Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ενα παιχνιδι με την εκταση του Fallout 3 ειναι λογικο να εχει full bugs.

Παντως ακομη και τα Bugs χαριζουν γελιο.

Οταν πρωτοβγηκα στον εξω κοσμο, δυστυχως επεσα πανω σε μια συμμορια. Ματαια προσπαθησα να τους μεταπισω να μη μου επιτεθουν. Τελικα, καταληξαμε εγω να τρεχω, οι συμμοριτες να με κυνηγανε και να με κοπανε κι ενας ξεκαρφωτος μεταλλαγμενος σκυλος να κυνηγαει τα μελη της συμμοριας και να τα δαγκωνει, ποτε τον ενα ποτε τον αλλο.

καλη φαση
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Ρε Scatman μου θυμισες τωρα στο San Andreas που οι ταριφες ειναι ολοι φωτοτυπια,ολοιδιοι,σε ενα σημειο ηταν στο δρομο 10(!)ταξι στη σειρα.Προχωρουσα και βαρουσα με το bat ολα τα ταξι και εβγαινε για μανουρα ο καθε ταριφας.Με κυνηγουσαν 10 ιδια bot οταν εστριβα εστριβαν και αυτοι ακριβως,σαν ενα τεραστιο σκουληκι ηταν που πηγαινε περα δωθε.Ανεβαινω στην οροφη ενος ταξι και αυτοι ριχναν μπουνιες να με πετυχουν,ε πετυχαινε ο ενας τον αλλο και μετα μαλωναν 10 ιδια bot μεταξυ τους μεχρι που σκοτωθηκαν.Αυτα τα ακυρα σε τετοια παιχνιδια ειναι επικα.

Στο Fallout ομως στην εκδοση PS3 τα bugs ειναι παραπανω απ οσο πρεπει.
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Ολα αυτα ειναι πιθανα σε παιχνιδια sandbox. Το θεμα ειναι τα ορια τους να ειναι τα καταλληλα.

Anyway, το βαζω ξανα να το παιξω...Μπας και δω καμια προκοπη στο παιχνιδι και δε το θαψω τελειως!
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
          Tannosuke το Ninja Gaiden το επαιξες απο κοπια ;
          γιατι περα απο τα διαφορα bug και glitches που ειχε ετσι και αλλιως το game
          εχω ακουσει οτι σε κοπιες ηταν ακομα χειροτερα
          Μπα... Γνήσιο το έχω παίξει... Αγορασμένο από αγγελία του Myxbox.gr ...

Και σου επιβεβαιώνω και τα bugs και τα glitches, όπως προείπα παραπάνω...

Originally posted by Azrael View Post
          Ρε Scatman μου θυμισες τωρα στο San Andreas που οι ταριφες ειναι ολοι φωτοτυπια,ολοιδιοι,σε ενα σημειο ηταν στο δρομο 10(!)ταξι στη σειρα.Προχωρουσα και βαρουσα με το bat ολα τα ταξι και εβγαινε για μανουρα ο καθε ταριφας.Με κυνηγουσαν 10 ιδια bot οταν εστριβα εστριβαν και αυτοι ακριβως,σαν ενα τεραστιο σκουληκι ηταν που πηγαινε περα δωθε.Ανεβαινω στην οροφη ενος ταξι και αυτοι ριχναν μπουνιες να με πετυχουν,ε πετυχαινε ο ενας τον αλλο και μετα μαλωναν 10 ιδια bot μεταξυ τους μεχρι που σκοτωθηκαν.Αυτα τα ακυρα σε τετοια παιχνιδια ειναι επικα.

Στο Fallout ομως στην εκδοση PS3 τα bugs ειναι παραπανω απ οσο πρεπει.

Έλεος... Μου θυμίζεις και το ίδιο σκηνικό με ένα boss στο Kingdom Hearts που ήταν αρχικά μία αράχνη να μαζεύει τα βάζα σαν γιγάντιαιο σκουλήκι...

Κατά τα άλλα μου έδωσες παραπάνω λόγο να το πάρω στο XBOX 360 ή στο PC... Αν και με βλέπω να το πάρω στο PC, λόγω συχνής αναβάθμισης τους...
          sigpic

Comment

• Ρε ξεκολλατε, μιλαμε για Fallout!

Comment

• Παιδια τα dlc τι λενε ; αξιζουν ; απο διαρκεια πως ειναι ; παιζουν σαν κανονικα quest μεσα στο game ή ειναι αυτονομα ;

Σκεφτομαι να παρω την GOTY edition
              αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω λεφτα για ενα game που εχω ηδη αγορασει (την collector's edition) και εχω τερματισει (90+ ωρες)

Σιγουρα ομως καποια στιγμη θα κανω δευτερο playthrough και το ιδανικο ειναι να το συνδιασω και με τα dlc

εσεις τι λετε ;

Comment

• Χτυπα την ρε, τα dlc ειναι ισως λιγο over priced για να τα κατεβασεις αλλα αξιζουν. Το καθενα προσθετει 3-5 ωρες παιχνιδιου με τις εξτρα αποστολες ενω περιλαμβανουν νεες τοποθεσιες, οπλα, εχθρους και φυσικα achievements

Επισης ενα απ' αυτα, το Broken Steel, ανεβαζει το level cap απο 20 στο 30.

edit
                Μετα ειδα οτι εχεις το κανονικο. Στην ιδια μοιρα με μενα εισαι. Περιμενε μηπως πεσει η τιμουλα.
                Do a barrel roll!

Comment

• Ετσι οπως τα λες αξιζει αλλα λογικα θα περιμενω και εγω να πεσει η τιμη

Thnx

Comment

• Κοιτα η καλυτερη λυση ειναι να το δανειστεις απο καποιον ή να το νοικιασεις απο κανενα video club αν ξερεις και να κανεις install τα dlc.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Αυτο με το install δεν το καταλαβα
                      τι εννοεις ;

Comment

• Η Goty εχει 2 discs, στο ενα ειναι το Fallout 3, στο αλλο τα dlc. Με το πρωτο παιζεις, το δευτερο απλα το βαζεις μια φορα για να εγκαταστησεις τα extra. Αυτο μπορεις να το κανεις οσες φορες θες και σε αλλη κονσολα οποτε αν καποιος σου δανισει το 2ο δισκακι μπορεις να βαλεις τα dlc, να το δωσεις πισω και να τα παιξεις κανονικα.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Καλο ακουγεται αυτο
                          θα ψαξω στα videoclub για την ps3 εκδοση (χλωμο το βλεπω)
                          λογικα θα θελει και μπολικο χωρο στον σκληρο
                          τεσπα thnx για ολα

Comment

• Απλα να πω καπου εδω οτι η GOTY edition παιζει να εχει παραπανω bugs και crashes απο οτι η κανονικη... Στο podcast του 1up παντως εχουν παλαβα παραδειγματα, νομιζω για την PS3 εκδοση...

Comment

• Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση τα 5 expansions για το PC που περιλαμβάνονται στη GOTY edition για το PC να κυκλοφορήσουν σε ξεχωριστό DVD? Έχω ήδη το Fallout 3 και μου φαίνονται τελείως πεταμένα λεφτά το να αγοράσω ολόκληρο το πακέτο.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• ΧΑΧΑ εγω ειμαι κωλοφαρδος μαλλον

σημερα που εχω γενεθλια το E-shop εχει μονο για σημερα προσφορα Fallout 3 goty ps3 στα 29.90
                                ε του πουστη 30 ευρω αξιζουν τα dlc

Comment

Working...
                                X