Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demos - Συζήτηση και εντυπώσεις

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εμένα δε με εντυπωσίασε καθόλου. Δε ξέρω κάπου είχα ακούσει για ομοιότητες με Dark Souls, που δεν είδα τελικά, και ίσως και γι'αυτό ψιλοξενέρωσα. Ειδικά στην πρώτη πίστα μέχρι να μάθω το χειρισμό οι σύντροφοί μου είχαν σφάξει τα πάντα. Γενικά με τόσα άτομα γινόταν ένας ψιλοχαμός και δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν ενώ για στρατηγική ούτε λόγος.

    Δοκίμασα και το Warp, αρκετά συμπαθητικό αν και δε μου αρέσει που πρέπει να γυρνάς το μοχλό γύρω γύρω για να ανατινάζεις γιατί σε κάνει να αποπροσανατολίζεσαι.

    Επίσης και το I am alive. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, δε με βλέπω να το παίρνω βέβαια εκτός και αν κάποιος από εδώ μέσα γράψει πολύ καλά λόγια. Το platforming μου θύμισε λίγο sprite-hunting σε point-and-click adventure αφού μπορείς να αλληλεπιδράσεις μόνο με τα "σωστά" μέρη για να προχωρήσεις αλλιώς ο χαρακτήρας δεν πηδάει καν. Κόλλησα και κάνα τέταρτο προσπαθώντας να βρω που θα παω στο σημείο με το σκοινί...
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

    Comment


    • Kαι εγω δεν τρελαθηκα με το DD.Demo ειναι βεβαια και δεν μπορεις να δεις και πολλα πραγματα.

      Comment


      • για το dogma,ο μετριος τεχνικος τομεας στα γραφικα σε προσγειωνει αποτομα και με μπολικο screen tearing , απο τα vids φαινονται πολυ πολυ καλυτερα ειδικα το animation, τωρα για το gameplay οι μαχες με τα bosses ειχανε ενα στρατηγικο ενδιαφερον , action streamline λογικη , ε και το art direction generic φαινεται , τελος παντων θα δουμε ενα demo ηταν απλα , anyway περιμενα καλυτερα πραγματα απο την c(R)apcom επισης το timing της κυκλοφοριας μεσα στο Μαιο ειναι ασχημο

        Comment


        • Παιδιά είδε κανείς το Demo του Dirt Showdown ?
          Το πέρασα στο steam και μου άρεσε ή ιδέα του game, αν και στην αρχή με τα trailers μου είχε ξινίσει λίγο. Τα controlls ήταν πού καλά (με MS Controller, δεν παίζονται τα racing με keyboard ), από γραφικά ευχαριστημένος είμαι, νομίζω είναι ίδιο engine με του grid και dirt 2. Πιστεύω το multiplayer θα είναι πολύ καλό. Επίσης μέσα από το demo δίνεται η ευκαιρία να παίξεις multi με φίλους. Από την άλλη βδομάδα που θα έχω λίγο χρόνο όποιος ψήνεται να παίξουμε μέσα από steam μου λέει

          Comment


          • Έπαιξα το ντέμο του D&D Daggerdale.
            Τέτοια generic πατάτα είχα καιρό να δω...
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

            Comment


            • Δοκίμασα ντέμο Final fantasy Theatrhythm.
              Εντάξει είμαι αισχρός,στο πρώτο από τα 2 τραγούδια έχασα,το δεύτερο το πε΄ρασα ψιλοάνετα,αν και με χάλια βαθμολογία.Οκ δεν τρελάθηκα,θα αγοραστεί κυρίως για συλογή σε χαμηλή τιμή.
              Επίσης δοκίμασα το ντέμο του Kingdom Hearts 3D.
              Αλλά καλύτερα να τα πω στο θέμα του,για ναμείνουν κιόλας.
              Carpe diem

              Comment


              • Εγώ έπαιξα το demo του Arkham City, αντε να το πάρω κάποια στιγμή, με πόρωσε πολύ το intro to detective mode με την περιγραφή, μου θύμησε τη σκηνή με το sonar από το TDK

                Watch this Music Video - https://youtu.be/JzJlL9V0SLwStream This FIRE Album - https://olumide.ffm.to/roadtoriches.OYDFollow Us on TikTok - https://tiktok.com...
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                Comment


