Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    Προσωπικά ότι έχω δει από video δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ βαρετό περιβάλλον, χάλια animation, ψιλοαδιάφορο σύστημα μάχης. Όπως το βλέπω τώρα θα εκπλαγώ αν μου αρέσει.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Όσον αφορά το Fallout 3 το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να κυκλοφορήσει το τελικό προιόν και μετά βγάζουμε τα συμπεράσματά μας για το πόσο άξιζε ή όχι ο όλος ντόρος γύρω από τον τίτλο και ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει έπειτα από μία σοβαρή ενασχόληση κι όχι πιθανόν παπαγαλίστικες προτάσεις από γνώμες άλλων.[/b]
    Εγώ πάλι θα θυμίσω ότι ο τίτλος του θέματος είναι expectations, όχι "αξίζει ο ντόρος για το Fallout 3?". Οι προσδοκίες διατυπώνονται πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όχι μετά, και ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Ουτε καν θελω να σκεφτομαι τι bitching θα πεσει με αυτον τον τιτλο! .Ασε που μπορει να σκυλιασω κι εγω αυτη τη φορα .

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Καλά το τι είναι πραγματικό rpg και τι όχι δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε εδώ.Στο κάτω κάτω της γραφής αν ένα πράγμα παρουσιάζει ενδιαφέρον δεν θα κολλήσουμε στους όρους pen and papers rpg της επιτραπέζιας μορφής ή των υπολοίπων της κατηγορίας και ότι άλλο συνεπάγεται σε αυτήν την μεγάλη κατηγορία.Κάθε προσέγγιση παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.
    Όσον αφορά το Fallout 3 το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να κυκλοφορήσει το τελικό προιόν και μετά βγάζουμε τα συμπεράσματά μας για το πόσο άξιζε ή όχι ο όλος ντόρος γύρω από τον τίτλο και ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει έπειτα από μία σοβαρή ενασχόληση κι όχι πιθανόν παπαγαλίστικες προτάσεις από γνώμες άλλων.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Το post είναι σε χιουμοριστικό τόνο, αλλά σοβαρά τώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ RPG genre sta video games. Το μόνο χαρακτηριστικό που έχει κρατηθεί κοντά στα πραγματικά Pen&paper RPGs είναι τα στατιστικά και οι μάχες με βάση αυτά. Το πραγματικό στοιχείο role playing είναι ανύπαρκτο καθώς πρέπει να υπάρχει ένα σενάριο και ένα τέλος στο παιχνίδι. Είναι μεγάλο ζήτημα ας μην το ξεκινήσουμε εδώ...
    [/b]
    Κοιτα αγαπητε Jedah, το θεμα με τα CRPGs και γενικα τα RPGs σε μορφη video game ειναι πως αποτελουν διαφορετικη οντοτητα απο αυτη των PnP κι ετσι θα πρεπει να αντιμετωπιζονται:ΕΙναι RPGs μεν αλλα η κατηγορια παιρνει το ονομα της με βαση αλλα κριτηρια. εξ ολοκληρου προσνατολισμενα στο VG στοιχειο.Σα να λεμε πως και το οργανο της ταξης (ο μπατσος ) και το μουσικο οργανο ειναι..."οργανα", αλλα οχι και το ιδιο πραγμα.Καταλαβες;

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Oh shit.......oh shit.......

Μολις ειδα το demo της παρουσιασης της MS στην Ε3....

Με μια λεξη: ΟΧΙ!

Υπερθεματιζω αυτο που ειπα: το Fallout 3 θα ειναι παιχνιδαρα, αλλα για τους λαθος λογους! Οποιος εχει παιξει ποτε εστω και ελαχιστα ενα απο τα 2 προηγουμενα παιχνιδια (οχι το strategy) με καταλαβαινει απολυτα. Το παιχνιδι δειχνει να ειναι ενα post-apocalyptic Oblivion παρα sequel Fallout. Και απο την στιγμη που μπορεις να το παιξεις σαν FPS, για μενα ολο το concept παει στραφη.

