Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Evans
    replied
    Καλά δε βιάζομαι, μην ανησυχείς . Ως τώρα τα καλύτερα παιχνίδια της κονσόλας είναι region free, πιστεύω ότι και τα Fallout 3, Fable 2 θα αποδειχθούν.

    Leave a comment:


  • Ren_of_Heavens
    replied
    Όσοι θα το πάρετε για PS3 να το κάνετε import από Ασία. 40? για την πλάκα το βρίσκεις, lol. Κρίμα που η έκδοση του 360 δεν είναι region free. Στην περίπτωση αυτή, ebay .
    [/b]
    Θα γίνει κάποια στιγμή region free.Απλά περιμένουν να περάσουν οι μέρες.Τις περισσότερες φορές (like Too Human) το δοκιμάζουνε την τελευταία στιγμή και ενημερώνουν το site οπότε υπομονούλα.Είναι νωρίς ακόμα...

    Είναι και η δυνατότητα του PS 3 να έχει region free άμεσα παντού απλά και ωραία.

    Leave a comment:


  • BigBOSS
    replied
    Πάντως απ'οτι βλέπω η ατμόσφαιρα του Fallout 3 είναι εξαιρετική, το game ήδη με απορρόφησε από τα video . Kαι το gameplay δείχνει αρκετά υποσχόμενο.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Όσοι θα το πάρετε για PS3 να το κάνετε import από Ασία. 40? για την πλάκα το βρίσκεις, lol. Κρίμα που η έκδοση του 360 δεν είναι region free. Στην περίπτωση αυτή, ebay .

    Leave a comment:


  • BigBOSS
    replied
    Δε θελω να δω τους αχανεις και συναμα κενους κοσμους των τελευταιων Elder Scrolls με τιποτα.. Αυτο μονο φοβαμαι, τα αλλα βολευονται.[/b]
    Ακριβώς, το κενοί κόσμοι μας πειράζει, πχ στο oblivion, αν και κατα τ' άλλα πολύ καλό game (θα το έβαζα 7,5 με 8), από ένα σημείο και μετά βαριέσαι να σκοτώνεις καβούρια, λύκους, trolls και επίσης πολλά quests είναι ψιλοασύνδετα και δεν έχει και τόσο νόημα να τα αναλάβεις και να τα ολοκληρώσεις.

    Και για μένα το Fallout 3 είναι μια σίγουρη αγορά.

    Leave a comment:


  • wesker
    replied
    apo ta trailers pou ida ine sigoura must buy gia emena den mporo na perimeno

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Aν και μου αρεσει πολυ εκ πρωτης το ολο setting και πιστευω πως αν ολα πανε καλα τοτε ο τιτλος θα κυνηγησει ενα GOTY award, παρολαυτα διατηρω καποιες επιφυλαξεις λογω Bethesda.
    Δε θελω να δω τους αχανεις και συναμα κενους κοσμους των τελευταιων Elder Scrolls με τιποτα.. Αυτο μονο φοβαμαι, τα αλλα βολευονται.

    Σε 2 μηνες θα ξερουμε αν το παιχνιδι θα κανει live up to the hype ή αν οι fans θα αρχισουν να αναπολουν τις ημερες της Ιnterplay..

    Leave a comment:


  • Ren_of_Heavens
    replied
    Θα έλεγα ότι μοιάζει τρομέρα στο Oblivion κάτι που είναι λογικό αφού χρησιμοποιεί μία βελτιωμένη εκδοχή της μηχανής που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο.Ανοικτά περιβάλλοντα με γνώριμα textures βράχων,μηχανικού ύφους facial expressions,συζητήσεις πάνω κάτω το ίδιο με το προηγούμενο τίτλο της εταιρείας,πόρτες με loading σε γνώριμο στυλ αλλά όλα φαίνεται να έχουν υποστεί βελτιώσεις.
    Πιστεύω πάντως ότι πάνω κάτω θα έχουμε παρόμοιες απογοητεύσεις με το Oblivion σε γραφικά από τους gamers( οι υποστηρικτές είναι πολλοί περισσότεροι) και ίσως και gameplay αν τα λεγόμενα <<dungeons>> τύπου του Fallout 3 ακολουθήσουν την πεπατημένη επανάληψη στους εσωτερικούς τους χώρους.Το σύστημα μάχης πάντως είναι λατρεία.

