Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vuzzi
    replied
    Ω ναι... Από ότι φαίνεται το Game τα σπάει!!!! Να είστε σίγουροι ότι στο επόμενο παιχνίδι του συγκεκριμένου δημιουργού θα έχουμε ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ Dante και Bayonetta, όπου θα μπει σφήνα ο Nero γιατί θα έχει χωρίσει με την Kyrie η οποία από ότι φαίνεται την έχει πατήσει άσχημα με τον Agnus!!!!

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Eμενα να σας πω την αληθεια δε μου φαινεται για DMC clone.H μαχη εμπεριεχει περισσοτερο ranged επιθεσεις και η Bayonetta απ'οτι φαινεται θα μπορει να μεταμορφωνεται πραγμα που πιθανοτατα θα αλλαζει την γκαμα των κινησεων της ή μπορει ακομα να προκαλει συγκεκριμενες, scripted attack sequences.Δε μπορω να πω τπτ με σιγουρια ομως ο συγκεκριμενος δημιουργος πριν απο χρονια εφερε στο προσκηνιο κατι φρεσκο και μοναδικο και δε βλεπω γιατι να μη μπορει να το κανει και παλι.

ΥΓ.Πρασινε προσεχε, εχεις ενοχο παρελθον ;) .

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Και εγω περιμενω να δω gameplay για να κρινω τον τιτλο,παντως φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι DMC clone,οχι οτι αυτο ειναι κακο,δεν υπαρχoυν δα και τοσα πολλα παιχνιδια στο genre.

Υ.Γ.FiOth οποτε για Halo 3 υπολογιζε και εμενα.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Με μπέρδεψε ρε σύ και ο Altair. Πότε θα παίξουμε Halo 3 co-op;
    [/b]
    /off topic

Οποτε θες τρελλε μου, στειλε ενα pm να κανονισουμε και με αλλα ατομα.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Με μπέρδεψε ρε σύ και ο Altair. Πότε θα παίξουμε Halo 3 co-op;

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Αχ βρε Jedah, το γραφω και στον τιτλο του thread .

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Το τίτλο παιδία τον φτιάχνει ο Kamiya δημιουργός των Viewtiful Joe και Okami όπως και συν δημιουργός του DMC.
    [/b]
    Σωστό, μπερδέψαμε τους γιαπωνέζους...

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    Το τίτλο παιδία τον φτιάχνει ο Kamiya δημιουργός των Viewtiful Joe και Okami όπως και συν δημιουργός του DMC.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ξέρουμε ποιός είναι ο Mikami. Απλά καλό θα ήταν να φτιάξει κάτι καινούριο και όχι κλώνο. Τέλος πάντων τουλάχιστον ο δημιουργός υπόσχεται καλά πράγματα, αν και όχι πολύ πρωτότυπα. Αλλά αυτή η κατάσταση με πιστόλια στα χέρια και στα τακούνια και δεν ξέρω και που αλλού, είναι λίγο τραβηγμένη έως φαιδρή...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    sorry κιόλας αλλά ο Mikami δεν είναι ένας από τους δημιουργούς του πρώτου devil may cry;αυτός δεν είναι ο επικεφαλής της platinum games;οπότε για τι κλώνους μιλάμε;

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Δε θα μπορουμε να κρινουμε μεχρι να δουμε το gameplay βεβαια...αυτο ειναι και το σημαντικοτερο στοιχειο των τιτλων που προανεφερες (κι αυτο που τους εκανε τοσο δημοφιλεις).Η πρωταγωνιστρια ωστοσο αν και κομματακι πορνοδιαστροφικη δεν αποτελει και πολυ τυπικο παραδειγμα...το look της ειναι αρκετα ιδιαιτερο, ας ελπισουμε πως εκτος απο "κανονια" θα εχει κι ενδιαφεροντα χαρακτηρα.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Devil May Cry wannabe με πρωταγωνιστή μια γυναίκα με όλα τα τυπικά sex κλισέ. Πιστεύω ότι στοχεύει στους αχόρταγους action gamers μέχρι το επόμενο sequel μιας από τις γνωστές σειρές να κυκλοφορήσει. Ευελπιστώ να μην έχουμε επανάληψη του σκηνικού με τα WWII FPSes που γέμισαν την αγορά πριν κάποια χρόνια. Η From Software πατάει στο God of War & Ninja Gaiden και τώρα ένα παιχνίδι που πατάει στο Devil May Cry. Ας ελπίσουμε να βελτιώσουν τουλάχιστον τα προβλήματα των τίτλων που τα εμπνέουν.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Μου φαίνεται πως είναι το Otogi αυτής της γενιάς. Πανέμορφο και στυλάτο.

Το πρώτο Xbox το πήρα για το Otogi 2 και το Bayonetta είναι εξίσου ελκυστικό.[/b]
    Πανέμορφο στυλάτο και sexy

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Μου φαίνεται πως είναι το Otogi αυτής της γενιάς. Πανέμορφο και στυλάτο.

Το πρώτο Xbox το πήρα για το Otogi 2 και το Bayonetta είναι εξίσου ελκυστικό.

Leave a comment:

Working...
X