Επισης θα πρεπει να πω οτι το συστημα a la turn-based combat με τα in-game cut-scenes για τους πυροβολισμους και ολα τα συναφη δειχνει να μπορει να μετατρεψει αυτο το στοιχειο του rpg game (το turn-based combat system δλδ) σε κανονικο εφιαλτη για τον παικτη. Δεν ξερω για εσας, αλλα εαν καθε φορα που ριχνω μια σφαιρα με αυτο το συστημα βλεπω και το αναλογο cut-scene, μετα απο καμια 40αρια σφαιρες θα αρχισω να πεταω χειριστήρια στην οθονη περιμενοντας το αναλογο cut-scene!!! Κατι τετοιο μπορει απο μονο του να ωθησει τους παικτες να παιξουν FPS Fallout 3 παρα RPG Fallout 3...

Τιτε ειμαι μαζι σου...

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Το post είναι σε χιουμοριστικό τόνο, αλλά σοβαρά τώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ RPG genre sta video games. Το μόνο χαρακτηριστικό που έχει κρατηθεί κοντά στα πραγματικά Pen&paper RPGs είναι τα στατιστικά και οι μάχες με βάση αυτά. Το πραγματικό στοιχείο role playing είναι ανύπαρκτο καθώς πρέπει να υπάρχει ένα σενάριο και ένα τέλος στο παιχνίδι. Είναι μεγάλο ζήτημα ας μην το ξεκινήσουμε εδώ...

Όσο για το Fallout, έχω να πω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον το concept της σειράς γενικά και ελπίζω το παιχνίδι να είναι action oriented και όχι το Mass Effect 2.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Και επιτελους ο κοσμος θα πρεπει να ξεκολλησει απο την λογικη του RPG=99% Fantasy Game. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει καποιος ενα RPG με συγχρονο setting... Xμμμμμμ, τι ειπαμε οτι ειναι το Fallout 3????????????.......
    [/b]
    Γιατι θα κλαινε οι fans του Tolkien...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Είδος RPG ΔΕΝ υπάρχει. Είναι μόνο το κλασσικό pen & paper. Όλα τα άλλα είναι battle strategy με λίγο ψάξιμο. Παίξτε Street Fighter και Halo να νιώσετε.... :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
    [/b]
    Χεησους Κριστος που λενε και στην Σλοβακια!!!! Post of da Century!!!

Βασικα ψιλοδιαφωνω ως προς την γενικοτητα του ποστ, αλλα συμφωνω ως προς το timing. Κλασσικο RPG εχουμε να δουμε πολυ καιρο, και το τελευταιο ουσιαστικο παιχνιδι οπου μπορουσες να κανεις RP που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το KotOR.

Ρε σεις, εδω δεν κανουν οι παικτες RP στο WoW, οπου λες "Greetings Elf" και σου απανταει ο αλλος σε RP server "Greets lol "!!!!!! Περιμενετε RP απο την AI; Ή μηπως πρεπει να μιλησω για τιποτα Baldur's Gate II μπας και πεσουν μερικα κεφαλια απο μεγαλες εταιριες;

Τωρα για το Fallout 3. Εχω την εντυπωση οτι θα συμφωνησω αρκετα με τον Τιτο. Το 1 και 2 ηταν παιχνιδαρες για τους δικους τους λογους. Το 3 δειχνει να ειναι παιχνιδαρα για εντελως διαφορετικους λογους απο αυτους. Ειναι βεβαια σημεια των καιρων, οπου η graphics oriented βιομηχανια αδυνατει να μας παρουσιασει τιτλους οι οποιοι να εχουν ουσιαστικο gaming περιεχομενο περα απο το boom boom-strategοϊδες multigenre gaming. Μαλιστα πιο πολυ RPG ειναι το GTA παρα το Oblivion!!!

