Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Νόμιζα ότι ήθελαν να δείξουν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά και η δική σου ερμηνεία είναι εξίσου λογική.

Είναι super duper.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

lol? γιατι ολα πρεπει να εχουν βαθυστοχαστες ερμηνειες?... ιδιαιτερα στο Fallout 3 που ειναι ενα παιχνιδι post apocalyptic φιλοσοφιας δλδ εκει που το παρανοικο συναντα το νορμαλ, η λογικη ξεφευγει και στη μεση μπαινει το αλλοκοτο αμερικανικο Black humour.

Αν δειτε Post Apocalyptic ταινιες (που ειμαι σιγουρος οτι οι τυποι της bethesda ειδαν απειρες, φαινεται αλλωστε), θα παρατηρησετε full τετοιες σκηνες κι ακομη πιο τραβηγμενες/

Mια cult σκηνη ειναι, διχως καποιο ιδιαιτερο νοημα. Γιαυτο το Fallout 3 ειναι ο τελειος αντιπροσωπος (Post Apocalyptic).

Μηνυματα κρυβει το F3 βεβαιως αλλα επεκτεινονται σε αλλους τομεις της ζωης

Just Humour/ τιποτα παραπανω.
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Χαβαλέ κάνουμε ρε lol.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

βλεπω πολλα ποστς τριγυρω με ερμηνειες του τυπου ο Link δε μιλαει επειδη ειναι ο παικτης αρα δε χρειαζεται φωνη, στο DoA τα Boobs εχουν την σημασια τους για να αποσπουν τον παικτη... κι εχω τρομαξει λιγο, sorry
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Νταξει εδω μιλαμε για σοβαρα θεματα. Η ζωη στη wasteland ειναι τοσο δυσκολη που η αλλη αφησε για λιγο τη δουλεια της και μαζι με το μαχαιρι της πεταχτηκε στο γαμο για λιγο και ξαναγυρισε.
            Do a barrel roll!

Comment

Εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι: πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να τρωει τρια απανωτα headshots απο τα 2 μετρα και να ειναι ακομα ζωντανος!!!! Και καποια στιγμη βγαινει μηνυμα οτι εγινε cripled head. ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;;

Το'χουν χασει τελειως εκει στην Bethesda... Αλλα θα την βρω την ακρη, που θα παει...
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Εχεις ενα δικιο αλλα...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΟRPG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SHOOTER

Μη σκεφτεσαι σα να παιζεις fps, το θεμα ειναι να κανεις αρκετο damage ωστε να τελειωσουν τα hp του αλλου. Μπορει να σου φαινεται ακυρο αλλα ετσι ειναι. Παντως αν κανεις headshot σε stealth mode συνηθως ειναι instant kill.

Επισης με το VATS (right shoulder) ειναι πανευκολο να κανεις 3 headshot απο τα 3 μετρα (συνηθως μολις δω καποιον απο κοντα βαζω vats και πεταω 4 απανωτες στο κεφαλι - τοσες φτανουν με τα action points μου), θα ηταν μλκ αμα επεφταν τοσο ευκολα οι εχθροι.
                Do a barrel roll!

Comment

Ναι, δεν το παιζω σαν shooter, και το VATS σωζει αρκετα το παιχνιδι...θα δουμε...

Comment

Και εγώ στην αρχή τα είχα βρει σκούρα στις μάχες, με VATS ή όχι, τα όπλα δε βοήθαγαν πολύ. Θα σου πρότεινα να στραφείς προς τα Melee Weapons, κι όταν ανεβάσεις λιγάκι τα στατιστικά στα όπλα της προτίμησής σου, γύρισέ το. Εγώ έτσι έπαιξα και δε δυσκολεύτηκα σχεδόν πουθενά στο παιχνίδι.

Btw ψήνομαι πολύ να κατεβάσω κάποιο από τα expansions, το έχω τελειώσει εδώ και καμιά βδομάδα και θέλω κι άλλο.

