Announcement
Collapse
No announcement yet.
Braid
Collapse
X
-
Μετέφερα αρκετά posts από το review μου εδώ, και θα κάνω ένα edit αργότερα για να γράψω κάποια πράγματα γύρω από το παιχνίδι εκτός των πλαισίων ενός review.
Leave a comment:
-
Den mou aresei na ypotehtw kati to opoio den enwouse na valei mesa o kataskevasths.
Leave a comment:
-
Μα αυτό είναι το ζήτημα, το ότι μπορείς να φτιάξεις και δικές σου εξηγήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δέχεται αυτήν την κριτική, επειδη είναι ανοιχτό σε διαφορετικές ερμηνείες. Αυτό είναι και η τέχνη εξάλλου (τρέχει).
Leave a comment:
-
Yes, θα συμφωνήσω! Εγώ αν δεν κατέτρεχα σε εξωτερικά FAQs, ακόμα θα προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής! Μέχρι τότε είχα φτιάξει δικές μου εξηγήσεις.
Leave a comment:
-
Teleiwsa shmera kai egw to Braid.
Den eimai apo tous typous pou tha mou meinei gia olh mou thn zwh, alla pragmatika diaskedasa paizontas to kai mporw na pw pws einai to deftero platform paixnidi (mazi me to LBP) pou diaskedasa toso edw kai xronia (an kai kserw pws den moiazoun sth thematologia).
To monadiko parapono pou exw apo ton titlo einai oti yphrxe too much text kai oti einai sxedon adynaton na katalaveis ti symvolizei me ti o sygrafeas MESA apo to paixnidi.
Vriskw pws tha mporousan na symperilavoun thn ekshghsh tou paixnidiou mesa se kapoio FAQ, h se kapoio video pou tha mporouses na ksekleidwseis, ti sto kalo toso text exei, ligo parapanw den tha evlapte
Leave a comment:
-
Είναι μια ΘΕΩΡΙΑ. Είναι σα να χρησιμοποιούμε την ευθεία ελαχίστων τετραγώνων για να προσεγγίσουμε τη συμπεριφορά μιας συνάρτησης. Μπορεί να μην ισχύει αλλά είναι το καλύτερο (το πιο βολικό να θες) όπλο για να προσεγγίσουμε την πραγματικότητα.
Οι ερωτήσεις μου παραμένουν ανοιχτές...
Leave a comment:
-
Οπως ελεγε και η Φοιβη στα φιλαρακια, η θεωρεια της εξελιξης ειναι απλως μια αποψη και οχι πραγματικοτητα.
Leave a comment:
-
Τι εννοείς; Φυσικά η θεωρία της εξέλιξης έτσι ακριβώς όπως τη διατύπωσε ο Δαρβίνος δεν ισχύει, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως αποτέλεσε τις βάσεις της συνεχώς εξελισσόμενης θεωρίας της εξέλιξης.Τα συμπεράσματα του Raphael είναι τρανή απόδειξη ότι η θεωρία του Δαρβίνου, αν και μπάζει, έχει σοβαρότατες βάσεις...
Επίσης πως ακριβώς τα συμπεράσματα του Ραφαήλ σχετίζονται με το Δαρβίνο; Elaborate please...
Leave a comment:
-
Τα συμπεράσματα του Raphael είναι τρανή απόδειξη ότι η θεωρία του Δαρβίνου, αν και μπάζει, έχει σοβαρότατες βάσεις...
Leave a comment:
-
Symfwnw me to eikonidio, einai akrivws opws ta leei o Raphael, anti na se deixnei efthymo se koroidevei.
Anyway extes paizame me ton Maxim Braid mexri tis 8 peripou shmera to prwi kai se kapoia stigmh mexri to meshmeraki tha to teleiwsoume.
Leave a comment:
-
Εγώ πάντως το έπαιξα 20-25 φορές.4) An telioseis - deis afto to game den eiparxei oute mia periptosh stis 9237841905634856 na to ksanapekseis.
Leave a comment:
Leave a comment: