Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demos - Συζήτηση και εντυπώσεις

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εμένα το terrain deformation του Fracture μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα, και μου αρέσει επίσης που η κάμερα σε ακολουθεί λίγο πιο πίσω και όχι over the shoulder όπως στα Gears of War και Resident Evil 4 που απαγορέυει το άλμα. Αυτό που δεν μου άρεσε στο demo ήταν ο σχεδιασμός των εχθρών που είναι χωρίς έμπνευση και η "Ubisoft-style" προσέγγιση των cutscenes. Όσο για το PES 2009 πιστεύω ότι είναι το πρώτο στην τωρινή γενιά κονσολών που φαίνεται και παίζει όπως θα έπρεπε, αντίθετα με τα προηγούμενα που ήταν σχεδόν πορσελάνινες εκδόσεις της PS2 έκδοσης. Τα μενού είναι χάλια, αλλά μέσα το παιχνίδι είναι φανταστικό.
    Insert Coin

    Comment


    • Tι περιμενες ρε συ Ren απ το ΜΜ9 και το λες αθλιο; Καθε τι κρινεται γι αυτο που ειναι, οποτε μη μου πεις τιποτα τουλαχιστον για τον τεχνικο τομεα..

      Comment


      • Tι περιμενες ρε συ Ren απ το ΜΜ9 και το λες αθλιο; Καθε τι κρινεται γι αυτο που ειναι, οποτε μη μου πεις τιποτα τουλαχιστον για τον τεχνικο τομεα..
        [/b]
        Όντως έτσι είναι καθώς ακολουθώ αυτήν την τακτική.Κάθε τίτλος κρίνεται γι'αυτό που είναι στην εποχή που δημιουργήθηκε και σε γενικές γραμμές τι προσέφερε/προσφέρει στην βιομηχανία και στους gamers.Το άθλιο το ανέφερα για να μου κάνεις quote.Μου αρέσει να σε πειράζω αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μου είναι δύσκολο να ασχοληθώ με το παιχνίδι καθώς δεν μπορώ να ανεχτώ πια αυτό το old school gameplay.Είμαι matallos.

        Comment


        • Σα μεγαλος κηπουρος που ειμαι εκατσα κι εριξα μια ματια στο Viva Pinata:TiP.Ομορφο παιχνιδι, προσθετει αρκετα νεα στοιχεια στην ηδη πολυ πετυχημενη συνταγη.Το μονο που με προβληματισε ειναι τα frame drops που παρατηρησα ομως υποθετω πως εχει να κανει με την εκδοση του demo...θα αγοραστει αμεσα λογικα .
          <div align="center">

          "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

          Comment


          • Δε ξέρω παίδες, εμένα το Pro 09 μου φάνηκε ξανά λίγο, είναι σίγουρα βελτιωμένο από το περσινό έκτρωμα, αλλά συνεχίζει να μη φτάνει το επίπεδο των τίτλων του PS2. Συνεχίζω να θεωρώ απαράδεκτο (και κυρίως ανεξήγητο) το πώς καταφέρνουν ξανά στην HD version να αποδώσουν χειρότερο animation από αυτό των τίτλων του PS2. Καταστρέφει σημαντικά τη συνολική εμπειρία να βλέπεις 22 ρομποτικά / σουρεαλιστικά πολλές φορές, κινούμενους ποδοσφαιριστές. Διαφορές παρατήρησα και στα shooting mechanics, τα οποία είναι αλλαγμένα σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις, δε τα έχω συνωθήσει και δε θέλω να κρίνω τη λειτουργία τους ακόμα, ανάμικτα συναισθήματα έχω και για τη χρήση του second analog, κυρίως για το πόσο εύχρηστο και τελικά αποτελεσματικό είναι, πάντως εγώ που χρησιμοποιούσα πολύ το δεύτερο αναλογικό στις πλοηγούμενες εκδόσεις βρέθηκα λίγο έξω απ’ τα νερά μου στο καινούργιο.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

            Comment


            • <div class='quotetop'>(Loggo &#064; Oct 8 2008, 10&#58;26 AM) [snapback]40937[/snapback]</div>
              Δε ξέρω παίδες, εμένα το Pro 09 μου φάνηκε ξανά λίγο, είναι σίγουρα βελτιωμένο από το περσινό έκτρωμα, αλλά συνεχίζει να μη φτάνει το επίπεδο των τίτλων του PS2. Συνεχίζω να θεωρώ απαράδεκτο (και κυρίως ανεξήγητο) το πώς καταφέρνουν ξανά στην HD version να αποδώσουν χειρότερο animation από αυτό των τίτλων του PS2. Καταστρέφει σημαντικά τη συνολική εμπειρία να βλέπεις 22 ρομποτικά / σουρεαλιστικά πολλές φορές, κινούμενους ποδοσφαιριστές. Διαφορές παρατήρησα και στα shooting mechanics, τα οποία είναι αλλαγμένα σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις, δε τα έχω συνωθήσει και δε θέλω να κρίνω τη λειτουργία τους ακόμα, ανάμικτα συναισθήματα έχω και για τη χρήση του second analog, κυρίως για το πόσο εύχρηστο και τελικά αποτελεσματικό είναι, πάντως εγώ που χρησιμοποιούσα πολύ το δεύτερο αναλογικό στις πλοηγούμενες εκδόσεις βρέθηκα λίγο έξω απ? τα νερά μου στο καινούργιο.
              [/b]
              Mαζι σου.
              Πολυ λιγο σε σχεση με αυτα που περιμενα απο ενα next gen pes αλλα και απο μια εταιρια που εχει δειξει στο παρελθον οτι εχει ταλεντο.
              Μαζι σου και στο οτι το pes του ps2 ειναι καλυτερο.
              Απο την αλλη το FIFA εχει κανει αλματα προοδου.Το εχω στο ps3 και μου αρεσει πολυ.
              Κριμα...