    Χμμμμμ σε γενικές γραμμές ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ&#33;&#33;&#33;

    Leave a comment:


  • Bartman
    replied
    Μια χαρά
    Τεράστιες περιοχές , πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ειδικά με τις ωραίες μελοδίες του radio...
    3 πιθανές απαντήσεις για να δώσεις όπως και στο Μass Effect , μάλλον από τις απαντήσεις αυτές διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του παίχτη , με τα quest που αναλαμβάνει κτλ.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Μου άρεσαν όλα όσα είδα. Day one αγορά για μένα. Oblivion-ίζει αρκετά σε κάποια σημεία αλλά θα το αντέξουμε .

    Leave a comment:


  • Pilgrim
    replied
    Βιντεος

    Escape Gameplay
    http://www.gametrailers.com/player/39283.html

    Megaton Gameplay
    http://www.gametrailers.com/player/39285.html

    The Wasteland Gameplay
    http://www.gametrailers.com/player/39287.html

    Super-Duper Mart Gameplay
    http://www.gametrailers.com/player/39289.html

    Tenpenny Tower Gameplay
    http://www.gametrailers.com/player/39291.html

    Χμμ ενδιαφέρον, δεν μπορω να πω.
    Στην αρχή ξεκλειδώνει ενα achievement που λέγεται escape και έλεγα τι μου θυμίζει? τι μου θυμίζει? Α ναι το πρώτο achievement του oblivion&#33; Κρίνοντας απο το oblivion πάντως τα achievements δεν είναι το φόρτε των παλικαριών της Bethesda αλλα who gives a shit? αρκεί να είναι καλό το παιχνίδι ;)

    Leave a comment:


  • FiOth
    replied
    Χρειαζονται λιγο περισσοτερο χρονο για να προσθεσουν αλογα &#33; (E πως θα πουλησουν στους fan του Tolkien ντε; ).

    Leave a comment:


  • akisz001
    replied
    31 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και 28 Αμερική θα κυκλοφορήσει ο τίτλος
    http://www.gamers-odyssey.com/index.php?op...id=190&Itemid=1

    150 νέες εικόνες
    http://www.cng4u.com/2008/08/16/fallout-3-scans/

    Leave a comment:


  • deus_d0pe
    replied
    Ωραίος ο Deus Dope.Προσωπικά ότι έχω δει από video μου άρεσε πολύ.Πολύ ωραίο περιβάλλον,καλούτσικο animation,ενδιαφέρον σύστημα μάχης.Όπως το βλέπω τώρα θα εκπλαγώ αν δεν μου αρέσει.

    Λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά το Oblivion το απόλαυσα...
    [/b]
    rofl, λες να φταίει αυτό; Γιατί εμένα δεν μου άρεσε το Oblivion

    Leave a comment:


  • Ren_of_Heavens
    replied
    Προσωπικά ότι έχω δει από video δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ βαρετό περιβάλλον, χάλια animation, ψιλοαδιάφορο σύστημα μάχης. Όπως το βλέπω τώρα θα εκπλαγώ αν μου αρέσει.[/b]
    Ωραίος ο Deus Dope.Προσωπικά ότι έχω δει από video μου άρεσε πολύ.Πολύ ωραίο περιβάλλον,καλούτσικο animation,ενδιαφέρον σύστημα μάχης.Όπως το βλέπω τώρα θα εκπλαγώ αν δεν μου αρέσει.

    Λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά το Oblivion το απόλαυσα...

    Leave a comment:

Working...
X