπως ειναι ο γαμος στη πραγματικοτητα η ζωη συνεχιζεται οπως ηταν πριν και τη προσωρινη ευχαριστηση διαδεχεται η καθημερινη ρουτινα. Απιστευτο βαθος, δε προκειται απλα για ενα rpg. Εργο τεχνης με τα ολα του.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαχαχα

Τι να γίνει;
    Παντρεύτηκαν τα παιδιά και ούτε φιλάκια, ούτε πανηγύρια, ούτε σεχ, ούτε τίποτα. Αντίθετα, στο καπάκι, έφυγαν σα να μη τρέχει τίποτα κατευθείαν για τα πόστα των δουλειών τους.

Ήταν το τέλος που έπρεπε.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τελικά τι έγινε; Γιατί μας κρατάς σε αγωνία, πες πες.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Μετα απο αυτο νομιζω οτι κανεις απο το φορουμ δεν θα θελει να σε κανει κουμπαρο του...

Leave a comment:

Working...
X