Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Το πιο κούλο bug που πέτυχα ήταν... που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το boss, το γιγάντιαιο σκουλήκι...

Και παραπονιεσαι;Στο Ninja gaiden αυτο ειναι ευλογια..Επος..

Σας αφηνω παω να διαβασω.Cya.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Περα απο τη πλακα το freezing δεν ειναι λογος για RROD ή για YLOD(Του PS3 καφριλα αυτη yellow light).Κυριως το παιχνιδι φταιει ή το δισκακι.
    Στο Ninja Gaiden είχα δει και κολλήματα, αλλά και bugs...

Το πιο κούλο bug που πέτυχα ήταν... που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το boss, το γιγάντιαιο σκουλήκι...

Είχα πάει πιο βαθιά για να μαζέψω όσο πιο πολλούς όντους, αλλά μετά από κάποια φάση πέτυχα και καποια τέρατα στο πουθενά με framing σαν illusion στην σήρραγα μέσα και μετά να αντιλαμβάνομαι που εξαφανίζεται το boss...

Οπότε το πέτυχα σαν bug...

Απορώ που οι μαλάκες οι προγραμματιστές που δεν το δούλεψαν και πολύ αυτό το παιχνίδι...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Περα απο τη πλακα το freezing δεν ειναι λογος για RROD ή για YLOD(Του PS3 καφριλα αυτη yellow light).Κυριως το παιχνιδι φταιει ή το δισκακι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Χαλαρα, δεν ειναι τπτ νεο αυτο, ετοιμασου για RROD.
    Αυτό φαντάζομαι γιατί για κάποιο λόγο μου κολλάει σα μουνί το Dead Or Alive 4...

Και έχω μιλήσει με FiOth να πάω σπίτι του να τσεκάρω το cd μπας και έχει πρόβλημα το cd ή η κονσόλα...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Χαλαρα, δεν ειναι τπτ νεο αυτο, ετοιμασου για RROD.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παρτο στο 360 να τελειωνεις.Παντως η PS3 εκδοση(ξερω δεν εχεις PS3 γενικα μιλαω)οντως εχει bugs που λεγανε.Παθαινει freeze η κονσολα,οπως και στο αλλο μαργαριταρι το Orange Box.Οξω ρε!!!
    Στο 360 ε ? ΟΚ...

Το ότι παθαίνει freeze δεν είναι το μόνο... Το ίδιο έπαθε και το Ninja Gaiden 2(X360)... Μου κόλλησε σε μία φάση εναντία του boss και το έκανα restart για να τρέξει μετά πάλι... Και παραλίγο μετά να κολλήσει αλλά έστρωσε...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Παρτο στο 360 να τελειωνεις.Παντως η PS3 εκδοση(ξερω δεν εχεις PS3 γενικα μιλαω)οντως εχει bugs που λεγανε.Παθαινει freeze η κονσολα,οπως και στο αλλο μαργαριταρι το Orange Box.Οξω ρε!!!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Αν εχεις δυνατο PC τρεχει καλυτερα, επισης στο PC υπαρχουν free mods, παρα πολλα καθως υπαρχει επισημο tool που βοηθαει στη δημιουργια τους.
    Φυσικά δυνατό PC έχω... Πως εξηγείται να έτρεχε το The Witcher της πραγματικής του έκδοσης(όχι της αναβαθμισμένης) με κάποιο λίγοστο lag ?

Δεν έχω ΤΟΣΟ δυνατό PC ώστε να αντέχει υψηλών γραφικών... Τον έχω που αντέχει για τα άλλα...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι κι εγώ δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη ένσταση περί του συστήματος διαλόγων, ούτε περί του Interface του Pip Boy. Προσωπικά αμφότερα τα βρήκα μια χαρά. Το σύστημα VATS για μένα απέκτησε νόημα από ένα συγκεκριμένο level και μετά. Στα πρώτα σταδία του παιχνιδιού ξεπέταγα και ευκολότερα και γρηγορότερα τους εχθρούς με τα Melee Weapons. Μετά από ένα σημείο όμως, το VATS είναι μονόδρομος και θα έλεγα ότι λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά.

