Announcement

Collapse
No announcement yet.

Braid

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Το επικό game επιστρέφει ανανεωμένο με επετειακή έκδοση, υπάρχει βίντεο εδώ και μισό χρόνο σχεδόν αλλά μόλις τώρα το αντιλήφθηκα στα νέα του Steam:

featuring fully repainted artwork, a new world of puzzles, and seriously in-depth commentary.

Control the flow of time to solve puzzles in this new version of the indie classic, featuring fully repainted artwork, a new world of puzzles, and seriously in-depth commentary.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Ξεκίνησα και τελείωσα σήμερα το παιχνίδι για ακόμα μία φορά (3η φορά αν δεν απατώμαι). Είχα ξεχάσει αρκετές λύσεις και το ευχαριστήθηκα πάλι. Το σενάριο από την άλλη ακόμα δεν έχω το κουράγιο να το ψάξω . Πάντως το gameplay του και οι γρίφοι είναι όλα τα λεφτά, όσο πιο πολύ το παίζω, τόσο πιο πολύ το διαπιστώνω.
    Ψάξε λίγο τα posts μου, παρέθεσα μία ανάλυση από το gamefaqs, τα λέει όλα .

Εγώ το τερμάτισ 3-4 φορές το καλοκαίρι για να πάρω το speedrun achievements στη steam, κατά τα άλλα δεν ξέρω πότε θα οτ ξαναπαίξω. Άνετα έχω κλείσει 30 τερματισμούς .

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Και η μουσική επένδυση όλα τα λεφτά... Βάζω Braid Playlist στο youtube και παίζω Civilization.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ξεκίνησα και τελείωσα σήμερα το παιχνίδι για ακόμα μία φορά (3η φορά αν δεν απατώμαι). Είχα ξεχάσει αρκετές λύσεις και το ευχαριστήθηκα πάλι. Το σενάριο από την άλλη ακόμα δεν έχω το κουράγιο να το ψάξω . Πάντως το gameplay του και οι γρίφοι είναι όλα τα λεφτά, όσο πιο πολύ το παίζω, τόσο πιο πολύ το διαπιστώνω.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Commentary για το Braid από τον Jonathan Blow, αν ήμουν σπίτι τώρα θα έφτιαχνα έναν τεράστιο καφέ και θα απολάμβανα. Σε 7 ώρες λοιπόν . Όποιος το δει ας πει τίποτα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    3rd person shooter sequel .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Evans....
    Meta apo afto, ti?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ειδικά το λαγουδάκι με το λουλούδι...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Russian Boxart

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Shira Kammen - Downstream αν ειναι αυτο που νομιζω που λες (το theme της πρωτης πίστας).

Πωωωω πρεπει να ξανακανω ενα playthrough το braid να 'ρθω στα ίσα μου πάλι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μπορεί κάποιος να μου πεί πως λέγεται / βρει link για το OST της πίστας "cloud bridge" (evans?xeno?) γιατί στο youtube έχουν άλλα ονόματα

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το τελείωσα. Αρκετά ενδιαφέρον μπορώ να πω, ενώ αυτή τη στιγμή είμαι στο δεύτερο playthrough και πάω για τα αστέρια. Πολύ όμορφο παιχνίδι, τόσο στον τομέα των γραφικών όσο και στο gameplay. Στην πρωτοτυπία παίρνει άριστα. Αν και θεωρώ πως είμαι αρκετά δυνατός σε τέτοιου είδους γρίφους, στην συγκεκριμένη φάση δεν είχα όρεξη για κάτι τέτοιο και χρησιμοποίησα walkthrough για 3-4 κομμάτια. Τα αστέρια βέβαια εννοείται πως χωρίς οδηγό δεν υπήρχε περίπτωση να τα αποκτήσω στον αιώνα τον άπαντα. Εδώ που έχω δει τις λύσεις στο Youtube, σε μερικά από αυτά ακόμα δεν μπορώ να τα καταφέρω.

Ειδική μνεία πάει στο τελευταίο δωμάτιο της τελευταίας πίστας, το οποίο είναι ίσως ό,τι πιο ευρηματικό έχω δει σε βιντεοπαιχνίδι τον τελευταίο καιρό. Βέβαια ίσως να βοηθάει το γεγονός πως δεν περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι.

Καλό παιχνιδάκι εν τέλει, δεν θα το χαρακτήριζα αριστούργημα αν και με έβαλε σε αρκετές σκέψεις με μερικά από τα κείμενά του. Τώρα βέβαια αρχίζει το περαιτέρω ψάξιμο της ιστορίας, επομένως ίσως και να αλλάξω γνώμη :fsss:

Leave a comment:

• straier
    replied
    Οσο για τη λεξη μαντεψια ξαναλεω πως ειναι τουλαχιστον αστοχη επιλογη.
    Ή ξερεις ή οχι... σε αλλες περιπτωσεις μπορει να ισχυει το ή σου κοβει ή οχι.
    Το Braid ανηκει στην 1η περιπτωση προφανως, ενω στις περισσοτερες ταινιες που εχω κατα νου κυριως ισχυει το 2ο.
    Όταν ισχύει το πρώτο πρέπει κατά τη γνώμη μου να είναι τόσο καλά φτιαγμένο που να μπορεί να βγει μόνο αυτό το συμπέρασμα κάτι που δεν ισχύει στο Braid. Πέρα από τις συγκεκριμένες φράσεις (bitches) και την έξτρα σκηνή αν πάρεις όλα τα αστέρια (ακατόρθωτο χωρίς οδηγό) δεν σε οδηγεί μονοσήμαντα σε αυτό το συμπέρασμα. Προσωπικά δεν ήξερα τη συγκεκριμένη φράση και το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα ήταν γενικά το κυνήγι της επιστήμης χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες (και αυτό μόνο από τα κείμενα του τερματισμού).
    Για να το πω πιο απλά θεωρώ πως ο διακόπτης για να το καταλάβεις θα πρέπει να ήταν όλο το παιχνίδι και όχι μόνο μια φράση.

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    Αποψη σου οπως λες και δικαιωμα σου.
    Ανεξαρτητως του καθε Braid δε μου αρεσει να μου σερβιρουν μασημενη τροφη.
    Εκτιμω ταινιες/σειρες/οτιδηποτε μου δινει τροφη για σκεψη.
    Sto post mou den anaferthika sto braid, afto actualy exei ena mynima na perasei asxeta me to an einai efkolo h dyskolo na to katanohsei kapoios.

Oute emena mou aresei h masimenh trofh kai ta efkola senaria, alla mou aresei panta na yparxei ena symperasma, na kataligoume kapou.
    Ta meteora senaria einai afta pou me dysarestoun kai oi dithen provlimatismoi.
    Me liga logia an to phgeneis kapou esto kai oxi me amesa stoixeia h me efthy tropo thelw na to kserw h na to ypopsiazomai sto telos, oxi na skeftomai egw gia sena.

Leave a comment:

Working...
X