Οι fallout fans λογικά θα φάνε ownage. Από ότι έχω διαβάσει και ακούσει, τα fallout είναι παιχνίδια με τεράστιο role playing, ενώ τα παιχνίδια της bethesda τείνουν στο να έχουν μηδαμινό. Ελπίζω εδώ να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Όσο έβλεπα τα trailers είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για μία εναλλακτική εκδοχή του Oblivion, σε διαφορετικό setting και με πιο ζωντανό battle system.
Τέλος πάντων, εγώ αυτό που θέλω είναι να διατηρηθεί αυτό το post apocalyptic σκηνικό σε υψηλά επίπεδα και να ντυθεί με ένα καλό σενάριο, ενώ σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ένα ουσιαστικό role playing, υψηλή δυσκολία, μεγάλο customisation και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ scale leveling. Αισθητικά το παιχνίδι φαίνεται να σπέρνει, ελπίζω να είναι όντως έτσι. Μουσικά το ίδιο.
Τέλος πάντων, εγώ αυτό που θέλω είναι να διατηρηθεί αυτό το post apocalyptic σκηνικό σε υψηλά επίπεδα και να ντυθεί με ένα καλό σενάριο, ενώ σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ένα ουσιαστικό role playing, υψηλή δυσκολία, μεγάλο customisation και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ scale leveling. Αισθητικά το παιχνίδι φαίνεται να σπέρνει, ελπίζω να είναι όντως έτσι. Μουσικά το ίδιο.

.

Comment