              Comment


              • Ναι όντως το FIFA έχει κάνει βήματα προόδου, για μένα η μεγαλύτερη πρόοδος του FIFA τα τελευταία χρόνια έγκειται στο γεγονός ότι αρχίζει να μοιάζει με ποδόσφαιρο, κάτι στο οποίο imo πάντα έπασχε η σειρά, με εξαίρεση το 2003 το οποίο για μένα ήταν ό,τι πιο κοντά σε ποδοσφαιρικό feeling έχει πετύχει η EA. Συνεχίζει παρόλα αυτά να μη μου βγάζει τόσο ποδόσφαιρο όσο μου βγάζει το Pro Evolution (κυρίως οι τίτλοι του PS2). Αν εξαιρέσεις τα στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για μεγάλη παραγωγή, σαν παιχνίδι το FIFA παραμένει για μένα λιγότερο ποδόσφαιρο από το Pro Evo.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                Comment


                • Ακριβως..το φιφα επρεπε πρωτα να γινει ποδοσφαιρακι και μετα τα υπολοιπα.Το καταφερε με την 2008 εκδοση και απο δω και περα θα βελτιωνεται.
                  Για μενα παει καπως ετσι παντως αυτη τη στιγμη:
                  PES (ps2)>FIFA next gen>PES next gen.

                  Του wii δεν το εχω δοκιμασει αλλα αφου ειναι η ιδια εκδοση με του Ps2,καλο θα ειναι.

                  Comment


                  • Παιδια συμφωνω και εγω μαζι σας σχετικα με τα Pro next-gen.Ολα τα Pro που βγηκαν στο 360 ειναι προχειροδουλιες(ακομα και απο το 6 κοψανε features που τα ειχε η εκδοση του ps2&#33;),με το demo του 09 να αποτελει το χειροτερο λογω του animation οπως ειπε ο Loggo(ουσιαστικα χαλανε την ροη του παιχνιδιου).Βεβαια το οτι παραμενουν στασιμα τα τελευταια χρονια φταιμε και εμεις οι καταναλωτες που συνεχιζουμε να τα αγοραζουμε καθε χρονο,ειδικα φετος με το license του Champions League θα γινει χαμος...Απο την αλλη μεγαλη προοδο εχει κανει το FIFA 09,ειχα να παιξω απο το 06 και υπαρχει τρομερη βελτιωση στη σειρα(animation,modes,gameplay mechanics,graphics).

                    Comment


                    • Οπως διαβαζω βγηκε στο Marketplace το multiplayer demo του νεου Bionic Commando.
                      Δεν εχω και τις απιστευτες προσδοκιες, αλλα θα του ριξω μια ματια αυριο και λογικα θα γραψω και εντυπωσεις.

                      Comment


                      • Ας ελπίσουμε ότι 1)θα λειτουργεί σωστά και 2)δε θα είναι υποχρεωτικό σε κάποιες φάσεις να παίζεις σε Gestalt Mode.
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Left4Dead2 demo is out - 1.69gb btw.
                          Οποιος θελει να το τιμησουμε αυριο μεσημερακι εχει καλως, μιας και εχει multiplayer.
                          Το τσεκαρα προχθες σ' εναν φιλο και τωρα το κατεβαζω και για μενα.

                          Comment


                          • Tωρα ειδα και το post σου xeno για το bionic commando.Πες μου οτι σου αρεσε να χαζεψω.Ο χειροτερος χειρισμος των τελευταιων των και γραφικα 5 χρονια πριν τουλαχιστον.Δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ΕΣΥ να μετακινεις την καμερα για να πιαστει αυτος με το γατζο,σου κοβει ολη τη φορα,μεχρι και στο tutorial μου σπασαν τα νευρα.Το shooting επισης κλαην μαην,απορω πως η Capcom εβαλε το ονομα της επανω.Εμαθα η ομοδα που το εφτιαξε εκλεισε.Ελπιζω να μπηκαν και φυλακη.
                            Ground_Zero:

                            Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                            Comment


                            • Τόσο χάλια; Είσαι σίγουρος;
                              Insert Coin

                              Comment


                              • Δοκιμασε το.Πολυ μαπα.
                                Ground_Zero:

                                Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                                Comment

                                Working...
                                X