Announcement

Collapse
No announcement yet.

Braid

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γραφτήκαν πολλές σαχλαμάρες, όπως ότι προσπαθώ να το βγάλω μούφα, λες και αν είναι η δεν είναι έχει κανείς άλλος συνεισφέρει για να το μάθουν και οι υπόλοιποι. Δεν με νοιάζει τι είναι το Braid, με ενοχλεί που όλοι έχουν άποψη που δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια, εξαιρουμένη του Τitus που βασίζεται σε μέτρια θεμέλια. Αυτό που βλέπω πάντως είναι πώς όσο και να σας προκαλέσει κανείς, από χρήσιμη ανάλυση, zero, nothing, nalda, kaput. Μόνο ο Maxim βγήκε και είπε 2 πράγματα καθαρά και ξάστερα, χωρίς φαμφάρες, αλλά δυστυχώς είναι πάλι λίγα.

LOL, ούτε καν το έχει παίξει;
    Jedah, το review σου έχει σημαντικά προβλήματα.
    Αντίθετα με σένα το review το θεωρώ σπουδαία υπόθεση. Φρόντισε να παίζεις ενδελεχώς τα παιχνίδια που σου αγοράζει η μαμά προτού κάτσεις να τα κρίνεις. Τα review που έχεις παραθέσει μέχρι στιγμής ξεχνάνε να κάνουν βασική ανάλυση ακόμα και στα στοιχεία, στα βασικά δεδομένα ενός τίτλου.
    Επίσης πόσες φορές πρέπει να πώ ότι ανεξάρτητα από το πόσο μας αρέσει κάτι, πρέπει όταν γράφουμε review να τα λέμε όλα; Έχω φάει κόλλημα με το Forza 3 και μπές να δείς πόσα ανρητικά του έχω βρεί. Όταν δεν παίζω το σκέφτομαι, πάει πολύς καιρός που ένα παιχνίδι μου το προκάλεσε αυτό. ΑΛΛΑ έχει σημαντικά προβλήματα, πρέπει να τα πώ. Γιατί σας σέβομαι και αν κάποιος σκέφτεται να δώσει 60 ευρώ, πρέπει να τα γνωρίζει, αφού τα δημοσιοσχετίστικα reviews δεν θα τα αναφέρουν. Αν είχες τον ίδιο σεβασμό για τους υπόλοιπους θα είχες καταγράψει το λιγότερο, τα αρκετά προβλήματα των Bioshock/ODST, ανεξάρτητα το αν το προτείνεις τελικά ή όχι.

Επειδή τελικά όμως στην όλη εμπρηστική προσπάθεια μου να σας τσιγκλίσω, απέτυχα παταγωδώς σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω πάρα πολύ να μην ξαναδημιουργήσω ανάλογη αντιπαράθεση. Πραγματικά με νικήσατε, I surrender.

Η ήττα μου τελικά είναι ότι δεν έχω τον χρόνο να γράψω κι εγώ ένα καλό review. Το θεωρώ πολύ δύσκολη και χρονοβόρα εργασία.
    Insert Coin

Comment

• Επειδή τελικά όμως στην όλη εμπρηστική προσπάθεια μου να σας τσιγκλίσω, απέτυχα παταγωδώς σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω πάρα πολύ να μην ξαναδημιουργήσω ανάλογη αντιπαράθεση. Πραγματικά με νικήσατε, I surrender.

Ειλικρινά και τίμια, πράγματι ήταν μία εμπρηστική προσπάθεια για τσίγκλισμα.
      Έστω και το οτι στο shoutbox είπες -δε θυμάμαι καν τι είπες-, για εμένα αναιρεί κάθε επιχείρημά σου, φέρνει το λόγο σου στα επίπεδα της κοροϊδίας..!
      Με βλέπεις, π.χ, εμένα, να έχω κάποιο πρόβλημα με την άποψη του Maxim;

(εδώ υπήρχε quoted text απο τον Maxim μα αφαιρέθηκε δια την αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων)

Πραγματικά θα ήθελα να δω απο εσένα κάποιο κείμενο. Δεν αμφιβάλλω το οτι θα είναι κάτι καλύτερο απο το λίγο που έχω να επιδείξω εγώ, και τότε πραγματικά θα έχεις τα συγχαρητήρια, όχι μόνο τα δικά μου, που άλλωστε δεν θα σε ενδιαφέρουν, αλλά και αρκετών άλλων μελών. Μέχρι τότε όμως, λυπάμαι μα είμαι αναγκασμένος να κάνω copy-paste τα post σου στο MSN και να γελάμε ομαδικά.

Comment

• Ryu gr, otan o maxim leei pws epaikse ta 3 prwta dwmatia den enwei 3 pistes, alla 3 kosmous (dwmatia) pou exoun apo 5-6 pistes to kathena.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Οπως και να χει δε δικαιουται κανεις να λεει πως οι συνομιλητες του δεν εχουν αποψη και επιχειρηματα, οταν ο ιδιος μιλαει για κατι το οποιο δε γνωριζει, δηλαδη ο,τι προσαπτει στους αλλους στην τελικη το κανει ο ιδιος.
          Καπου εκει τελειωνουν ολα και δε με νοιζει αν ολα αυτα γινονται σοβαρα ή για σπασιμο νευρων σε καποια ατομα. Προσωπικα κουραστηκα.
          Catch ya later.