Πάντως περί shooting mechanics, το έχω λιγάκι παράπονο που δεν επενδύουν στη δημιουργία ενός καθαρού Action/Shooter συστήματος μάχης. Αλλά εντάξει, αυτό είναι προσωπική επιθυμία.
    Loggo εκει στη Megaton τι εκανες ρε;
    Α κοίτα, γενικά ήμουνα καλό παιδί στο παιχνίδι, τελείωσα ως Last, Best Hope for Humanity. Αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στη Megaton πχ, ήθελα να δω τις εναλλακτικές διαδρομές και πως αυτές καταλήγουν. Έτσι, χρησιμοποίησα save για να μεταπηδήσω στη dark side.

Το έψαξα από περιέργεια να δω αν έχω αφήσει κάποιο main side quest, και τελικά τα έχω ολοκληρώσει όλα. Υπάρχουν μερικά από τα άπειρα δευτερεύοντα side quests και μάλλον θα κάνω μερικά. Πάντως γενικά, παρά τα προβλήματά του, το ευχαριστήθηκα πολύ το παιχνίδι, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο RPG τα τελευταία χρόνια.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αν εχεις δυνατο PC τρεχει καλυτερα, επισης στο PC υπαρχουν free mods, παρα πολλα καθως υπαρχει επισημο tool που βοηθαει στη δημιουργια τους.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    PC=best version.
    Απο εκει και περα παρε ο,τι θες αναλογα με το τι κονσολες και ποσο καλο pc εχεις.
    PC ? πως έτσι ? Έχει κάποια προσθετά από ότι στις κονσόλες ?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    PC=best version.
    Απο εκει και περα παρε ο,τι θες αναλογα με το τι κονσολες και ποσο καλο pc εχεις.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παιδιά έχω μία απορία...

Επειδή σε κάποια φάση θα πάρω Fallout 3, ποίας κονσόλας προτείνετε να το πάρω και για ποίο λόγο ?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    To VATS σωζει το παιχνιδι γενικα - οχι μονο στην αρχη. Αυτος ειναι ο main μηχανισμος και γυρω απο αυτον ειναι φτιαγμενο το παιχνιδι.
    Υπαρχει η επιλογη να παιξει οποιος θελει με ενα FPS-alike scheme, αλλα μην περιμενετε εκει κανονες και νορμες που ταιριαζουν σε παραδοσιακα FPS.

Δε θεωρω αδυναμια το συστημα αυτο λοιπον. Απεναντιας θα θεωρουσα παραλογο οποιον ηθελε να παιζει ετσι.
    Για μενα αυτο ειναι για τις gtp μαχες που θελει καποιος να τελειωσει αμεσως και να μη χασει χρονο με το VATS - ως εκει.

Κατα τ' αλλα δεν ξερω τι σ' επιασε και ολα σου ξυνιζουν - μας λες κι απο πανω πως εισαι retro gamer .
    Οι διαλογοι ειναι μια χαρα και το interface του PIP boy για μενα ηταν γαματο.

Δωσε λιγο χρονο σε ολα αυτα που λες, γιατι σαφως και δε γινεται κανεις να συνηθισει ολους αυτους τους μηχανισμους μεσα σε 2-3 ωρες.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αυτο ειναι ενα θεμα στο F3, στην αρχη σε ψαρωνει ασχημα αλλα μετα απο ωρες ενασχολησης γινεσαι ο αρχοντας της wasteland, εντελως αντιθετη λογικη με τα περισσοτερα games που η δυσκολια ανεβαινει καθως προχωρας.

Μη βιαστεις να το αφησεις, εχει πολλα να σου δωσει.

Leave a comment:

Working...
X