Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οι fallout fans λογικά θα φάνε ownage. Από ότι έχω διαβάσει και ακούσει, τα fallout είναι παιχνίδια με τεράστιο role playing, ενώ τα παιχνίδια της bethesda τείνουν στο να έχουν μηδαμινό. Ελπίζω εδώ να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Όσο έβλεπα τα trailers είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για μία εναλλακτική εκδοχή του Oblivion, σε διαφορετικό setting και με πιο ζωντανό battle system.

Τέλος πάντων, εγώ αυτό που θέλω είναι να διατηρηθεί αυτό το post apocalyptic σκηνικό σε υψηλά επίπεδα και να ντυθεί με ένα καλό σενάριο, ενώ σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ένα ουσιαστικό role playing, υψηλή δυσκολία, μεγάλο customisation και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ scale leveling. Αισθητικά το παιχνίδι φαίνεται να σπέρνει, ελπίζω να είναι όντως έτσι. Μουσικά το ίδιο.

Comment

Οι fallout fans λογικά θα φάνε ownage. Από ότι έχω διαβάσει και ακούσει, τα fallout είναι παιχνίδια με τεράστιο role playing, ενώ τα παιχνίδια της bethesda τείνουν στο να έχουν μηδαμινό. Ελπίζω εδώ να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Όσο έβλεπα τα trailers είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για μία εναλλακτική εκδοχή του Oblivion, σε διαφορετικό setting και με πιο ζωντανό battle system.
      [/b]
      Ρε δεν πάτε να πνιγείτε λέω εγώ.Μου τα πρήξατε με τις casual,hardcore καταστάσεις.Ετοιμαστείτε από τώρα σας το λέω το Fallout 3 δεν θα έχει το βάθος που αναζητάτε από τα prequel της σειράς(αν και θα έχει άλλα +).Δεν με νοιάζει όμως αρκεί να εξιτάρει την προσωπική μου ικανοποίηση (και ότι άλλο ταιριάζει) και από ότι φαίνεται θα το κάνει κι ας έχει και την Lula για side quest...

Θα δείτε ότι θα πουλήσει και καλά...
      Αυτό το headshot,σπάσιμο κεφαλιού,κόψιμο άλλων ζωτικών και μη οργάνων σπάει κόκκαλα.

Karma reduced...Bethesda rules
      Φιλάκια...

Comment

Βρε πάρταλε ren συμφωνώ μαζί σου, δεν πιστεύω ότι η έλλειψη του βάθους των παλιότερων παιχνιδιών της σειράς θα αποτελέσει μειονέκτημα του τίτλου.

Αυτά που εγώ θέλω από το παιχνίδι είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω. Εξάλλου και εγώ για day one αγορά πάω .

Comment

Αν η συνολικη προσπαθεια της εταιρειας προσφερει ενα πληρες δημιουργημα σε ενα πιστο περιβαλλον δε θα εχω κανενα προβλημα.Δεν ειμαι κανενας purist εγω.Απλα αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως προκειμενου να προσεγγυσουν και την κουτση Μαρια το παρακανουν με την απλοποιηση και μας πασαρουν καμια μετριοτητα.
          <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

[b]Fallout 3 DLC Will Be Quests, Not Dog Armour
            http://kotaku.com/5044636/fallout-3-dlc-wi...-not-dog-armour
            NDS themes

Comment

Θετικο το οτι ξακαθαρισαν τις προθεσεις τους οσον αφορα το DLC αλλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι...παρ&#39;οτι δε θεωρω το OblIVion και τον πιο αξιολογο τιτλο το DLC του ηταν αρκετα πολυπλευρο προσφεροντας απο εξοπλισμο μεχρι quests και dungeons.
              <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Δε ξέρω τι θα βγει τελικά, αλλά εμένα ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής μόνο θετική εντύπωση μου έχει κάνει (αν και κάποια πραγματάκια θέλουν δουλεία πχ animation).
                Me wants
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

lipon eho pexi to fallout simera ennoite copy den antexa ke flashara to ena apo ta 3 xbox360 pou eho giati den mporo allo me ta releases dates.lipon den tha kano spoiler tipota to mono pou eho na po ine pos ta prota 15 lepta ine apla apithana milame gia aristourgima den epexa allo giati tha to paro otan vgi original mipos ke patho tpt me to copy ke mino sti mesi tou game vevea elpizo na antexo mehri to telos tou minos.

Comment

lipon eho pexi to fallout simera ennoite copy den antexa ke flashara to ena apo ta 3 xbox360 [/b]
                    Tι τα κάνεις τα 3 xbox 360 ρε φίλε; Kρατάς εφεδρείες σε περίπτωση RROD;
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

file big boss eho 3xbox360 epidi to 1 mou emine anihto to dvd dive ke den klini to iha dio hronia ke mou ipan pos den simferi na na to ftiaxo etsi agorasa allo to opio espase se 2 mines ke to estila exo na mou to ftiaxoun ke ekanan mines ke nomiza pos den tha mou to estelan ke etsi agorasa allo meta mou to estilan to palio ke prosfata eftiaxa ke to proto mou etsi eho 3 ;)

Comment

file big boss eho 3xbox360 epidi to 1 mou emine anihto to dvd dive ke den klini to iha dio hronia ke mou ipan pos den simferi na na to ftiaxo etsi agorasa allo to opio espase se 2 mines ke to estila exo na mou to ftiaxoun ke ekanan mines ke nomiza pos den tha mou to estelan ke etsi agorasa allo meta mou to estilan to palio ke prosfata eftiaxa ke to proto mou etsi eho 3 ;)
                        [/b]
                        LOL&#33;&#33;&#33;

Comment

Βλεπω εχουν χαθει ολες οι συζητησεις μετα τη κυκλοφορια του παιχνιδιου... Anyway ποσταρω λεπτομερειες σχετικα με το 3ο και πολυαναμενομενο dlc.