                • Επαιξα hard reset και the ball απτο steam, πολυ καλες εντυπωσεις και απτα 2

                  Comment


                  • Ολοκλήρωσα τα 2 demo stories του Leon και Chris και πραγματικά πιστεύω ότι η Capcom έχει χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια. Η εταιρεία κατορθώνει με το RE 6 να προσφέρει ένα προϊόν ακόμα κατώτερου του 5. Ο Leon πλακώνει όλα τα ζόμπι στο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές, κάνει τούμπες αριστέρα και δεξιά, δίνει λαβές σε στυλ smackdown και Condemned 2 σπάζοντας μπουκάλια, χέρια, πόδια στα άμοιρα ζόμπι. Οι μηχανισμοί φυσικής είναι ανύπαρκτοι. Με τον Chris τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Ένας συνδυασμός Gears, Binary Domain με αδιάφορους διαλόγους και κλισέ καταστάσεις.
                    Είμαι πεπεισμένος ότι όλο το παιχνίδι στα ίδια πρότυπα κινείται και πλέον έτσι όπως το πάει το πράγμα η Capcom πιστεύω ότι και τα DMC, Lost Planet 3 έχουν χάσει μέρος της ταυτότητάς τους.
                    Άντε να πουλήσετε εκατομμύρια αντίτυπα RE 6 γιατί τόσο μυαλό έχουν οι καταναλωτές σας.

                    Comment


                    • Pisteveis oti to DMC exei xasei meros ths taftothtas tou?
                      Den eisoun sigouros apo day 1?
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

                      "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

                      Comment


                      • Πρέπει ο οποιοσδήποτε να αγοράσει το XCOM: Enemy Unknown. Τελείωσα το demo που ουσιαστικά είναι tutorial και το παιχνίδι σπάει κόκκαλα. Απίστευτα εθιστικό και δεν λυπάται να δοκιμάσει τις αντοχές σου. Ευτυχώς βγήκε ένας τίτλος που θυμίζει κάτι από τα πολύ παλιά αλλά με βάθος στα strategy games. Έχω να κολλήσω ένα από ένα strategy game από την εποχή του Wahammer 4000K: Chaos Gate στα PC.
                        Υπάρχουν παράμετροι και λεπτομέρειες στο παιχνίδι που στα σημερινά παιχνίδια δεν υπάρχουν ή αφαιρούνται.

                        Comment


                        • Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
                          Ολοκλήρωσα τα 2 demo stories του Leon και Chris και πραγματικά πιστεύω ότι η Capcom έχει χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια. Η εταιρεία κατορθώνει με το RE 6 να προσφέρει ένα προϊόν ακόμα κατώτερου του 5. Ο Leon πλακώνει όλα τα ζόμπι στο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές, κάνει τούμπες αριστέρα και δεξιά, δίνει λαβές σε στυλ smackdown και Condemned 2 σπάζοντας μπουκάλια, χέρια, πόδια στα άμοιρα ζόμπι. Οι μηχανισμοί φυσικής είναι ανύπαρκτοι. Με τον Chris τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Ένας συνδυασμός Gears, Binary Domain με αδιάφορους διαλόγους και κλισέ καταστάσεις.
                          Είμαι πεπεισμένος ότι όλο το παιχνίδι στα ίδια πρότυπα κινείται
                          και πλέον έτσι όπως το πάει το πράγμα η Capcom πιστεύω ότι και τα DMC, Lost Planet 3 έχουν χάσει μέρος της ταυτότητάς τους.
                          Άντε να πουλήσετε εκατομμύρια αντίτυπα RE 6 γιατί τόσο μυαλό έχουν οι καταναλωτές σας.
                          Διαφωνώ.Το παιχνίδι έχει τη δική του ταυτότητα και αν ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί του θα σε ανταμοίψει gameplay wise.Η σύγκριση με το 5 δεν υφίσταται.Πολύ ανώτερο το 6.Με τον chris και γω νόμιζα ότι θα ξενερώσω τη ζωή μου αλλά δεν είναι έτσι όπως τα περίμενα.Του jake με καταγοήτευσε πάντως ιδιαίτερα το τέλος.Του leon το τέλος δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.Σε αφήνει λίγο ανικανοποίητο.
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

                          Comment


                          • Όπως είδες έκρινα βάση του demo και από αυτό το μικρό δείγμα δεν έμεινα ικανοποιημένος. Μπορεί το ολοκληρωμένο προϊόν να παίζει πολύ καλύτερα αλλά δεν με ενδιαφέρει άμεσα ο τίτλος. Υπάρχουν παιχνίδια έξω που βγήκαν και αναμένεται να κυκλοφορήσουν που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το RE 6 και προς τα εκεί πορεύομαι. Μέχρι να πάρω το RE 6 θα κοστίζει 10 ευρώ. Σε αυτή την τιμή δεν θα με πολυνοιάξει αν ο τίτλος δεν μου δείξει τα αναμενόμενα.

                            Comment


                            • Συμπαθητικούλι το Sonic and all Stars Racing 2
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                              Comment


                              • .. ασε που πριν τα Χριστουγεννα θα κανει κανα 15λιρο.

                                Comment

                                Working...
                                X