Μα αυτό είναι το ζήτημα, το ότι μπορείς να φτιάξεις και δικές σου εξηγήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δέχεται αυτήν την κριτική, επειδη είναι ανοιχτό σε διαφορετικές ερμηνείες. Αυτό είναι και η τέχνη εξάλλου (τρέχει).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Braid
Collapse
X
-
Den mou aresei na ypotehtw kati to opoio den enwouse na valei mesa o kataskevasths."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Μετέφερα αρκετά posts από το review μου εδώ, και θα κάνω ένα edit αργότερα για να γράψω κάποια πράγματα γύρω από το παιχνίδι εκτός των πλαισίων ενός review.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Kai mono pou einai indie kai oxi apo kapoia gnwsth etairia, oxi mono ypertimhmeno den einai, alla mhn sou pw oti to kanei kai ypotimhmeno kiolas..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
An den diavaseis kapoia ekshghsh den tha katalaveis pote ti paizei."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Αυτο το ελεγα κι εγω, ξεροντας απο πριν τι παιζει γιατι ειχα φαει ενα spoiler και μου χε δημιουργηθει αυτη η αρνητικη προκαταληψη.
Ξαναπαιζοντας το παιχνιδι 1-2 φορες και αρκετο καιρο μετα, μου φαινεται πολυ τραβηγμενη αυτη η δηλωση.
Σαφως και οι περισσοτεροι δε θα καταλαβουν ποτε πολλα πραγματα (οχι πως δε μπορουν μονοι να δωσουν τη δικη τους ερμηνεια - γιατι και παλι μπορει να βγει κατι πιο καλο αν το δεις σαν ενα "κοινο" story), αλλα οποιος εχει καποιες γενικοτερες γνωσεις πανω στα θεματα που πραγματευεται, μου φαινεται παραλογο να μην υποψιαστει τι παιζει.
2-3 φρασεις ειναι απιστευτα χαρακτηριστικες και ειναι πολυ πιθανο να τις εχει ξανασυναντησει καποιος απο εδω κι απο εκει.
Σταματαω εδω, let's keep it spoiler-free.
Comment
-
οχι πως δε μπορουν μονοι να δωσουν τη δικη τους ερμηνεια - γιατι και παλι μπορει να βγει κατι πιο καλο αν το δεις σαν ενα "κοινο" story
αλλα οποιος εχει καποιες γενικοτερες γνωσεις πανω στα θεματα που πραγματευεται, μου φαινεται παραλογο να μην υποψιαστει τι παιζει.
Ase pou gia na thn deis afth th frash prepei na vreis ta asteria pou thewrw teleiws adynaton na to kaneis monos sou gia kapoia apo afta...
Me tipote guys..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Δε βρηκα κανενα αστερι και δε μιλαω για καμια εξτρα φραση. Αυτες οι φρασεις που ειδα στα τελευταια δωματια ηταν αρκετες για να δωσουν σε καποιον να καταλαβει (εμμεσα προφανως) το θεμα το οποιο πραγματευεται ο τιτλος.
Επισης οταν λεω για μια προσωπικη ερμηνεια μαλλον το εκλαμβανεις λαθος. Δεν ειναι θεμα μαντεψιας και αν θα πεσεις μεσα ή εξω. Παρε για παραδειγμα ενα ποιημα το οποιο μπορει να ερμηνευτει ποικιλοτροπως.. Δε χρειαζεται σωνει και καλα να καταλαβεις τι ηθελε να πει ο ποιητης για να αποκτησει κατι αξια... Οταν περιοριζεσαι σε μερικους στιχους η φαντασια παιρνει πρωτοβουλια και εν τελει βρισκεις μονος σου μια λογικη εξηγηση για αρκετα πραγματα.
Comment
-
Επισης οταν λεω για μια προσωπικη ερμηνεια μαλλον το εκλαμβανεις λαθος. Δεν ειναι θεμα μαντεψιας και αν θα πεσεις μεσα ή εξω. Παρε για παραδειγμα ενα ποιημα το οποιο μπορει να ερμηνευτει ποικιλοτροπως.. Δε χρειαζεται σωνει και καλα να καταλαβεις τι ηθελε να πει ο ποιητης για να αποκτησει κατι αξια... Οταν περιοριζεσαι σε μερικους στιχους η φαντασια παιρνει πρωτοβουλια και εν τελει βρισκεις μονος σου μια λογικη εξηγηση για αρκετα πραγματα.
Giafto den eimai poihths ypothetw..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Να στο πω αλλιως μπορει να διαβαζεις μια ιστορια που αναφερεται στο ταδε σημαντικο προσωπο και να μην το παρεις χαμπαρι ποτε.
Εσυ μπορει να μην εχεις ιδεα και να νομισεις πως μιλαει για ενα τυχαιο προσωπο και εν τελει να ταυτιστεις κιολας μαζι του και να φτιαξεις τη δικη σου ερμηνεια για καποια θεματα.
Οκ δεν ειναι και το καλυτερο δυνατο παραδειγμα, αλλα θελω να πω πως δεν τιθεται θεμα αντιθεσης τυπου ασπρο-μαυρο οπως ανεφερες.
Comment
-
An kapoios grapsei kati me ton skopo oi alloi na mantevoun tote einai poly apotyximenos kata th dikh mou apopsh, kryvei thn anikanothta tou na perasei afto pou thelei me asynartisies pou sigoura o kathenas tha ermhnepsei opws thelei.
Vlepe evangelion.
H epitixia pou tha exei mia tetiou eidous dhmiourgia den exei kamia shmasia sthn eksisosh.Power to Maximum... Sugar to zero !!!
sigpic
Comment
-
Αποψη σου οπως λες και δικαιωμα σου.
Ανεξαρτητως του καθε Braid δε μου αρεσει να μου σερβιρουν μασημενη τροφη.
Εκτιμω ταινιες/σειρες/οτιδηποτε μου δινει τροφη για σκεψη.
Προσωπικα μου αρεσει να ξεμπερδευω με κατι και να λεω "μα καλα τι ειδα/εγινε τωρα;".
Η αναζητηση που ακολουθει συνηθως μου αφηνει ενα μεγαλο αισθημα ικανοποιησης μιας και οταν δινεσαι σε κατι, παιρνεις αλλα τοσα απο αυτη την εμπειρια.
Οσο για τη λεξη μαντεψια ξαναλεω πως ειναι τουλαχιστον αστοχη επιλογη.
Ή ξερεις ή οχι... σε αλλες περιπτωσεις μπορει να ισχυει το ή σου κοβει ή οχι.
Το Braid ανηκει στην 1η περιπτωση προφανως, ενω στις περισσοτερες ταινιες που εχω κατα νου κυριως ισχυει το 2ο.
Comment
Comment