Description
                          Continue your existing Fallout 3 game and finish the fight against the Enclave remnants alongside Liberty Prime. Broken Steel moves the level cap for your character from 20 to 30, allowing you to experience even more of the game, including new perks and achievements.

Story

You may have dealt the Enclave a serious blow at Project Purity, but their forces are still out there, and still pose a grave threat to the people and security of the Capital Wasteland. In Broken Steel, you’ll continue your current Fallout 3 character past the events of Project Purity, and work with the Brotherhood of Steel to eradicate the Enclave threat once and for all. Travel to new locations like the Olney Powerworks, wield destructive new weapons like the Tesla Cannon, and fight powerful new creatures like the Super Mutant Overlord.

Key Features

• Battle your way to level 30, with all new perks and achievements to unlock along the way!
                          • Extends the Main Quest, allowing you to continue playing your existing character and find out what happens next in the Capital Wasteland.
                          • Acquire new high powered Enclave Technology, including a new devastating flamethrower, the Heavy Incinerator.
                          • Tougher foes await in life beyond level 20, including new enemies like the Super Mutant Overlord.
                          • Your decisions will inalterably affect the outcome of the Wasteland’s survivors.

Μου κανει εντυπωση που δινουν πολυ περισσοτερα απ'τα προηγουμενα dlc στην ιδια τιμη των 800 ποντων.

[Update]

Βιντεακι απ'το Broken Steel (κυκλοφορει αυριο) μπορειτε να το βρειτε και μεσω του Live.

Υπαρχουν spoilers σχετικα με το τελος της Main Quest καθως το σεναριο του Broken Steel συνεχιζει μετα original το τελος του παιχνιδιου.

[Update]

Βγηκε!! Κατεβαστε το ολοι τωρα:

ΥΓ: Μαλλον δεν υπαρχει πολυ ενδιαφερον εδω, που να δειτε ομως τα επισημα forums, πανικος, σα να περιμενανε τη κυκλοφορια ενος καινουριου παιχνιδιου:dr00l::dr00l:
                          Do a barrel roll!

Comment

Προειδοποιηση: Υπαρχει bug στο Broken Steel, το gamerscore δεν ενημερωνεται οταν παιρνετε καποιο απ'τα 6 νεα Achievements.

Ευτυχως το δα εγκαιρα και για την ωρα αποφευγω τις αποστολες που σχετιζονται μ'αυτα. Κατα τ'αλλα την εχω καταβρει, ηδη επαιξα περιπου 6 ωρες, ολοκληρωσα τη Main Quest(την ειχα αφησει μαζι με το βασικο μου save οταν εφτασα level 20) και πλεον ασχολουμαι με διαφορα side quests ενω πλησιαζω στο 23ο level. Η main quest μ'αρεσε παρα πολυ, ειχε μερικα ωραια σκηνικα αλλα οπως το περιμενα το τελος ηταν πολυ "σουπα", εκει που περιμενα μια κορυφωση και μια δυνατη αναμετρηση απλα βρεθηκα αντιμετωπος με ..χμμ... τιποτα. Τουλαχιστον με το 3ο expansion το σεναριο συνεχιζεται μετα το τερματισμο. Για την ωρα φαινεται να ειναι ανταξιο των προσδοκιων καθως περα απο το βασικο σεναριο (με το οποιο δεν ασχολουμαι ακομη λογω του παραπανω bug) περιλαμβανει κι αλλες δευτερευοντες αποστολες. Εχω ηδη βρει και μερικα νεα οπλα αλλα και καποιους απο τους νεους δυνατοτερους εχθρους (Super Mutan Overlord tehomg). Μεχρι το 30ο επιπεδο εχουμε καιρο...
                            Do a barrel roll!

Comment

Ξαναπιασα το F3 μετα απο μια αποχη σχεδον ενος μηνα... Μεσα σε κανα 2ωρο απο χθες μεχρι σημερα εβγαλα 3-4 quests τα οποια μου ειχαν πεσει μαζεμενα.
                              Καθ' οδον για το Vault 87 εκανα ενα detour για Paradise Falls μερια και αυτο με οδηγησε και στο Tenpenny Tower.
                              Level 15 πλεον και συντομα 16.. εχω βουτηχτει για τα καλα και στο Evil karma route... καλα τα καταφερα .
                              Ελπιζω να συνεχισω με την ιδια ορεξη και λιγο λιγο να τελειωσω κι αλλα side quests προτου προχωρησω κι αλλο στο main quest.

Comment

Μια ερώτηση. Όλο αυτό το έξτρα υλικό κυκλοφορεί με κάποιο τρόπο και για PC ή είναι μόνο για τα παιδιά του joypad?

Όχι πως θα ασχοληθώ σύντομα. Προς το παρόν σκίζω το Gothic 3, που είναι...τεράστιο...πολύ τεράστιο...
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X