Και επιτελους ο κοσμος θα πρεπει να ξεκολλησει απο την λογικη του RPG=99% Fantasy Game. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει καποιος ενα RPG με συγχρονο setting... Xμμμμμμ, τι ειπαμε οτι ειναι το Fallout 3????????????.......

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Οι τιτλοι Fallout, ειδικα στην Ευρωπη, αποτελουν μια απο τις σπαυδαιοτερες και πιο σημαντικες IPs ever...μια σχεδον ιερη σειρα.Φοβαμαι πολυ πως η Bethesda θα το προσεγγυσει οπως και το OblIVion (make it for everybody, υπεραπλουστευμενο, casual και κοινοτυπο) και θα μας προσφερει καμια κουλαμαρα (αν μου επιτραπει η εκφραση) οπου ουτε λιγο ουτε πολυ θα εχουμε να κανουμε με ενα FPS με επιλογες του στυλ "I will do it" - "You will have to find someone else"...Μακαρι να βγω ψευτης αλλα το καλυτερo που εχω μεχρι τωρα απο τον τιτλο ειναι η καφριλα (βασικο συστατικο των Fallout) και το Pipboy...

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Είδος RPG ΔΕΝ υπάρχει. Είναι μόνο το κλασσικό pen & paper. Όλα τα άλλα είναι battle strategy με λίγο ψάξιμο. Παίξτε Street Fighter και Halo να νιώσετε.... :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Καλα που το ανεφερες Laharl γιατι πεταξα χοντρη πατατα.

Στην κατοχη μου εχω το : Fallout - Brotherhood of Steel (Ps2), Fallout Tactics (PC) & Fallout 1 (PC) , σε original

Ουδε ποτε εχω παιξει το Fallout 1-2 στο PS2 παρα μονο το 1 σε PC κ δε γινεται αλλιως αλλωστε. Ειχα την εντυπωση πως το Brotherhood of Steel ειναι καθαροαιμο FO παιχνιδι (το 2ο πιο συγκεκριμενα) για καποιο λογο που μονο το μυαλο μου ξερε.. Αποτι βλεπω στις λιστες μου, δεν εχω παιξει ποτε το Fallout 2 ( κ δε θα το κανω στο αμεσο μελλον..). Γαμωτο...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Kαλα δε το συζηταμε , θρυλικη η σειρα Fallout και το 3 θα αφησει ιστορια. Προσωπικα επαιξα τα 1 & 2 στο PS2 και παροτι φαινονται πλεον αρκετα Out of date, μπορει ευκολα να καταλαβει κανεις οτι ηταν μπροστα αυτα τα παιχνιδια.

Οπως και να χει, το verys best Μου σε PC RPG ειναι το Fallout Tactics. Μιλαμε για τρομερη cult-ιλα, φουτουριστικη τρελα και πιθανα το κορυφαιο tactic ever ;).

Οσον αφορα το 3, οι πληροφοριες γιαυτο ειναι γνωστες εδω κι αρκετο καιρο. Προσφατα ομως ανακοινωθηκε και η επισημη ημερομηνια για Αμερικη :

http://jrpgnews.wordpress.com/2008/07/29/f...x360ps3-update/

Πιο πριν διαφοροι retailers την ανακοινωναν, ωστοσο πλεον οπως ειπα ειναι επισημο.

Α! Το παιχνιδι εχει φαει ηδη ban στην Αυστραλια λογω τη χρηση drugs.
    [/b]
    Πως έπαιξες το 1&2 στο PS2?Μπορώ και εγώ ή είναι japanese?Αξίζουνε ή καλύτερα στο pc?Thanks

Προσωπικά περιμένω να βγει αυτό το τεράστιο όνομα και μετά θα δω αν θα το αγοράσω.Εάν είναι καλό ευχαρίστως.Πάντως ελπίζω να είναι άξιο των προκατόχων του αφού είναι θεμελιωτές στο είδος τους,μπορεί να μην τα έχω παίξει αλλά τα σέβομαι

Leave a comment:

