ela nte....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 4: Prototype
Collapse
X
-
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
-
Δεν ειχε καμια σχεση ομως με τα παλια και σε καποιος αυτο δεν αρεσε. Προσωπικα προτιμουσα την ατμοσφαιρα των πρωτων Resident αλλα ποτε δε συνηθισα το χειρισμο, γενικα δεν ειμαι της σειρας. Να φανταστειτε μ' αρεσε αρκετα το 5 που το επαιξα σε ενα φιλο. Θα γουσταρα ενα Resident Evil first-person σε θεματολογια Resident Evil 2 - οπως περιπου ειναι το Darkside Chronicles αλλα OXI on rails.
Comment
-
Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν από τους μεγαλύτερους φαν της σειράς.Ήμουν τρελό fanboy κάποτε.Όμως κακά τα ψέμματα.Η σειρά ήθελε επειγόντως ανανέωση.Εντάξει σίγουρα το 3.5 που παρέθεσε ο Τάννο φαινόταν πιο old school όμως για κάποιο λόγο με ξενέρωνε το όλο ύφος.Με το 4 θεωρώ πως η σειρά έκανε πολλά βήματα μπροστά,και από τα βίντεο που είχα δει μου άρεσε περισσότερο.Μέχρι που το έπιασα στα χέρια μου και μου φάνηκε ακόμα καλύτερο.Οκ δεν έχει την ατμόσφαιρα των πρώτων,όμως εγώ προσωπικά πιο πολύ έτρεμα στο 4 για το τι θα αντιμετωπίσω παρά στα άλλα.Στα παλιά ήξερα πως ότι και να έρθει το είχα για την πλάκα μου.Hunters,zombies,cerberus κλπ.Στο 4 δεν ήξερες ποτέ τι όπλα θα έχουν οι εχθροί σου,πόσοι θα είναι και πως θα είναι τοποθετημένοι.Carpe diem
Comment
Comment