Υ.Γ.
          Η αναλυση περι φυσικων επιστημων δεν ξερω με τι προθεσεις γραφτηκε, αλλα απαξ και κανεις παει να βαλει τα παντα σε καλουπια και ζυγαριες, τοτε παει η μπαλα, τη χανουμε μια και καλη..

Comment

• Δεν έχει νόημα η κουβέντα αυτή, κανένα απολύτως.
            Ακόμα και να τελειώσει το game ο Jedah δε πρόκειται να αλλάξει άποψη, και είναι δικαίωμά του στη τελική. Το «πρόβλημα» για τον Jedah δεν εστιάζεται στο ίδιο το Braid, αλλά αντίθετα, στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιλαμβάνεται τα videogames γενικά. Στο γεγονός δηλαδή, ότι αρνείται πεισματικά να δεχθεί πως τα videogames μπορεί να είναι και κάτι παραπάνω, έξω από άλματα, αποφυγές και ευστοχία. Για να αντιληφθεί κανείς τι καταφέρνει το Braid σαν δημιουργία, πρέπει να μπορεί ή να θέλει να δει τα videogames και έτσι.

Και το λέω εγώ αυτό, που είμαι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της δημιουργικότητας και της έκφρασης, αποκλειστικά επάνω σε καθαυτό το gameplay, χωρίς σενάρια, χωρίς σκηνοθεσίες, χωρίς τίποτα. Είναι όμως καλό να υπάρχουν διαφορετικές τάσεις στο gaming, και το Braid, μας αρέσει δε μας αρέσει, εκφράζει μια από αυτές, και το κάνει και πολύ καλά μάλιστα.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• 4) An telioseis - deis afto to game den eiparxei oute mia periptosh stis 9237841905634856 na to ksanapekseis.
              Εγώ πάντως το έπαιξα 20-25 φορές.

Comment

• Εγώ έπαιξα το demo πολλές φορές...

ΥΓ: Τι σπαστικό που είναι αυτο το εικονάκι. Εγώ το ήξερα κάπως έτσι τέλος πάντων, όπου γενικά εκφράζει μια εύθυμη διάθεση ενώ αυτό είναι τελείως χαζό και κοροϊδευτικό προς τον άλλον.

Comment

• Symfwnw me to eikonidio, einai akrivws opws ta leei o Raphael, anti na se deixnei efthymo se koroidevei.

Anyway extes paizame me ton Maxim Braid mexri tis 8 peripou shmera to prwi kai se kapoia stigmh mexri to meshmeraki tha to teleiwsoume.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Τα συμπεράσματα του Raphael είναι τρανή απόδειξη ότι η θεωρία του Δαρβίνου, αν και μπάζει, έχει σοβαρότατες βάσεις...
                    Insert Coin

Comment

• Ουγκ.

Comment

• Τα συμπεράσματα του Raphael είναι τρανή απόδειξη ότι η θεωρία του Δαρβίνου, αν και μπάζει, έχει σοβαρότατες βάσεις...
                        Τι εννοείς; Φυσικά η θεωρία της εξέλιξης έτσι ακριβώς όπως τη διατύπωσε ο Δαρβίνος δεν ισχύει, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως αποτέλεσε τις βάσεις της συνεχώς εξελισσόμενης θεωρίας της εξέλιξης.
                        Επίσης πως ακριβώς τα συμπεράσματα του Ραφαήλ σχετίζονται με το Δαρβίνο; Elaborate please...
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Οπως ελεγε και η Φοιβη στα φιλαρακια, η θεωρεια της εξελιξης ειναι απλως μια αποψη και οχι πραγματικοτητα.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Είναι μια ΘΕΩΡΙΑ. Είναι σα να χρησιμοποιούμε την ευθεία ελαχίστων τετραγώνων για να προσεγγίσουμε τη συμπεριφορά μιας συνάρτησης. Μπορεί να μην ισχύει αλλά είναι το καλύτερο (το πιο βολικό να θες) όπλο για να προσεγγίσουμε την πραγματικότητα.

Οι ερωτήσεις μου παραμένουν ανοιχτές...
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Teleiwsa shmera kai egw to Braid.
                              Den eimai apo tous typous pou tha mou meinei gia olh mou thn zwh, alla pragmatika diaskedasa paizontas to kai mporw na pw pws einai to deftero platform paixnidi (mazi me to LBP) pou diaskedasa toso edw kai xronia (an kai kserw pws den moiazoun sth thematologia).

To monadiko parapono pou exw apo ton titlo einai oti yphrxe too much text kai oti einai sxedon adynaton na katalaveis ti symvolizei me ti o sygrafeas MESA apo to paixnidi.

Vriskw pws tha mporousan na symperilavoun thn ekshghsh tou paixnidiou mesa se kapoio FAQ, h se kapoio video pou tha mporouses na ksekleidwseis, ti sto kalo toso text exei, ligo parapanw den tha evlapte
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Yes, θα συμφωνήσω! Εγώ αν δεν κατέτρεχα σε εξωτερικά FAQs, ακόμα θα προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής! Μέχρι τότε είχα φτιάξει δικές μου εξηγήσεις.
                                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Working...
                                X