• nooto
    replied
    <div class='quotetop'></div>
    ρε παιδιά γιατί τόσα αρνητικά σχόλια για το Oblivion;πάνω που απόφάσισα να το ξεκινήσω;τι προβλήματα έχει;ξέρω πως είναι εκτός θέματος οπότε και με ένα πμ ευχαριστημένος θα είμαι.[/b]
    Το Oblivion ειναι συνολικα πολυ (ενταξει το πολυ ισως να ακουγεται και υπορβολικο ) καλο παιχνιδι απλα αμα παρεις ξεχωριστα τους τομεις απο τους οποιους δομειται δεν αποτελει και υποδειγμα μηχανισμων . Τα κυρια προβληματα ειναι αυτα που αναφερθηκαν παραπανω με σημαντικοτερα το scale leveling ( οσο πιο δυνατος γινεσαι τοσο πιο δυνατοι γινονται και οι εχθροι οποτε η αναπτυξη δεν εχει νοημα ) και το μηδαμινο role playing ( γενικοτερα οι παρεχομενες επιλογες στους διαλογους κλπ ειναι σε basic επιπεδο ) . Ξαναλεω ωστοσο οτι δεν ειναι κακος τιτλος αν τον δει κανεις συνολικα , ειναι τετοιο το μεγεθος του παιχνιδιου που δυσκολα μενεις σε συγκεκριμενα προβληματα . Απλα σε gamers που εχουν ασχοληθει πολυ με το ειδος τα υπαρχοντα προβληματα χτυπανε αρκετα παραπανω .

Tο fallout απο την αλλη επειδη και ως σειρα εχει διαφορετικες βασεις απο το Elder scrolls θεωρω οτι θα το δομησουν διαφορετικα . Μονο και μονο το feedback που πηραν στα περι oblivion θα τους οδηγησει να κινηθουν και να δρασουν πολυ σωστοτερα στους κυριους τομεις που βασιζεται ενα rpg ( ειναι κατι που ειπαν και οι ιδιοι στην συνεντευξη τυπου αλλωστε ) . Γενικα απο το υλικο που εχουμε παρει παντως βλεπω πως η λογικη των πρωτων τιτλων εχει περασει ομορφα και στις 3 διαστασεις με το καινουργιο επεισοδιο .

<div class='quotetop'></div>
    Δευτερον στις μάχες που είδα στο βίντεο ο τύπος που παρουσίαζε το παιχνίδι δεν πετύχαινε εχθρό με την καμία και αναρωτιόμουν είναι αυτος νουμπάς ή φταίει ο χειρίσμος?[/b]
    Αυτα οφειλονται στο οτι το παιχνιδι ειναι rpg και λογικα η real time ευστοχια η αστοχια εχει να κανει με τα skills του παιχτη (οπως ανεφερε και ο ren ) οποτε μη σε ανησυχει ;) ...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Kαλα δε το συζηταμε , θρυλικη η σειρα Fallout και το 3 θα αφησει ιστορια. Προσωπικα επαιξα τα 1 & 2 στο PS2 και παροτι φαινονται πλεον αρκετα Out of date, μπορει ευκολα να καταλαβει κανεις οτι ηταν μπροστα αυτα τα παιχνιδια.

Οπως και να χει, το verys best Μου σε PC RPG ειναι το Fallout Tactics. Μιλαμε για τρομερη cult-ιλα, φουτουριστικη τρελα και πιθανα το κορυφαιο tactic ever ;).

Οσον αφορα το 3, οι πληροφοριες γιαυτο ειναι γνωστες εδω κι αρκετο καιρο. Προσφατα ομως ανακοινωθηκε και η επισημη ημερομηνια για Αμερικη :

http://jrpgnews.wordpress.com/2008/07/29/f...x360ps3-update/

Πιο πριν διαφοροι retailers την ανακοινωναν, ωστοσο πλεον οπως ειπα ειναι επισημο.

Α&#33; Το παιχνιδι εχει φαει ηδη ban στην Αυστραλια λογω τη χρηση drugs.

Leave a comment:

Working...
X