Comment

• Loggo εκει στη Megaton τι εκανες ρε;Την πρωτη φορα την εσωσα και μου εδωσε ο σεριφης ενα δωματιο να μενω λολ,την αλλη την τιναξα και πηγα στον αλλο για rewards αλλα μολις μπηκα ειχε bug και κολλησε:xp:.Μετα μια αλλη φορα καρφωσα τον χρυσαυγιτη στον σεριφη και πηγαμε μαζι στο μπαρ για μανουρα.Σηκωνεται αυτος και βγαινουν οι δυο τους εξω να τα σπασουν,προλαβαινω βγαινω και γω και βλεπω τον σεριφη εκει που περπατουσε κανονικα και ειχε αποσταση απο τον αλλο να σωριαζεται σα τη τρελη στο εδαφος χωρις λογο.Τον σκοτωσε ο αλλος λογικα αλλα ηταν πολυ ακυρο ετσι οπως το εδειξε.Μετα ο αλλος εφευγε και μου εριχνε καταρες:"θα σε γαμησω,θα σε παω τοιχο τοιχο,δε θα περασει ετσι,να προσεχεις στο δρομο,θα φωναξω τον ξαδερφο μου που ξερει καρατε παλιογυαλακια τζαμαρια" και τετοια.

Μετα για να πας στην αλλη περιοχη που περνας απο το μετρο τι τερας και κακο ηταν εκει κατω,σαν τον Βεγγο ετρεχα.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• To VATS σωζει ολοκληρο το παιχνιδι στην αρχη. Εαν δεν ηταν αυτο θα το ειχα παρατησει με την μια. Το FPS mechanic δεν λειτουργει με τιποτα, κι επειδη δεν ειναι φτιαγμενο fps shooter αλλα rpg, εχει σοβαρη αδυναμια σε αυτο τον τομεα.

Επισης το συστημα διαλογων ειναι gtp τελειως, και το interface του PIP-3000 ειναι επισης ο,τι να'ναι.

ΟΚ, i'm all in retro n stuff, αλλα το interface του PIP boy θα επρεπε να ειναι πολυ καλυτερο. Καπου το χασανε σε αυτο το θεμα...

Οι αποστολες ομως οφειλω να πω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερουσες απο οτι φαινεται. Ακομα δεν εχω προχωρησει, αλλα αποφασισα να ασχοληθω και θα το κανω. Εαν με κουρασει ομως και δεν γινω και λιγο overpowered σαν χαρακτηρας με τα οπλα, τοτε θα το παρατησω τελειως γιατι δεν την παλευω να περναω ετσι τις ωρες μου...

Ασε που εχω αρχισει να μαθαινω c#, οποτε πρεπει να μελεταω κιολας!!!! ΧΑΧΑ...

Comment

• Αυτο ειναι ενα θεμα στο F3, στην αρχη σε ψαρωνει ασχημα αλλα μετα απο ωρες ενασχολησης γινεσαι ο αρχοντας της wasteland, εντελως αντιθετη λογικη με τα περισσοτερα games που η δυσκολια ανεβαινει καθως προχωρας.

Μη βιαστεις να το αφησεις, εχει πολλα να σου δωσει.
                          Do a barrel roll!

Comment

• To VATS σωζει το παιχνιδι γενικα - οχι μονο στην αρχη. Αυτος ειναι ο main μηχανισμος και γυρω απο αυτον ειναι φτιαγμενο το παιχνιδι.
                            Υπαρχει η επιλογη να παιξει οποιος θελει με ενα FPS-alike scheme, αλλα μην περιμενετε εκει κανονες και νορμες που ταιριαζουν σε παραδοσιακα FPS.

Δε θεωρω αδυναμια το συστημα αυτο λοιπον. Απεναντιας θα θεωρουσα παραλογο οποιον ηθελε να παιζει ετσι.
                            Για μενα αυτο ειναι για τις gtp μαχες που θελει καποιος να τελειωσει αμεσως και να μη χασει χρονο με το VATS - ως εκει.

Κατα τ' αλλα δεν ξερω τι σ' επιασε και ολα σου ξυνιζουν - μας λες κι απο πανω πως εισαι retro gamer .
                            Οι διαλογοι ειναι μια χαρα και το interface του PIP boy για μενα ηταν γαματο.

Δωσε λιγο χρονο σε ολα αυτα που λες, γιατι σαφως και δε γινεται κανεις να συνηθισει ολους αυτους τους μηχανισμους μεσα σε 2-3 ωρες.

Comment

• Παιδιά έχω μία απορία...

Επειδή σε κάποια φάση θα πάρω Fallout 3, ποίας κονσόλας προτείνετε να το πάρω και για ποίο λόγο ?
                              sigpic

Comment

• PC=best version.
                                Απο εκει και περα παρε ο,τι θες αναλογα με το τι κονσολες και ποσο καλο pc εχεις.

Comment

Working...
                                X